Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

dianocica, in sfarsit s-au vazut pozele... dmic este un scump!
laura, astept detalii dupa intalnire...luca nu isi pierde sperantza... plimbare placuta!!
bambo, pupici antoniei... luca e increzator!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cris pt alexandra si pt toti cilalti sarbatoriti

bambo d are vreo 7kg...l am cantarit cand a facut 2 luni si erau vreo 6950 dar se cam zbenguia pe cantar....pe acolo...

referitor la impartasanie: eu nu sunt prea bisericoasa de fel. e reconfortant cateodata sa sti ca exista cineva acolo sus ... dar pt mine cam aici se termina...o sa l botez pe d pt linistea ...nu stiu cui...a mea..?si atat. cand se va face mare o sa poata sa aleaga singur daca crede in dumnezeu...al nostru sau al altora...pe mine m a invatat rugaciuni bunica-mea pe la 7 ani, cand cu cosmarurile, ca ii era greu sa mi explice ce-si-cum, cum facea mama...si doua zile cat am stat la ea mi a impuiat capul cu rugaciuni...in fine, nu despre asta era vorba...dar am simtit nevoia sa ma explic ca unii sunt mai 'ofensabili' cand vine vorba de dd...(sper ca nimeni de la noi...)deci, bambo, eu nu o sa il duc...

yagmur multumim...

diana fericita de davidutz 03.12.06

david 1 2 3 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Laura si Bambo, e personala intilnirea sau am putea veni si noi? Mi-am propus sa ies azi cu Celeste. si daca vreti si voi poate ne vedem in 3, respectiv 6. Eu nu stiu sa pun poze, dar s-ar putea sa ii facem concurenta Antoniei....Ce ziceti, ma mai primiti?

Dana fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dana salutari!!!! da te primim cu mare mare drag, noi iesim pe la 13.30 la Palat, in fata. daca poti veni te asteptam cu mare drag, mai ales ca sunt multi baieti, vine si Lavinia cu Mihaita si Ramona cu Rares si s-ar putea Porumbita cu Mario. trimite-mi un pm daca vii, sa stim sa te asteptam daca cumva intarzii. pupici multi multi!!!
bambo mie mi-a spus preotul "mai adu-l duminica sa-l impartasesc".inca nu am fost, dar m-as duce asa, macar la cateva saptamani

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Avdanaarhire-sigur ca poti veni si tu sa nu fie Antonia singura printre baietei ne vedem si cu Ramona,Lavinia_p,Porumbita80 deci o sa fie parada mamicilor si bebeilor in fata la Palatul culturii la ora 13.30

dianocica-

Yagmur-pupici pt Luca

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

ok, Laura, sigur ca venim. Mi-e dor si mie de voi si, oricum trebuie sa socializeze #351;i Celeste. Sa se obisnuiasca si cu curtezanii, dar si cu concurenta....
Poate mai scrie cineva o data manualul acela pentru prosti in care ne invata cum sa punem poze pe forum.
Despre impartasania bebelusului, noua preotul ne-a spus sa o ducem in fiecare duminica....pina la un an, dar eu am fost doar o data pe luna si asa am de gind sa fac si de acum incolo.

Dana fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,
Alice si Beatice,de PET 72
Bogdan de BUBI26
Catrinel de LORYM
Serban de LUCIARO
Alexian de FLAVIA MARIA
Alexandra de CHRIS 80
Alex de SOMLEAC
Sa cresteti mari si frumosi

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

doamne, dandusa, crinuta este super super super!!! mai, este fenomenala poza cu codite si limbuta scoasa.. pe bune, de ce nu trimiti tu poza la o revista gen "mami", ceva de genul asta? sigur ati avea succes... cred ca imi pun pe desktop poza, nu mai pot dupa ea !!!!!!!!!!!
referitor la sutien, si eu port tot bustiere de la pompea, sutienul nu il suport in general, nu port decat la ocazii super speciale care impun asa ceva (nunti, botezuri si de-astea.. ). si la mine s-au marit sanii, s-au triplat chiar, nu la numar cum si-ar fi dorit poate mihai , oricum ma enerveaza de mor, abia astept sa-si revina, desi greu mi-e sa cred ca vor mai fi vreodata cum au fost, nu de alta da' n-am avut niciodata fantezii cu tzatze de pamela

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fetele daca intarzii la intalnire 5-10 min sa m asteptati ca sigur vin

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bambo oricum stam prin fata pana se aduna toata gasca, nu?? te asteptam!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput