Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sa revenim la problema ochisorilor...
i-am pus picaturi si a trecut zicea eu, ca numai bine azi i-a curs din nou ochiul. e drept ca mult mai putin, dar
asa ca ? pt mamicile ce au mai avut probleme... doctorita a spus ca are canalul infundat. dar daca pana acum el nu a avut probleme e posibil sa apara acum la 3 luni? oricum vineri mergem sa il vada, dar pana atunci poate ma lumineaza si pe mine cineva. picaturi nu mai avem voie sa ii punem, doar sa il stergem cu ser. si ? cum se face masajul pt ochi? ca habar n-am.
offffffff

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, ... deci asa, dmic e pus pe sfada ... oana e azi pusa pe cearta cu jucariile de pe bara... in final a reusit sa le apuce si sa le bage in gura si nu-i plac la gust si se rasteste la ele de numa'...cu ga-uri, guuu-uri si alte sunte ascutite si neinteligibile , le pocneste de suparare .... dupa care o ia iar de la capat cu abdomenele si prinsul jucariilor si bagatul lor in gura .... i-am dat alte jucarii pe care poate sa le molfaie linistita si la care nu ajunge greu, le poate tine in mana, dar crezi ca le vrea? nici vorba... tot pe tigrisorul cel rau la gust i-l trebuie .... am reusit s-o filmez in actiune, poate intr-o zi cu soare apuc sa pun si eu filmuletzele cu oana
pun si eu imediat poze cu oana cu agrafa in par .... si e adevarat, m-am uitat si eu, fata lui angi are mai mult par si mai des..... da' al nostru parca-i mai lung in varful capului ... si noua tocmai ne creste parul nou si in curand o sa luam pe oricine la capitolul pleata

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
si noi pooopam tare fetele frumoaseleNoi avem ochii caprui...,ai mei sint inchisi,ai lui Claudiu sint deschisi...Crinutza seamana cu mine,doar ca in poze se vad negrii ,negrii...Multumim mult de aprecieri...Mai zi-ne si noua cite ceva despre Sofia,cum este cu colicii,este cumintica,doarme bine?Pooop-o tare din partea noastra
YAGMUR,
neaparat sa iesiti afara...,vremea la noi este super si probabil ca si la voi s-a mai incalzit...,dar chiar si-asa...trebuie sa iesi,oricum ar fi ,macar putin.
DIANOCICA,
are gaze mititelul,este si normal sa fie suparat si sa bombane...,se tot chinuie sa faca kk si nu ii iese decit pirtzul...,offf.Si Crinutza il place pe D,grasunelul,mama dar ce barbat avem aici...la doua luni avea 6950g,super...,este frumos foc...,imi place costmasul cu ursulet,cel fara picioare...,ce cald este la voi...Si in poza u "siropelul",pare ca vrea sa i-l arunce lui tati lui in ochiAaaa,avem si noi lingurita la fel...,deci...,e un semn,sa nu ne vada Denis
LAURA,
BAMBO,
eu nu am impartasit-o deloc...si mie imi mai zice soacra mea si mama ca ar trebui sa o impartasesc,dar nu stiu...,am sa trec intr-o zi ,sa intreb la biserica si iti spun...cum sta treaba...
A-DEJU,
pooop tare ,ma bucur ca va plece poza...,eu ,ieri rideam singura ca nebuna ,cind am vazut poza pe calc ,mare...,am intrat pe msn sa o arat cuiva ,ca sa am cu cine sa rid,ca nu ma puteam opri...,rideam non-stop...Va asteptam la aceiasi ora ,sa ne bem si noi cafeaua ,la malul marii...,ca fetele...,ok?Sa-mi dai bip ,cind pleci de acasa...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dandusa
A-DEJU,
pooop tare ,ma bucur ca va plece poza...,eu ,ieri rideam singura ca nebuna ,cind am vazut poza pe calc ,mare...,am intrat pe msn sa o arat cuiva ,ca sa am cu cine sa rid,ca nu ma puteam opri...,rideam non-stop...Va asteptam la aceiasi ora ,sa ne bem si noi cafeaua ,la malul marii...,ca fetele...,ok?Sa-mi dai bip ,cind pleci de acasa...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

asa ramane! ma duc de-acum sa verific ce face motanelul, sa-ncepem pregatirile de intalneala, ca pt asa o ochioasa scumpica, tre' sa faca mama baiatu' prezentabil

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica,vazut poze cu dmic ... ce cuminte sta el invelit in prosop ... oana atata da din picioare ca de abia o sterg .... frumos foc iti vine sa-l pupi .... cred ca te rupe de spate la asa o greutate, ca oana are 5 kg si tot simt ca ma cocosesz cu ea in brate in unele zile, mai ales cand o tin la ragait vreo jum de ora ... ce inaltime are?... ca oana e inaltuta, are 61 cm si cu elan creste mai departe ... toata lumea care vine in vizita si imi aduce hainutze mi le aduce mici ca nu-si inchipuie ca-i asa lungana .. deh, are pe cine semana ... las' ca le tinem pt bb 2 [:))]

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Aelita multumim de aprecieri, nu stiu daca soacra-mea e smechera dar e bine pt mine ce face.

