** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

poohy si eu le simt(intepaturile)...in forma mult mai usoara acum...eu am luat o injectie cu gravibinon sambata...care sa pare ca leo mai ameliorat..dar nu leo facut sa dispara.abia astept sa vine 27 februarie sa ma duc la control sa-mi vada colul....si abia atunci stiu daca is de la col intepaturile sau de la cum se dezvolta uterul.

fetele cand incepe luna a sasea?eu stiam ca din sapt 23 ...deci acuma am trecut in luna a sasea ?

pupici...ma duc sa invat

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, sincer eu n-am auzit niciodata de asa ceva. Doar Pauly zice ca a avut contractii.

In rest, in toate cartile pe care le-am citit si toate website-urile, nu am gasit nici urma... Sigur ca intodeauna dintr-o suta sau mie, un lucru evolueaza altfel...Incearca, daca vezi ca faci contractii, te opresti.

Eu zic sa o iei incet oricum, daca n-ai antrenament. Fa si tu vreo 10 de inceput.

Ar mai fi si exercitiile de respiratie, o sa vad daca gasesc online, daca nu iti traduc din cartea mea.

Sotulache mi-a cumparat un dvd cu yoga pentru sarcina (eu nu sint cu meditatii si d-astea, dar o a incerc); N-am facut inca, dar m-am uitat o data peste tot sa stiu la ce sa ma astept si am observat ca in general se recomanda un tonus muscular bun si control al muschilor + se pune accent pe respiratie, ambele ajutand la nastere.

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Cristinamaria, dar poate vopseaua ta era fara amoniac...Eu aici nici nu stiu de care mi-au dat astia, ca nu m-au inteles la magazin...Ori eu eram in depresie totala, ca avusesem suvite, acum arata mizerabil, abia am asteptat sa le "scot".

Madi, progesteron? Parc-o vad pe doctorita mea cum se scarpina in barba...Astia nu dau medicamente nici daca-i pici cu ceara... Iti zic vinerea viitoare...atunci fac si test pt Rh-
.
Cine avea Rh- si tatic Rh+??? Ati vorbit cu doctorul de vaccin? Mie cica mi-l dau si luna viitoare si dupa nastere. In burta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna ziua burtici !!!
am intrat si noi putin ca mi-au amanat un examen si am timp !!! noi am fost la morfo ieri, grasa mea are 359gr si din cate am pus eu cap la cap masuratorile doctorului Iosup vreo 27 cm . totul e bine la Sonia, doar la mine mai sunt ir-urile marite. v-am zis ca ne mutam, iar in we cine a spalat parchet, geamuri, zugravit bucataria??? EU !!! si mi-a zis Iosup ca n-o sa-mi scada decat daca o sa ma linistesc ! deci azi e zi de relaxare ! si ma duc si la Tutu azi !!! si iar o sa-mi dea pregnyl, dar iau filmuletul de ieri de la morfo !!!
am vazut ca vb despre ... la noi e bine, adica la cat chef am acum, e foarte bine ! mai rarut, ce-i drept, inainte nu treceau 2 zile... acum trec linistite pe langa noi si cum tati are aceleasi simptome ca si mine (doar ca nu-i creste burtica), suntem amandoi linistiti ! am ras zilele trecute, cat noi eram foarte aprinsi in iar Alex se apropia de mine, iar eu il ridicam, el iar se lasa putin, eu iar il ridicam... pana s-a suparat Sosonica si i-a tras si ea un sut !!! si asa m-a bufnit rasul si s-a dus pasiunea noastra !!!
Sosonica mea e foarte activa, si in poza 4D de la eco se tragea de cordon cu mine ! cat tupeu !
in rest totul e bine, va mai citesc si mai scriu !!! da nu mult, ca iar trebuie sa trec la invatat ca zboara timpul si vine examenul !!!

am intrat in sapatmana 20 !!! cate luni inseamna ??? 5, nu?

oana20+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioaraSonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Eu citesc (mai ales cand scrie de mancare...orez, gris cu lapte...capsuni si piersici...buuun) dar cu scrisul mai rarutz.

Eu, ca fomeia gravida, ma dor toate oasele, am avut niste dureri cumplite de parca imi rupea cineva uterul/muschii abdominali, ma paralizau...
De doua zile nu mai dorm cu Maria si nemaifacand sporturi extreme noaptea vad ca nu au mai aparut durerile (ma luase frica de ruptura uterina si alte nenorociri).

Samburica s-ar putea sa fie asezata tot transversal, dupa cum pare la pipait :). Nenea doctorul cand am adus vorba de nastere naturala dupa cezariana mi-a spus clar nici sa nu ma gandesc.
Peste 2 saptamani ar trebui sa fac analizele usuale de sange din trim. III si sa repet analiza pentru strep B. Si inainte de vizita de la nenea doctorul o sa mai fac vreo doua ecografii ca sa vedem cum mai arata placenta (ca la ecograf mi-au zis ca arata "ciudat" si m-au intrebat de infectii...)

Cam asta e raportul...:)))

Pupam burtici si sa puneti poze de la intalnire ...:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Fetelor,cum m-am trezit am intrat sa va citesc si acum mi-ati facut o pofta de lapte cu gris,piersici.....eu nu am voie sa mananc nimic azi pt ca la 2 fac cerclajul si mi-au zis sa nu mananc nimic.
Mi-e cam teama dar o sa trec si de acest hop,ce sa facem?
Si eu mai simt unele intepaturi,dureri dar tin f putin si trec,cred ca se mareste uterul.
Va doresc sa aveti o zi ff buna pt ca a mea nu prea e,va pupic pe toate!

http://community.webshots.com/user/maryana_ct

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mary_lou bafta multa la cerclaj. Sa nu iti fie frica ca nu ai de ce. Asteptam vesti de la tine.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

am ajuns si eu la jumatatea sarcinii! saptamana 20!

20+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetele eu am facut lama pe perioada sarcinii ...streptococul de grupa B unde se vede?oare mi l-au facut sau trebuia sa cer separat?

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka si eu RH- si sotul Rh+ si vaccinul mi-a zis sa-l fac in saptamana 28. si apoi mai fac inca unul imediat dupa nastere. Tu in ce saptamana esti?

20+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput