Nou stil de viata(126)
Raspunsuri - Pagina 20
nastad spune:
Va doresc week end placut!
Ne vedem luni la raport.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
szivarvany spune:
Si io miros tooot, la birou mergem la masa, prajeli, kestii, alea-alea, io mananc meniul meu pompos si ma satur. Ba mai mult, am adus punga mare de bombonici si caramele si ii tot servesc 
![]()
E clar, am tampit de tot ![]()
WE fain tuturor ! Sa ne vedem cu bine luni la cantariri ! ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
mamica dulce spune:
zuzicule,nu mai fi trist...eu te inteleg,poti sa plangi pe umarul meu daca vrei...Si eu ma simt masochista cand gatesc pentru sot si supil mancarurile mele preferate...nici eu n-am baut o bere de o luna,am taiat si cola de pe lista...de dulce nu mai spun.Si nici nu va imaginati ce prajituri exista in Germania...intrebati-o pe sigridutza..la toate colturile sunt prajituri si torturi.Si eu ma simt vinovata si daca rod o guma acum.
Foame nu mai simt demult ..acum am mancat doua bucati de peste la gratar cu lamaie si simt ca plesnesc,ma tin cat se poate de dieta si abaterile au fost un mar si doua felii de ananas in 2 saptamani.Si stiu ce inseamna frustrarea pe care o simti cand cantarul se incapataneaza sa arate la fel,cand tu simti ca faci atatea eforturi.
..si cand te gandesti ca mai putin si mai corect de atat nici nu poti sa mananci.Si tu mai faci si sport pe deasupra.Sigur ca e frustrant.
Cel mai frustrant mi se pare nu doar faptul ca mai trebuie sa strang din dinti pentru 10 kile...ca oricat de greu ar fi,o facem si pe asta...dar gandul ca dupa ce suferi atat nu poti totusi sa mergi intr-o seara cu prietena ta la pizza ca a doua zi se pune ,ca pe viata trebuie sa te abtii de la tot sau sa gusti cu bucatica-asta ma termina pe mine.Stressul asta continuu si piticul de pe creier care iti spune ca nu ai voie,ca ajungi imediat de unde ai plecat.
Si daca te mai prinde piticul asta si intr-o stare depresiva-e clar ca e si mai greu de acceptat realitatea.Si metabolismul si arderile astea nenorocite.
Asta e zuzicule,lasa ca o sa ajungem noi slabe si frumoase inapoi-pardon,doar slabe,ca frumoase suntem deja, cu toate!
Nu fi trista ca o sa se duca.Eu cu daneza stagnez de o saptamana la aceeasi greutate si stiu ce inseamna frustrarea si pofta de ceva bun...FARA sa ma simt vinovata ca doresc
Dar pana la urma vointa noastra trebuie sa fie mai tare decat organismul incapatanat!
Te pup si lasa ca o sa fie bine.Parol!
edit_tzuni sa stii ca e buna varianta cu mirositul-daca esti tare cu psihicul..eu si cand nu sunt la dieta,dupa ce gatesc nu-mi vine sa mananc...la fel si acum,din toate delicatesele pe care le fac de cand sunt la daneza nu e pofta care ma termina,ci sentimentul de vinovatie si faptul ca nu am voie care ma termina.Ca daca as fi avut voie...nici nu mi-ar trebui macar.Ca sa revin la idee, intr-o zi la pranz la friptura am fost in oras si am cumparat o jumatate de pui la rotisor.Ma credeti ca mai mult de o pulpa NU am putut manca,desi asteptasem si tanjisem dupa clipa aia de numa-numa?Mai mult-mi s-.a facut o greata de am zis ca nu mai pun gura pe carne cat oi trai.Asa ca de fiecare data cand mi se face pofta,ma gandesc ca oricum nu pot manca mult si apoi ma simt si nasol pe deasupra.Mai bag o tigara si un pahar de apa si ma relaxez imediat.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
szivarvany spune:
Am uitat: de cand sunt la dieta. gatesc 3-4 feluri de mancare de pe culinar, noi-noute, retete aratoase, dulciuri, in fiecare sambata si nici macar nu le gust. Ma bucur cand vad ce bine arata papica si cum mananca fi`mea si sotul ... eu beau cate un ceai antiadipos ...
Deci Mamicadulce si Zuzilici - intru si eu in clubul maso ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
mephala30 spune:
Zuzilici, si eu te inteleg ft. bine! Am bagat capul aseara intr-o poza si m-am speriat apoi: io sunt aia grasa si cu multe guse? 
Daca n-as alapta exclusiv, jur c-as manca numai apa si un colt de paine de secara. ![]()
Deci, ce sa-ti zic: daca nu ne tinem ferme pe pozitie, vom fi grase toata viatza!
Crud adevar! ![]()
Delia, sanatate, sanatate si iar sanatate! 
Daria, eu nu indraznesc sa deschid culinarul, mi se pare sinucidere curata.
Felicitari pentru vointa!
Nastad, week. placut!
Mik, hai sa facem schimb de sarmale. ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mamica dulce spune:
asa am si eu socuri cand ma uit in pozele mele (exceptie fac pozele de la link,facute la studio,of course)
Acum cateva seri am vorbit cu prietene mea din copilarie,cu care am fost si in Iasi la facultate...ne-am uitat pe pozele din tinerete si m-am speriat.Nu le-am mai vazut de ..eu stiu,2-3 ani si am inlemnit.Ce vremuri...cum aratam atunci...daca vreti pun cateva poze de pe vremuri,dinainte de Marc si o sa vedeti crasa diferenta.
Vorba lui Carmen...dupa ce am vazut pozele...imi vine sa mananc numai apa cu paine
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
mephala30 spune:
Anca, hai, pune niste poze!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mephala30 spune:
Iaca am aflat ca Anna Nicole Smith a murit ieri....asa, ca fapt divers....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzilici spune:
Am aflat c-a murit de ieri dar sigur n-a murit de la apa si coltul nostru de secara. Ce destin a avut si ea! Pacat de tineretea ei! Dumnezeu s-o ierte.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Zuzilici spune:
Mamicutzo asteptam pozele! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica