** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Bine-ai venit, alynta!!! Da-ne mai multe detalii... ca sa te trecem (daca vrei) pe listutza noastra de la inceputul fiecarui capitol.

Ne-ar trebui, data ta de nastere, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Grisul cum se face?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada mergi la mesaje private (in stanga) si in Options activeaza mesaje private.
Orezul trebuie fiert mai intai in apa. Dupa ce se fierbe, se scurge apa, se pune lapte, zahar si se mai lasa putin la fiert. Depinde cum il vreti, mai cu zeama sau mai tare.

Alynta27 bine ai venit printre noi.

Chiqui grisul il fierbi direct in lapte, la foc mic ca pe mamaliga.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, mersi ...am activat...acum sper sa se vada!!!

Chiqui, uite eu am pus laptele la fiert si cand da in clocot o sa pun gris... asa cum zicea si Mica la fel ca pe mamaliga il fac!!!

PS: Ma mai duc din cand in cand sa nu se prinda...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Hello burticute,

Ce harnicute sunteti! Cu greu reusesc sa citesc tot ce ati scris. As fi vrut sa va raspund si eu, dar deja am uitat. Si voi avea si urmatoarele 2 saptamini destul de pline, asa ca sper sa apuc sa va citesc macar la doua zile.

Legat de intilnirea din 5 martie pot venii la 17.30 fara nici o problema.

Andrada - as dori sa primesc si eu parola de email de la casuta noastra de pe yahoo - mi-am activat PM sau pe email, caci vad ca ati pus lucruri interesante in casuta.

Vineri merg la controlul lunar, am deja o lista de intrebari impresionanta pt dr. Dar de data aceasta voi merge singura, sotul meu este plecat in deplasare.

PS. Eu orezul il fieb initial in putina apa, iar cind scade ii pun lapte si zahar. Si pun coaja de lamiie si scortisoara cind fierbe si cind il maninc pun putina dulceata. Cred ca o sa-mi fac si eu daca nu gasesc pepene, ca mi-ati facut pofta.

Tamara 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Acum vreau capsuni ca Pauly!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

MaryLou - eu am 2 cerclaje la activ dar facute la spital, internare 1 zi (ziua cu cerclaj+a doua zi trimisa acasa). Mie mi-a facut cu anestezie generala. Nu mi-a pus sonda. Mi-a spus ca daca nu pot face pp imi va scoate din pansamentul "indesat" acolo dar nu a fost cazul. Pansamentul mi l-a scos a doua zi. Am primit si injectii cu litice ca sa nu am contractii. Si am dormit de la ele... Deci in concluzie nu are de ce sa iti fie frica.

Pentru orez cu lapte eu il fierb numai in lapte si iese extrem de bun (numa ca tre sa il pazesti ca se lipeste mai usor). Cand eram mica bunica mi-l facea intai fiert in apa si apoi pus in lapte dar nu se compara cu cel fiert numai in lapte.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Bag de seama ca ne-au lovit pohtele. Eu cred ca ne mai si "intaratam" una pe alta. Asta penca si eu vreau acum orez cu lapte.
Maine facem o budinca de paste cu branza de vaci si stafide?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

M-ati innebunit....! Cum ajung acasa fac si eu gris cu lapte!! Vas cum pui caramel??
Alynta bine ai venit la noi!!
Andradap merci pt raspuns... asa am fost si eu dar acum as vrea macar o poza! Am sunat la Diagnozis si mi-au spus ca trebuie sa mentionez la inceputul ecografiei! Iti povestesc Joi!

cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui nu ai de unde sa-ti cumperi o portie de capsunele?sa sti ca si la noi se gasesc greu....dar daca vrei i-ti trimit prin curier rapid.

mary-lou i-ti inem pumnii sa fie bine la cerclaj.

tamaraspt multa bafta la eco vineri.

Alynta27 bine ai venit la noi.

iulia braila ma bucur ca esti bine atat tu cat si bebeul, te mai asteptam sa intri pe la noi.

iar eu cum am mancat ieri orez cu lapte....azi am sa mananc gris cu lapte.mi-ati facut pofta..

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput