Infectie urinara bebe 5 luni E.Coli
Raspunsuri - Pagina 2
ralirali spune:
Ralu,
Nu as vrea sa te desucrajez, dar eu i-am facut tratament homeopat Anastasiei si in timpul tratamentului a crescut infectia de la 80.000 la mult peste 100.000. Si crede-ma ca am tinut foarte strict tratamentul, l-am inceput intr-un moment in care infectia nu era foarte alarmanta (se face tratament doar peste 100.000) si totusi a crescut. Eu sunt convinsa ca vaccinarea cu Cantastim a ajutat-o enorm. Pana sa il facem repeta infectia lunar, ba mai mult, niciodata nu a avut sub 25.000 infectia.
Tin pumnii sa rezolvati cat mai repede si sa nu mai sufere gagalicea mica.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
andreea-ana spune:
E-coli este sensitiv la Nitrofurantin
Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
Karina spune:
Draga Raluca,
Bogdan a facut la 4 luni infectie urinara cu e coli de la constipatie si singurul simpton era ca se scremea cind facea pipi. A facut tratament cu antibioticele iesite in antibiograma, dar i-a reaparut, de fapt cred ca nici nu i-a disparut ca el tot se mai scremea cind facea pipi.
Apoi, am fost la Grigore Alexandrescu unde ne-a trimis pediatra pt. investigatii si am dat peste o doctorita f. buna, care i-a facut si echo si i-a recomandat cistografia, unde totul a iesit bine. Apoi i-a recomandat tratamentul cu ciprinol (ciprofloxacina) si uricol.
Si dupa aia ii refaceam analiza lunar, apoi la 2 luni, iar mai tirziu o data la 6 luni. Si acum ii refacem analiza, desi au trecut aproape 4 ani de la infectie.
Mai citeste si mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67614
Edit: Mare grija la igiena fetitelor. Fetitele se sterg/spala la fundulet din fata inspre spate si nu invers. Poate stii asta, dar am simtit nevoia sa-ti reamintesc.
Am editat ca intial scrisesem gresit ! Multumesc Nicoleta si mii de scuze ca initial am scris gresit.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Nicoleta spune:
Karina, eu stiam ca fetitele se spala din fata inspre spate (spre fundulet). Nu este asa? Cum sa aduci fecalele spre intrarea in vagin?
Nicoleta
ralirali spune:
Karina, merci mult pentru sfaturi. Si noi am facut tratament cu Ciprinol pe langa multe altele, ultimul a fost cu Ricephine, adus din Germania ca aici nu il gaseam. La noi manifestarile ai fost mai urate, fetita mea refuza cu indarjire sa manance sau sa bea orice lichid, astfel incat am ajuns cu ea de doua ori deshidratata in spital. Si noi facem lunar urocultura la spital pentru a fi in cele mai bune conditii. Uite ca au trecut 5 luni de cand am facut vaccinare cu Cantastim si nu am mai avut probleme. Eu sunt convinsa ca accest vaccin a ajutat-o enorm.
Si eu stiu ca Nicoleta, ca se spala din fata in spate, pe acelasi considerent.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
bebec07 spune:
Noi am avut noroc. Am descoperit infectia urinara cu e-coli la un an si am scapat de ea in 10 zile de tratament cu sumetrolim.
Am facut toate analizele, mai putin ecografia la rinichi...
acum, la 18 luni vreau sa-i mai fac o urocultura si eco la rinichi.
Si eu am fost ingrijorata peste masura, ma gandeam ca nu vom scapa ani la rand, dar se pare ca a functionat tratamentul din prima...
Mara la 1 an cantarea doar 8.300, in conditiile in care am nascut-o cu 3.300, iar acu la 18 luni are 12kg.
Va doresc multa sanatate puilor vostri si la cati mai putin e-coli:))
Oana si Marutza-Gogutza
ralu192000 spune:
Multumesc mult pt sfaturi,fetelor!
Fata mea arata si se comporta f bine,nu pare sa aiba vreo suferinta,iar asta ma deruteaza!Cat de curand pot,o sa incerc sa ii fac vaccinul,sa scap de nebunia asta...
Sa fiti cuminti!
Karina spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Karina, eu stiam ca fetitele se spala din fata inspre spate (spre fundulet). Nu este asa? Cum sa aduci fecalele spre intrarea in vagin?
Nicoleta
Aoleo ce prostie am scris ! Ai dreptate Nicoleta si tu ralirali! Din fata spre spate ! Una gindesc alta scriu ! Am sa editez acum !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
adialex spune:
scuze ca n-am citi msj mai devreme 

!eu ti-as recomanda totusi homeopatele pana la vacc; e adevarat ca noi am facut tratamentul dupa ce am luat antibiotic 10 zile si urocultura iesise negativa, dar de atunci nu a mai recidivat; eu zic sa incerci si homeopatele si daca nu functioneaza, sa treci la vacc; noua ne-a dat, pe langa tratamentul pt coli, si un tratament de imunitate, si ne merge f bine;
nu stiu daca am voie sa iti dau aici datele despre homeopat, astept un msj de la tine, si daca e ok, postez aici informatiile despre homeopat
pupici si inca o data scuze de intarziere