** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

N-ai pt. ce, ELTEKA! Sa speram ca e totusi ceea ce cautai... Daca nu, mai cauta si tu pe google (eu asa am facut )

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Pauly, scuza-ma! , dar las' ca-i bun pentru calciu!

Dar si eu "din cauza ta" maninc capsuni pe sparte, am bagat familia in criza finainciara , ca aici sint foarte scumpe, desi le aduc numai din Australia, unde acum e vara... si Liana inoata...

Apropo de inotat, Ralucami, am vornit la Centru si ei zic ca e standard in Tokyo sa aiba clor intre 0,7 si 1 (ce-o fi asta?), asa ca oriunde m-as duce, ar fi la fel. Eu am citit pe net ca avantajele fizice si psihologice ale inotului sint mult mai mari decit riscul minor al extraclorurarii apei. Mi-e mi-a prins teribil de bine...Saptamina viitoare am consult, si o sa intreb, dar nu ma astept la recomandari miracol...Astia aici maninca si peste crud, ori noi sintem innebuniti sa prajim tot...O sa-ti spun rezultatul!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Fetelor, va rog frumos sa va uitati putin AICI

Cum credeti ca am reactionat eu cand am vazut mesajul postat de alinuk pe 03/02/2007 la ora 22:10:48... ??? Sau mai bine zis... cum credeti ca am reactionat cand am vazut ca pe langa cea care nastea era sustinut si puiul ei, pe care-l chema...

INTR-ADEVAR EMOTIONANT!!!

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

pauly, eu maine schimb saptamana. O modificasem la un moment dat dar acum am revenit! Maine imi fac si eu orez cu lapte!
apropo de sex, eu nu am mai facut din data de 18 septembrie (ovulatie) si nici nu mai pup pana nasc!
andradap si vali, eu sunt din craiova
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andrada, am vazut mesajul ieri dimineata si am vrut sa iti zic, a trebuit apoi sa plec repede si am uitat de tot cu statul meu in pat

Si mie mi-a sarit in ochi ;)
Eh, sa vina si bebe Antonio de Andrada frumos si usor pe lume, sa fie sanatos, mancacios si miscacios :))

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Poohy, mersi mult!!!

Sincer, nu ma intereseaza ca o veni cu dureri mai mari sau mai mici, dar vreau sa vina sanatos si sa treaca timpul mai repede...

Si de-abia astept sa stiu si eu ca va fi si puiul meu aclamat si sustinut aici pe forum...

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andradap, n-am zis ca o si cred pe acea prietena (desi simptomele ei si ale mele sunt asemanatoare), tocmai de aceea vreau sa ma informez. I-am spus lui Badiu de treaba asta, insa el nu mi-a zis si cum se numeste medical acest simptom. Mi-a precizat doar ca nu am ce sa fac, decat poate sa port o centura in zona bazinului, dar sub burta, chestie pe care refuz sa o fac. Stiu si inteleg ca sarcinile ca si simptomele sunt diferite, si de aceea vreau sa ma informez.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Liviana... credeam ca esti ingrozita de ce ti-a zis prietena ta... si de-aia ti-am zis ca nu e neaparat nevoie sa aibe si dreptate . Scuze daca te-ai suparat!!! Oricum cand aflu ceva, o sa-ti spun!!!

PS: Si daca dr. ti-a zis sa porti centura.... eu cred ca ar fi bine sa-l asculti... ca daca intr-adevar exista risc de displazie... atunci o centura cu siguranta te-ar ajuta.

Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Nu m-am suparat, Andradap. Am vrut sa subliniez ca de felul meu nu sunt naiva/credula si ca ma documentez pana sa cred ceva (deh, deformatie de inginer). Stiind ca ai cunostinte medicale, am crezut ca ma poti lumina in directia asta...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

chiquitita, si sotul meu e din Craiova. Asa ma distreaza cand mai vorbeste cu perfectul simplu...

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput