Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Yagmur spune:
tema zilei: sapun Nivea si sampon Dalin. Luca nu a avut probleme pana acuma. Crema de corp folosim de la Mustela...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Yagmur spune:
m-a rugat o prietena care are bebe sa va intreb la cat timp dupa cezariana se poate face bb nr 2..
multumim anticipat
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
slide Luca
varsta Luca
chinico spune:
Salutare mamici pogonici!
Fatima daca ii fac Evei coprocultura sa caute si Rotavirus si Norovirus.
Va tin pumnii.
Ingerasa baietelul unei prietene are aceeasi problema la un ochisor, pediatrul i-a spus ca poate sa fie o capilara sparta sau din cauza plansului sau de la nastere.
Ma duc la datorie-
Asizule bafta, incerc sa intru mai tarziu.
chinico de Bea (13.12.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
m-a rugat o prietena care are bebe sa va intreb la cat timp dupa cezariana se poate face bb nr 2..
multumim anticipat
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
slide Luca
varsta Luca
mie mi-a recomandat 1 an intre "taieri", daca si a 2-a e sa fie cu ceza. pt ca eu aveam deja 2 ani de la prima cezariana era cat pe ce sa nasc natural, mi-a propus medicul sa incerc! doar ca iar am avut probleme si fara travaliu tot la bisturiu am ajuns si a 2-a oara...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Raluca_u spune:
Salutare fetelor
se pare ca nu mai reusesc sa scriu prea des oricat mi-as dori.
Adina ne tine in priza de miercuri cand a inceput sa vrea sa manance mai tot timpul. era mai tot timpul maraitasi sambata ne-am dat seama ca nu e doar puseul de crestere ci pe ea o mananca gingiile. la inceput parea greu de crezut dar a vazut-o doctorita si ne-a confirmat ca au inceput sa o manance gingiile din cauza dintisorilor ce vor iesi. si are si bale de mama - mama, ii ploua din gurita.
am vorbit cu mama si ce credeti ca mi-a spus - ca mie mi-au iesit primii dintisori la 4 luni si o saptamana.
si ultima realizare e ca se ridica de pe perna cam 15 centimetrii. adica isi ridica capul si umerii cam 15 centimetrii.
imi vine sa o mananc dar ma termina cu evolutia asta rapida. ma doare spatele de mor si ea vrea plimbata in brate prin casa sa se uite pe pereti. fug si eu sa mai citesc si sa mai dau si raspunsuri nu doar sa va scriu ce facem noi.
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Laura13 spune:
quote:
au inceput sa o manance gingiile din cauza dintisorilor ce vor iesi
DEJA?????
quote:
si ultima realizare e ca se ridica de pe perna cam 15 centimetrii. adica isi ridica capul si umerii cam 15 centimetrii.
DEJA??? singurica sau cu ajutor?? ca si al meu se ridica un pic dar cu ajutor, adica nu e suficient sa ma prinda de degete, il trag si eu un pic.
sarut mana pt pm, voi incerca, dar nu promit.
hai fetele... spuneti-mi si mie cum va jucatii cu puiutii ca acusi se trezeste si trebuie sa mai variem si noi
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dandusa spune:
ASIZA,
multa sanatate ii dorim lui Denis,sa scapati repede de bubite...Noi folosim Sanosan toata gama si crema de galbenele.Asta am folosit din totdeauna.
BAMBO,
sanatate multa ,pentru ochisorii Antoniei,sa ne dai vesti ,cum veniti de la doctor,va poopam
FATIMA,
si voi la fel,daca ajungeti la Buc ,sa va intoarceti cu vesti bune.Sanatate multa Evei
DIANARUS,
si acum...,gata?S-a terminat,da? Bravo ,pentru curajosul Ianis.Sanatate multa!
INGERASA,
ce sa-ti fac ,daca ai doi copii...,trebuie sa ai grija de amindoi...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
Laura13 spune:
nu s-a trezit. doarme asa frumos si eu ma duc sa il scol, ca altfel facem baita la 12 noaptea
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
ziggy spune:
Multumim pentru urari. Azi facem si noi doua luni.
Eu folosesc la baita sapun de la Sanosan.
am fost azi la dr. pentru vaccin, dar ne-a amanat pentru lunea viitoare pentru ca bb are nasucul infundat. De doua saptamani nu mai scapam de fornait. Folosim marimer, batista bebelusului, dar nu reusim sa scapam. Voi cum ati reusit sa scapati de fornait? Sa-l mai scot afara in perioada asta sau nu?
Aelita,si eu am aceeasi problema cand la un san cand la celalalt. Doar bb este singurul care rezolva pb.
Calin (5.12.2006)
madaluta spune:
..am facut si eu slideshow...sunt super incantata.Multumesc A_deju si Yagmur...
Tema zilei:la baita il spal cu gel de dus Bubchen iar masajelul tot cu ulei de la ei.Deocamdata este foarte bine caci nu am facut nicio bubita pana acum (sa nu vorbesc intr-un ceas rau).Cand schimb pampersul il sterg cu servetele umede tot de la pampers si nu ii mai dau cu nimic altceva.Daca face kk il spal si apoi il dau cu putin ulei de masaj sau bepanten(ce am la indemana).Sper sa tina formula asta si sa nu avem probleme.
Despre modalitatile de jucat al "decembristilor" nu prea va pot ajuta, caci nu am inceput inca. Deocamdata vorbim cu el, radem, ne uitam in oglinda si la Tv.Nu dam atentie niciunei jucarii in afara de caruselul muzical pe care il studiem cu atentie.
asiza:sa dea D-zeu sa se rezolve totul simplu...
mirona:parca si voi trebuia sa faceti ceva analize, investigatii acum in februarie, nu? Sa va ajute d-zeu si pe voi sa iasa bine
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
Slideshow Darius,