Cat se castiga ca Sef Magazin la Profi,Plus etc?

Cat se castiga ca Sef Magazin la Profi,Plus etc? | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

La noi in oras se deschide un magazin Profi si se cauta Sef de magazin. Una din prietenele mele care in prezent lucreaza la o alta firma in oras, ca sef Compartiment Import (sau ma rog achizitii intracomunitare ), ar vrea sa aplice pentru acest post. Acum castiga in jur de 1700 RON si nu stie daca merita sau nu sa incerce la Profi, nu stie cam cat se poate castiga intr-un asemenea post.
Ea vrea f mult sa faca o schimbare in cariera ei...asta pare a fi o opotunitate. Aveti ideea cam cat se castiga in asemenea posturi?

Va multumim.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Chiar nimeni nu stie? Macar aproximativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu din cate stiu in jur de 4200 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

De ce nu merge prietena ta sa incerce oricum? Ce are de pierdut? Merge la interviu, afla toate conditiile si alege in cunostinta de cauza. Nu cred ca trebuie sa se bazeze pe informatiile pe care le-ai putea primi aici, e mai bine sa stie exact de la sursa.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri. In oraselul nostru pricajit un salar de 1700 RON net este considerat f. bun. Ea vroia sa stie daca salarul ofeit pentru un asemenea post (cel de la Profi) poate fi intr-adevar atractiv. Cred ca o sa isi depuna pana la urma CV-ul ca am inteles de la ea ca se apropie termenul limita de depunere.

Mergi la inceput

Tot eu cu noutati.
A fost prietena mea la interviu. E putin dezamagita, mai ales ca doamna de la interviu o tot intreba ce salariu are acum si ca salariul de la Profi pt sef de magazin este confidential si nu i-l poate spune. Apoi a aflta ca seful de magazin nu are program de lucru deci 7 zile pe saptamana, nr nelimitat de ore (dupa caz), si daca trebuie este necesar sa o faca pe caserita, sa puna marfa in raft, sa faca curatenie in magazin.

Mie mi se pare cel putin ciudat, nu stiu cum e in alte retele. Si ce e mai ciudat e ca nu a vrut sa ii spuna cam pt ce salariu se cer toate astea. Prietena mea acum asteapta un telefon de la doamna respectiva, ca i-a spus ca pana luni ii da un raspuns.
Adevarul e ca prietena mea a ramas cam dezamagita si nehotarata.

Mergi la inceput

Mandy, in general la un interviu, angajatorul incearca sa obtina de la tine salariul actual, pentru a face oferta de salariu in functie de asta. Daca tu il spui si este mai mic decat ofera ei, avantajul lor, iti mai arunca 1-200 de lei praf in ochi. Sper ca prietena ta a rezistat eroic si nu le-a spus salariul actual.
Cat despre ce presupune munca asta, da, intr-adevar trebuie sa faca de toate, insa nu e normal sa lucreze 7 zile din 7. Prietena ta ar trebui sa cantareasca bine avantajele-dezavantajele, chiar daca va primi un salariu considerabil mai mare, e dispusa sa renunte total la viata ei pentru asta?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Alynutza, prietena mea a rezistat eroic si nu le-a spus salarul . Imi povestea prietena ca la un moment dat era deja de-a dreptul amuzant cum pe parcursul interviului persoana care ii lua interviul se tot intorcea la problema salariului pe care il are ea acum.

E tare nehotarata, si se gandeste ca ar trebui sa ii dea f multi bani ca sa accepte...nu poti lucra 7 zile pe saptamana ca nu rezisti prea mult, si nici nu este legal.Dupa cate stiu.

Mergi la inceput

Cam asa fac toti angajatorii: insista si insista si insista.
Ai dreptate, nu este legal sa muncesti 7 zile pe saptamana. Eventual daca muncesti un numar mai mic de ore pe zi, ca sa nu depasesti 48, cat e maximul legal pe o saptamana. Desi cred ca tot trebuie sa ti se asigure un minim repaus saptamanal. Oricum, parerea mea e ca nu se merita. Mai ales daca ai deja familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Din pacate nu cred ca te ajuta f mult raspunsul meu, intrucat nu mai stiu cum merg lucrurile in Ro, sunt chiar foarte pe dinafara...
vroiam insa sa-ti spun, asa ca o comparatie/curiozitate, ca in Brasil, prietenii nostri care sunt sefi de magazin(magaine diferite) castiga lunar 2000$, asta in lunile slabute, dar si muncesc...crede-ma ca te fac omuletii aia doi de iti scoti ultimul ban din buzunar...

Repet...nu stiu cat te ajuta, insa din ce mai tin eu minte(acum depinde si de oras, locatia magazinului, abilitatile prietenei) se castiga si in Ro destul de bine, dar intr-adevar se si munceste, asa cum spuneai tu 7 zile din 7, cel putin la inceput.
Insa POATE FI o schimbare benefica in cariera ei,e o experienta care eventual o va ajuta in viitor...
eu una daca as fi fost singura, as fi acceptat job-ul chiar asa sa lucrez non-stop, sincer mie imi place munca, ma intretine...dar sa fiu si platita corespunzator!
M-am intins...
multa bafta prietenei tale!

vacanta Filipine
vavanta Brasil
16+

Mergi la inceput

Nikole, multumesc de raspuns. Prietena mea nu a mai primit niciun raspuns de la Profi, desi la sfarsitul interviului ii spusese doamna respectiva ca o vor suna luni (12 februarie).Nu au mai sunat-o.
Ea nu a vrut sa le spuna salarul pe care lucreaza acum...poate ca asta a facut-o in ochii celor de la Profi "neatragatoare". Io cred ca macar un telefon cu "Doamna ne pare rau dar am gasit pe altcineva" sau ceva asemanator ar fi trebuit sa primeasca , nu? Sau un mail.

Mergi la inceput