** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Asa...

Aseara... am aflat ca o prietena (fost colega de facultate), care in urma cu 1 sapt. si 1/2 imi daduse vestea ca e insarcinata, si care era foarte fericita de acest lucru, ESTE OBLIGATA sa faca AVORT!

In fine...asa s-a exprimat ea... Sa va zic toate datele problemei...

Vara asta (sau trecuta...nu stiu cum trebuie zis ), pe 20 august 2006 s-a casatorit... A fost o nunta frumoasa si care m-a impresionat si pt. ca ea nu avea parinti (mama murise cand era in cls. a 7-a, tatal cand era in primul an de facultate)... ma rog....

De cand s-au casatorit... tot imi povestea cum incearca sa ramana insarcinata... In septembrie, cand am avut licenta, si i-am zis ca sunt insarcinata era asa bucuroasa si vorbea cu sotul ei la telefon si faceau planuri sa fac si ei unul cand se va intoarce el... Am uitat sa zic ca sotul ei lucreaza de 1 an si ceva in strainatate si vine din "joi in pasti" cateva zile in Romania (de sarbatori, la nunta lui, etc). In fine... mie mi s-a parut ca AMNDOI ISI DORESC UN COPIL!!! Dar... aseara am aflat ca el i-a zis clar ca DACA NU FACE AVORT DIVORTEAZA DE EA... si lucrurl asta i l-a zis prin telefon!!!! Groaznic... mie una mi se pare un nemernic!!! Si m-am dus repede cu gandu' ca ceva e in neregula.. si intr-adevar asa este...

Biata prietena a mea a aflat ca acest NENOROCIT (eu nu pot sa-l numesc altfel) a si inselat-o si ca sigur a avut pe cineva (daca NU mai are INCA!!!) acolo... Oricum motivul pe care l-a invocat el este ca NU e PREGATIT acum sa AIBE GRIJA de un COPIL... Si ca el mai sta la munca vreo 5 ani acolo...

Va dati seama ca prietena mea e distrusa... Joi vine in bucuresti sa faca o ecografie, ca sa vada daca e OK sa faca AVORT, adik sa vada daca nu cumva e o sarcina extrauterina sau daca e suficient de mare sarcina sa poata fi scoasa!!! In fine, cert este ca eu incerc PE TOATE CAILE s-o CONVING sa nu faca DE DRAGUL unui astfel de om ceva ce va regreta toata viata si care oricum O VA FACE SA-L URASCA!!! Eu una asa cred... ca din moment ce ea vrea copilul si sufera atata... IL va URI pe omul asta ca o pune sa faca asa ceva!!!

Problema ei era ca "Cum o sa cresc eu singura un copil, daca divorteaza de mine???" Eu una NU cred ca va divorta de ea!!! Dar mai sunt convinsa si ca acest OM (???) oricand ar lasa-o pt. alta... nu din cauza copilului, ci doar pt. ca asa este el!!!

Eu voi incerca tot posibilul sa o conving... sa tina copilul... dar nu stiu daca voi reusi... Poate mai aveti si voi idei, propuneri ce as putea sa-i zic...

PS: Oricum cred ca nu ma voi putea abtine sa-l fac cu ou si cu otzet pe INDIVID...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, stai sa-ti zic mai clar cu exercitiile.

Trebuie sa localizezi muschii aceia anume (pe engleza e "pelvic floor"). Testul de localizare o sa te faca sa rizi: se introduce degetul in piersicuta, si se contracta ca la oprit din facut pipi. Despre acei muschi e vorba! Acum eu cred ca poti sa incerci si fara deget, senzatia de a stopa pipi o stim toate. Ideea e sa te concentrezi sa nu contractezi doar partea anala.

Se incepe cu un test: cite incordari pot sa fac (5? 10? 30? 50?)

Daca nu poti multe, incearca sa cresti numarul in fiecare zi.

Daca poti deja multe, e recomandata alternarea, cum am zis: un set de rapide, un set de incordari mentinute (de la 3 secunde la 15, cit poti - cica o sa prinda bine la nastere).

