Malleus Maleficarum
Raspunsuri - Pagina 2
myrrha spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
Pasionanta tema, aveam o colega croata de Master care facea aceeasi treaba ca si tine. Am incercat sa dau de ea, fiindca stiu sigur ca a citit Malleus Maleficarum , dar fara succes. Daca vrei si esti disperata sa faci rost de carte, pot intreba la Budapesta la universitatea unde mi-am facut io Masterul, daca o au in biblioteca.
off off topic
Carmen, si eu am avut o colega croata, Anna, care se ocupa de vrajitorie, la CEU Cind ai fost tu la Budapesta?
mami de Agatha (21.08.06)
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by myrrhaquote:
Pasionanta tema, aveam o colega croata de Master care facea aceeasi treaba ca si tine. Am incercat sa dau de ea, fiindca stiu sigur ca a citit Malleus Maleficarum , dar fara succes. Daca vrei si esti disperata sa faci rost de carte, pot intreba la Budapesta la universitatea unde mi-am facut io Masterul, daca o au in biblioteca.
off off topic
Carmen, si eu am avut o colega croata, Anna, care se ocupa de vrajitorie, la CEU Cind ai fost tu la Budapesta?
Uite ce vrajitorii naste topicul asta . Myrrha, la CEU am fost intre 2001-2002, la Istorie. Pe colega mea o chema Helena Strugar. Mi-ar placea sa ne fi cunoscut, oare se poate?
Tzuni, ce ne-am mai vanzolit pe subiectul tau, zi-ne macar daca ai gasit cartea sau Myrrha si cu mine te convingem sa faci o excursie la Budapesta
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
..deh, imi dau si eu doctoratul in vrajitorie! Nas mare si incovoiat am, matura mi-am cumparat, una bucata pisica detzin.... Ma mai incurc eu la vraji, da' ma mai pregatesc...
numai ca bucata de pisic trebe vopsita in negru...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
myrrha spune:
quote:
Uite ce vrajitorii naste topicul asta . Myrrha, la CEU am fost intre 2001-2002, la Istorie. Pe colega mea o chema Helena Strugar. Mi-ar placea sa ne fi cunoscut, oare se poate?
Draga Carmen, n-am fost colege din pacate (si sint sigura ca te-as fi recunoscut in poze daca te vedeam...) Am fost la Bp in 2003-2004, la medievale, si colega cu vrajile era la gender studies.
On topic, daca tot e vorba de o calatorie la Bp cea mai faina colectie de texte/literatura secundara pe vrajitoare e la biblioteca universitatii de stat (ELTE) doar ca ai nevoie de o recomandare sa poti citi acolo...