Si dupa cum stiti ca bebele meu e operat de stenoza de pilor si cum niciodata un necaz nu vine singur , maine trebuie sa-l operez pe baietelul cel mare(Adi) de apendicita si nu stiu cum sa ma impart cu cine sa stau n-as pleca nici de langa bebe si nici pe Adi nu l-as lasa cu taica-su in spital si uite asa nu stiu pe unde sa scot camasa si pe deasupra sa scap de stresul cu operatia.
Stiu ca-i o operatie usoara, dar cand cel operat e copilul tau nimic nu mai pare usor.
Acum ma duc sa plimb baietii un pic si poate reusesc sa intru mai pe seara.

Pupici pentru toate mamicile si toti bebei!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by miki04

Aelita multumim de aprecieri, nu stiu daca soacra-mea e smechera dar e bine pt mine ce face.

Si dupa cum stiti ca bebele meu e operat de stenoza de pilor si cum niciodata un necaz nu vine singur , maine trebuie sa-l operez pe baietelul cel mare(Adi) de apendicita si nu stiu cum sa ma impart cu cine sa stau n-as pleca nici de langa bebe si nici pe Adi nu l-as lasa cu taica-su in spital si uite asa nu stiu pe unde sa scot camasa si pe deasupra sa scap de stresul cu operatia.
Stiu ca-i o operatie usoara, dar cand cel operat e copilul tau nimic nu mai pare usor.
Acum ma duc sa plimb baietii un pic si poate reusesc sa intru mai pe seara.

Pupici pentru toate mamicile si toti bebei!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
http://www58.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=54317576&islocal=true#
poze

eu te sfatuiesc sa mergi cu adi, sa nu se simta neglijat. nu cred ca intelege ca si bebe are nevoie de tine, si e posibil sa ramana suparat pe el. mai bine sta tati cu bebe. oricum nu e o solutie nici sa iei la spital ambii copii.
multa sanatate si recuperare usoara!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

incerc ca pun si poze... poate am invatat...

Dana fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)
poze celeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

se pare ca nu am invatat, totusi. Mai incerc

Dana fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/avdanaarhire/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele....eu iar am lipsit....tot ocupata cu Mark...apoi in timpul care il am liber ii fac mancare lui Marius....e mai bine acum...maine vom afla daca merge spre bine...trebuie sa faca iar endoscopia.....!
V-am citit in fiecare zi....dar nu am avut timp sa va scriu....oricum ati avut spor la scris....nu gluma...!
Uitandu-ma la pozele bebeilor vostrii...care sunt unul si unu....chiar ca nu am mai vazut atatia copii frumosi la un loc...avem niste minunatii....!...vroiam sa va spun ca am observat ce de par au ai vostrii pe cap....Mark nu l-a avut de la inceput asa de mare si acum il schimba....e chelios...!
Laura13...m-am gandit sa-ti raspund pentru ca nu a trecut o saptamana de cand m-am confruntat si eu cu asa ceva....am facut la unghia de la degetul de la mana puroi...si am stat asa pana am crezut ca mor de durere....sfatul meu...te duci la chirurgie si iti curata acolo locul si iti trece in 2 zile...!
Asiza...pana la urma va fi bine...ai incredere...Denis va fi sanatos........!
Yagmur..iti multumesc de PM...nu am avut timp sa fac nimic inca...si vreau sa iti spun ca nu ma pot satura sa ma uit la pozele lui Luca...e un ingeras....!...
Saryta....am vazut si eu pozele...si intradevar arati foarte bine..nu stiu daca o sa ajung si eu la silueta ta...esti de admirat....sunteti o familie frumoasa!
Am pierdut si sirul temelor zilei...:
1.Eu folosesc produse de la Klorane....si la baita folosesc sapunul..e foarte bun...!
2.Port sutien in timpul zilei...nu am cum altfel...imi curge lapticul din san
Bambo...tinem pumnii sa se faca Antonia bine...
Dandusa....iar m-ai dat gata cu pozele cu Crinutza...va fi un adevarat manechin...cred ca deja ar putea avea contracte.......da ce par mare are......e superba!!!!.......o sa ai ce alerga baietii din jurul blocului...
Aelita....
....pentru toti bebeii care au implinit cateva luni zilele trecute!!!!
Rianna de Lorym
Serban de Luciaro
Alexandra de Chris
Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi!!!!
Pupici la toate mamicile....si chiar daca nu intru asa de des sa stiti ca ma gandesc mereu la voi si la bebei!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput