Nelinistea dinaintea nasterii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prichindeii spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

Prichindeii felicitari pentru sarcina gemelara!
Pentru ca am citit ca ai 32 de saptamani te invit in grupul mamicilor de martie-aprilie 2007 unde vei gasi sprijin si, de ce nu, raspunsul la intrebarile tale. Mai sunt doua gravidutze care asteapta, ca si tine, gemeni. Cu siguranta te-ai simti bine vorbind cu ele.
Despre temerile legate de nastere... eu zic ca sunt normale. Si eu trec prin momente in care imi spun ca n-o sa reusesc pana la capat dar vin imediat momentele in care ma incurajez spunandu-mi ca voi trece cu bine peste nastere asa cum au trecut si alte mamici!

Rebiana 31+

Rebiana, multumesc pentru invitatie, data probabila a nasterii va fi de 9 martie, dar cred ca la jum lui februarie voi face cezariana.
Pe 12 febr am sa va zic cand am fost programata. Asa ca fa-mi inscrierea in grupul mamicilor febr- martie.

Pupici la toate mamicile si sa aveti copii grasunei, sanatosi si frumusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Alynta27 multumesc de raspuns.
M-am linisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Inainte de a ramane insarcinata, aveam foarte des momente in care pur si simplu nu ma puteam abtine sa nu plang la gandul ca va trebui sa nasc, moment pe care il priveam cu foarte mare groza...dupa ce am aflat ca port un bebe in burtica, nici nu mi-a mai trecut prin cap asa ceva...iar de cand a inceput sa miste, nu am mai avut alt gande decat sa nasc si sa-mi vad fetitza sanatoasa si voioasa..sunt sigura ca va fi o experienta minunata, voi apela si la peridurala si ma incurajez spunandu-mi ca pana in momentul in care mi se va monta lucrurile vor decurge foarte bine...

Doamne Ajuta-ne tuturor sa nastem cu bine, puiutzi sanatosi!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput