** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am inteles. Multumesc de lamuriri! Bine ca stiu acum, ca la cat sunt eu de "maniaca" cu parfumurile, sigur ma dadeam imediat dupa nastere

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor, eu va las pina luni!

E deja 10 seara si dis de dimineata plecam in excursie pe insula Hokkaido, unde se tine festivalul sculpturilor de gheata de la Saporro. Sa vad si eu zapada anul asta...

Pe curind!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, vad ca va plac povestile despre nasteri. Tocmai am scris povestea nasterii lui Matei la Nasterea unei stele-cap. "Cine a nascut cu dr. Conci Stelian de la Polizu?" Daca sunteti mai impresionabile, nu cititi. Nu e f dura, dar e un warning de genul "Sa nu faceti ca mine".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

gabiu stai linistita .. ...gandeste-te la bebe si la sanatatea lui ca de slabit , slabim noi dupa.

elteka multumim ptr reteta anti raceala.

si eu poftesc la bere..asa ca ultima data cand am fost la doctor l-am intrebat daca am voie...si o zis un pahar mic si foarte rar..ca oz is ca contine nu stiu ce...ca nu am inteles.asa ca m-am lasat pagubasa.

cristalina multumesc ptr raspuns.am sa cer si eu sa mio fac in caz ca nu mio facut-o pana acuma.

iuliabraila incearca sa te odihnesti cat de mult poti.daca nu trec...suna-ti doctorul si intreaba-l...ca sa stai cu adevarat linistita.

fetele si eu am grupa 0 si sotul A si doctorulo zis ca nu ii nevoie sa fac nici o dozare.probabil ca din cauza ca sunt la prima sarcina.

pupici,

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Elteka drum bun si distractie placuta!

Liviana ma duc sa citesc ce ai scris.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

buna fetelor si multumesc tuturor pentru urarile de bun-venit.

Nu stiu daca datele mele trebuie sa le scriu aici sau in alta parte, asa ca:data nasterii-23.01.1981, DPN-20.06.2007

Elteka ma bucur ca ai scris de remediul cu lamaia.Si eu sunt foarte racita, si racesc destul de des, asa ca de maine o sa incerc si eu.Sper sa mearga.

Andradap imi pare rau pentru prietena ta, sper sa se razgandeasca.Tipul nu merita, iar parerea mea e sa nu sacrifice viata bebelusului pt o asemenea persoana.Eu nu am simtit bucurie mai mare ca atunci cand am aflat ca sunt insarcinata.

fetele care au zburat cu avionul in timpul sarcinii, bb devine mai agitat in timpul zborului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ce agitatie pe forum... Am avut de recuperat 3 pagini, scrise in doar cateva ore... Bine makr ca nu ati apucat sa schimbati capitolul fara mine

Le multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea in legatura cu prietena mea... E usper intr-un final sa razbat si s-o conving sa-l tina!!! Daca nu, este alegerea ei (dar oare asa o fi??? Sau e alegerea sotului???)... in fine, maine va veni in Bucuresti... Asa ca o sa va tin la curent.

ELTEKA, apropos de exercitiile acelea... Eu as putea sa fac 1000 fara sa am nimik... Dar problema e ca ma plictisesc repede Ba chiar incepe sa ma enerveze sa tot strang... Asa ca daca gasesti vreun remediu pt. plictiseala te rog sa-mi zici, ca intr-adevar te ajuta sa faci astfel de exercitii... Si inca ceva: POTI fi GRAS sau SLAB, daca nu stai bine cu conditia fizica (rezistenta la efort, musculatura bine dezvoltata), tot degeaba!!! Asa ca, fetelor, puneti mana si faceti exercitii, usoare eventual pt. cele care au probleme cu efortul.

Iuliabraila, in general nu e bine sa bei rece, iar unii oameni chiar au INTOLERANTA la LAPTE (ma refer la laptele dulce). Oricum, una peste alta daca bei lapte rece => ai mari sanse la scaune moi . Pe viitor iti recomand sa bei laptele la temperatura camerei cel putin...

Mihamora, multumim pt. initiativa cu povestile in format mp3!!!

Mary Lou, de-abia astept sa vii sa ne spui ca totul e bine si ca nu te doare nimik!!!

Chiqui, Mica, felicitari pt. NOUA LUNA!!!!

Hmmm... si parca tu petit_ange ai ajuns la 1/2 sarcinii??? FELICITARI si tie...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Alynta te-am trecut in listuta. Sa ne dai si data nasterii tale.

Andrada mai am putin pana intru in luna a saptea. Cred ca de altcineva era vorba.

Liviana din pacate mai sunt si dr nesimtiti.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Liviana coincidenta: lucrez tot in cladirea aerofina, unde au sediu softwin. si drumul seara pe fabrica de glucoza e un cosmar, fac doar pana la hotel caro 15 - 20 minute. ma pregatesc sa-ti citesc povestea lui matei

Vroiam sa va povestesc ceva legat de parfum: am o prietena mamica de 6 luni la londra; si ea mi-a povestit ca doctorul ei de acolo a sfatuit-o sa puna o picatura - doua de parfum pe paturica in care doarme invelit bebelusul. Astfel el simte mereu mirosul mamei si se linistete. banuiesc ca nu un parfum foarte tare; cert e ca toata familia a ramas impresionata la cat de bine reactioneaza bebelusul cand primeste paturica favorita. o fi bine, o fi rau, nu stiu, la ei totul merge ok.

Andreea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, mi-am sunat doctorul si i-am spus de criza mea de rinichi. A zis ca daca nu imi trece in max 2 zile sa il sun si ma interneaza, pt ca e risc de avort. Asa de tare m-a speriat, ca de abia m-am oprit din plans.

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput