Infectie urinara bebe 5 luni E.Coli

Infectie urinara bebe 5 luni E.Coli | Autor: Nicoleta

Link direct la acest mesaj

Servus.
Prietena mea Raluca are o fetita de 5 luni si jumatate si a aflat de curand ca micuta are infectie urinara cu EColi. Ei sunt din Ploiesti.
Inainte de a afla rezultatul antibiogramei, copilul a urmat un tratament cu antibiotic, dar s-a dovedit unul dintre antibioticele la care EColi este rezistent.
Intrebarile sunt mai multe:
Cum ati scapat de eColi? Doar cu antibiotic?
stiti un pediatru competent, eventual si un homeopat bun in PLoiesti?
Va multumesc in numele Ralucai,
Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetita mea a facut infectie urinara cu E.Coli pe la 1 an si 3 luni si tot asa, prima data i s-a dat un antibioic care, cand a iesit antibiograma, era pe lista celor la care E.Coli era rezistent. Nu am scapat de antibiotic - gentamicina si o cefalosporina. Mare atentie, vor trebui repetate periodic analizele, e.coli e tare pacatos.
Multa sanatate!

Ela 22 si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Draga NCOLETA ce pot sa-ti spun e ca si fetita mea a avut infectie urinara la 2 luni si a trebuit sa ne internam in spital ca ea si-a manifestat infectia vomitand intr-una si nu puteam sa-i administrez nici un medicament ! Cat am stat in spital i-au administrat medicamentul NOVOSEF timp de 7 zile in vena + 3 zile de CEDAX acasa pe gurita ,daca nu vomita poate sa-i dea aceste medicamente .Si dupaia a trebuit sa-i facem ex urinar saptamanal ptr ca infectia urinara recitiveaza de vreo 3 ori la fetite . noi acum avem 5 luni si tot ne facem ex dar la 2-3 sapt . Va doresc sanatate si va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri, va intra si prietena mea pe net maine.
Sper sa raspunda si cineva din Ploiesti si sa ii recomande un medic pediatru cu specializarea homeopatie.
si eu stiam ca recidiveaza, voi ati scapat de tot?
Prietena mea este ralu192000.
Va multumesc in numele ei.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Matei al meu s-a luptat cu E. coli luni de zile.
Facea febra 40 ii trecea, peste o luna o luam de la capat. Am facut si tratament homeopat, la asta raspunzand mai bine organismul. Acum am scapat si e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hani spune:

Fetita mea facea rosu in gat mereu, cu toate chestiile:febra, etc. La 6 luni pediatra a decis examen faringian si am descoperit E. Coli in gat!
Nu m-a credea nimeni pana nu aduceam hartia. Si ulterior am tratat cu multe antibiotice si iar iesea, tot in gat. ulterior a migrat la rinichi.
Acum ne-am potolit. Cred ca si organismul s-a invatat, pentru ca am decis cu medicul sa nu mai ia antibiotic. O alergoloaga, dupa ce m-a facut zob ca nu exista E. Coli in gat , cand a vazut analizele a zis sa-i dam nu stiu ce antibiotic timp de 6 luni continuu. (Deja fata avea 2 ani).
Asa ca am decis sa facem pauza. Si dupa o vreme la analize nu a mai iesit.Poate zace undeva in umbra, nu stiu, nu am explicatia.
Pediatra mi-a spus ca, deoarece copilul nu a mai fost internat in spital de la nastere si nici nu a venit in contact cu persoane spitalizate, cel mai probabil are infectia in gat de la aspiratia de la nastere, deoarece E. Coli este infectie intraspitaliceasca, foarte rezistenta, inclusiv la unele sterilizari de instrumentar (daca s-or fi facut).
Ideea e ca fata mea nu a avut simptome grave, dar nu va sfatuiesc sa faceti ca mine, sa asteptati sa treaca, pt ca numai medicul poate decide, mai ales la bebei. Fata era imuna la toate antibioticele si am decis sa nu-i dau 6 luni de antibiotic, evaluand riscurile si beneficiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Va multumesc frumos pentru raspunsuri, va intra si prietena mea pe net maine.
Sper sa raspunda si cineva din Ploiesti si sa ii recomande un medic pediatru cu specializarea homeopatie.
si eu stiam ca recidiveaza, voi ati scapat de tot?
Prietena mea este ralu192000.
Va multumesc in numele ei.
Nicoleta

DA , am scapat de tot dar dupa ce am facut acel tratament mentionat mai sus . va dorim si voua multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Nicoleta, si noi ne-am chinuit cu infectii urinare de la 2.5 luni pana la 8 luni. Inititial a facut cateva infectii cu Klebsiella, ulterior cu Ecoli. Am fost si internate din acest motiv si dupa 10 e perfuzii cu antibiotice foarte puternice, ne-a dat si tratament e profilaxie acasa. Trebuia sa ii dau 6 luni, zilnic, antibiotic, dar a fost afectat sistemul digestiv, desi i-am dat in permanenta ecoflorina si biotics. Pe langa toate astea a scazut f mult sistemul imunitar si toata vara fata mea a facut diferite forme de viroze si infectii respiratorii. Am reusit sa scapam de toate astea dupa ce i-am facut un vaccin de imunitate, Cantastim, care se gaseste doar la Canatcuzino. Nici nu vreau sa ma gandesc in spate, cat s-a chinuit fetita mea.
Ideea este ca fetitele mici sunt f predispuse sa repete infectiile urinare si trebuie NEAPARAT insistat pe igiena...niciodata schimbata fara a a fi spalata cu apa si sapun, sa nu o lase deloc ceu kk la fundulet, sa nu o lase cu funduletul gol pe jos, nisip, alte alea.
Iti doresc prietenei tale mult mult succes.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu192000 spune:

Eu sunt mamica de care va spunea Nicoleta,va multumesc mult pt mesaje si mai ales Nicoletei,ca a postat pt mine.Pe masura ce aflu mai multe despre infectia urinara cu E coli ,ma ingrozesc ...Azi vad ce zice si medicul de familie..Nu stiu ce sa fac,deja i-am dat 5 zile antibiotic(degeaba) si imi e teama sa ii dau iar,ca imi e mila de ficatul ei.Daca cineva din Ploiesti stie un homeopat bun,va rog sa imi spuneti ,ca sa incercam varianta asta,in loc de antibiotice in nestire...Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

buna, ralu! si noi am avut infectie cu e.coli; la noi a trecut f usor, cu augmentin, 1o zile, dupa care se pare ca am scapat; ce vreau sa iti spun este ca noi urmam un tratament homeopat pt e.coli,l-am inceput imediat dupa terminarea antibioticului,tratament pe baza de colibacillinum, care se pare ca isi face efectul, adica nu a mai recidivat; neaparat cauta un homeopat bun, care sa-ti dea un tratament, pt ca se poate tine sub control;
daca erai din buc iti recomandam cu caldura doc la care mergem noi;
multa sanatate la bb si sa scapati de infectie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu192000 spune:

Adialex,mersi mult de mesaj.
Nu e un impediment faptul ca sunt din Ploiesti;daca nu gasesc aici un homeopat,ajung mintenas la Bucuresti!De fapt,Ana mea acolo s-a nascut,la Giulesti.Asa ca,daca poti sa imi recomanzi un homeopat,iti multumesc mult de tot!Ieri am fost si la medicul de fam,care mi-a zis sa stau linstita,ca nu e nimic grav,doar ca e fata sensibila...Nu inteleg nimic,in analize a iesit e coli in nr mare!Cred ca o sa mai consult macar un medic pe tema asta...
Puici!

Mergi la inceput