Sunt unele fete care jura ca daca le practica in timpul , e cutremur!!

Se mai numesc si exercitii Kegel, poate mai cautati pe internet daca n-am explicat suficient de clar

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, uite si un link, ca are poza frumoasa cu muschii respectivi:

http://www.mayoclinic.com/health/kegel-exercises/WO00119

Voiam sa zic ca se pot face oricind, pe strada, in metrou, la birou.
Eu numai seara in pat imi amintesc...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui ce bine ca tia-i gasit capsunele.sa-ti fie de bine.

andradap m-am ingrozit cand am vazut prin ce trece prietena ta...l-as bate bine pe nesimtitul ala.eu as pastra bebe...el sa faca ce vrea, inseamna ca nu o iubeste daca nu vrea un bebe cu ea.

vas si a mea ii la fel...odata ii foarte activa si cateodata mai putin...dar trebuie sa se mai si odihnesca nu?

elteka un dulce ptr tine.

andradap s-o intamplat ca sotul meu sa o apese pe cap pe bebita...nu vrei sa sti ce am urlat pe el.saracul s-o si speriat...dupa aia mio zis ca nu o stiut ca ii bebe...i se parea interesanta umflatura aia mica.

pupici,

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Elteka multumesc tare mult pentru sfaturi si site . Mai ciitsem de ele, dar sincer nu m-am gandit foarte serios sa le aplic, insa de azi la treaba! Singura chestie care ma cam sperie este: oare nu se produc contractii prin folosirea acestor exercitii?

Andreea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap felicitari ptr noua luna.

chiqui noi cand intram in luna a sasea.?
cat despre crema nu i-ti fa probleme pana nu discuti cu un doctor....vit e se da in sarcina ptr ca ii buna in iminenta de avort...eu stiu vreo doua pers care au luat pana in 18 sapt...ptr acest lucru.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Elteka stai linistita ca si eu m-am vopsit! Dr mi-a spus sa stau linistita , mai periculos este decoloratul...
Cat priveste o cola sau chiar un pahar de vin ocazional , credeti-ma ca nu aveti de ce sa va faceti probleme!! Excesele sunt pacatoase.....
Andradap eu nu dau sfaturi dar daca as fi in locul prietenei tale l-as baga in p.... masii pe el si as face totul pt copilul meu!!
Poate reusesti s-o convingi sa nu renunte la copil ci la dobitoc! Sa ne tii la curent!!

cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka, , voiam sa iti spun ca mie mi-a recomandat doctorul Utrogestan (progesteron) pentru fibrom. Mi-a spus ca l-ar mai tine in frau si ar putea sa nu se mai dezvolte asa mult.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Am fost dimineata la recoltat sange pentru fier, calciu, glicemie etc si am venit urgent la serviciu cu o foameeeee... si am mancat gris cu lapte.

Irini bine ai venit printre noi.

Andrada eu zic ca oricum o va parasi. Am si eu o prietena care a patit acelasi lucru, din fericire nu era si un bebe la mijloc. Sotul ei a fost plecat ani buni sa munceasca in alta tara, s-a intors de ceva luni si acum divorteaza. Mi se pare ca nu mai au nici o treaba unul cu altul. Da sfatul meu este sa nu te bagi prea tare, trebuie sa fie decizia ei, altfel iti va reprosa peste catva timp.

Vas sunt zile in care e o zburdalnica si zile in care de abia se misca. Cred ca e normal. Si noi avem zile bune si zile mai putin bune.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Felicitari celor care si-au simtit bebeul ;)

Pe mine ma streseaza intepaturile slabe (sporadice) pe care le simt jos. Nu stiu ce sa fac :(

Andradap, prietena ta stie mai bine, dar eu in locul ei l-as trimite undeva departe pe individ... Eu oricum de cand ma stiu am zis ca nici nu conteaza daca o sa fiu casatorita/intr-o relatie stabila, eu pana la 30 de ani vreau cel putin un copil (si uite ca nu cred ca o sa am 2, dar poate vine si bebe 2 dupa 30)

pupici,

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput