Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 21
Yagmur spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor de astazi: Alice -de Pet72, Catrinel Rianna de Lorym, Bogdan de buby26, Serban Alexandru de Luciaro, Alexian Gabriel de Flavia Maria, Alexandra Graziella de Chris80 si Alex de Somleac
angi, merci mult; precizez ca eu nu alaptez....
dandusa, super poze.. ce ochi are crinuta si ce bine ii sta cu 2 codite.. e fata mare deja... iti vine sa o mananci, nu alta..
noi ne simtim parca mai bine... am inceput sa ne obisnuim cu mucisori...azi neaparat iesim din casa ca altfel mor...
asiza, ne vedem azi la o plimbare?
pupici..si revin cand este si cafeaua gata.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dianocica spune:
dandusa sunt SUPER pozele...iar crinutza e perfecta cu ochisorii aia mari...si cu coditze...este absolut incredibila....cred ca o sa suceasca mintile tuturor baieteilor de pe forum...nici nu stiu daca sa i-o arat lui d, mi-e ca o lasa pe oana....
dia aseara ma uitam pe pozele oanei cu alex si zice: a, e bine, ca are mama culta... zic: ce?....si el: pai nu vezi ca a scris luna1, si a2a, a3a....
ingerasa am tot uitat sa zic...mi a placut povestea cu papagalul...
hai sa va spun de noi. exceptand faptul ca nu vrem sa adormim deloc la tati...adica seara nu mai pot sa ma culc dupa alaptat... deci, exceptand asta, suntem din ce in ce mai dulce. eu tot ziceam ca el e timid, ca se ascunde la mine in brate cand e lume(sau jucarii prea multe) si ca rade cu hohote numai un pic dimineata si in somn...ei bine, ieri ne-au chinuit cam toata ziua niste parturi...si a fost suparacios rau. la un moment dat a inceput sa le injure, le zicea suparat rau giiiii, miiiiii, ngiiiii.si am inceput si eu cu el. mai fetelor, am injurat la partultele alea vreo ora, amandoi. si i a placut asa mult...dupa ce s-au terminat, evident...incat toate ziua am vorbit...si aseara....la fel. mama ii canta sa l adoarma si el cu ea...si dimineata iar...ne a trezit nu cu plans ci cu ngi-uri. sunt asa mandra de el...
n am vrut sa va supar cu calculul de mamici...eu m am gandit la gemeni dar aveam impresia ca sunt mult mai multi (am eu vreo doua vecine si le pusesem la calcul) si credeam ca poate a uitat cineva cand a modificat listutza...
forumul nu merge pra bine, sper sa nu scriu de 10 ori mesajul asta...
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dianocica spune:
haideti fetelor, chiar daca nu beau, va fac eu numai haideti...si nu va lasati, eu am dat raspunde la subiect de vreo 8 ori pana a luat o...
david 1 2 diana intalnire
dianocica spune:
pus pozici noi. nu se compara cu prezentarile unora de pe la milano, paris sau mai stiu eu unde...dar noi suntem baiat, da?
david 1 2 3 diana intalnire
doradora spune:
buna tuturor
multumim tare mult pt urari. tati a fost asa de bucuros dimineata ca era pisica treaza si s-a putut juca cu ea, ca a uitat sa o felicite, dar a sunat de la serviciu.
azi vine soacra pe la mine-iar mananca bebe aproape in fund, iar eu am drumuri:
-oftalmolog, ca am in continuare urciorul pe pozitii si ma doare si cand clipesc
-medicul de familie, dupa concediul medical
-dealerul auto, ca mi-am uitat sambata cartea de identitate la el.
-serviciu, sa las concediul
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
Yagmur spune:
dianocica, nu vad pozele... si mi-era dor de davidutz....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
bamboletta spune:
Buna dimineata
vin si eu la cafea(lapte)
Am dormit bine azi noapte doar papa si somnic
Dandusa-wow super pozele ce frumoasa e Crinuta si ce ochi are mai dat gata cu coditele si eu abia astept sa-i fac Antoniei codite dar se pare ca mai am de asteptat
Bogdan de Bubi26
Catrinel-Rianna de Lorym
Serban- Alexandru de Luciaro
Alexian-Gabriel de Flavia-Maria
Alexandra-Graziella de Chris80
Alex de Somleac
Dianocica- Dmic grasunel e un scump cate kg are? ce cuminte sta el sarmaluta
Aelita-
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Laura13 spune:
salutari fetele!
noi am dormit destul de bine prima parte de noapte, ca a doua..... nu a dormit puiul meu pana nu am cedat si l-am luat in pat cu noi. bineinteles ca atunci au trecut durerile prin minune!!
yagmur tin sa te anunt ca Dani are intalnire azi cu Antonia de Bamboletta. eu zic sa veniti mai repede la Iasi ca altfel ti-o furam!!
Dianocica eu am reusit sa vad pozele, imi place cum gangureste la tine in brate!!
sarbatoritilor de astazi: Alice -de Pet72, Catrinel Rianna de Lorym, Bogdan de buby26, Serban Alexandru de Luciaro, Alexian Gabriel de Flavia Maria, Alexandra Graziella de Chris80 si Alex de Somleac
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Laura13 spune:
Dandusa am vazut coditele.... m-am topit! si Dani la fel (sa nu ne auda Antonia! ) pt amandoua
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
bamboletta spune:
Chiar vroiam sa va intreb cele care a-ti facut botezul cat de des o sa duceti bb-ii la impartasit ca socrosenia mea zicea ca la 2-3 sapt sa o duc pe Antonia eu i-am zis ca o duc la pasti si la craciun si a facut o fata se uita la sot poate poate o sustine dar de unde sotul era de acord cu mine
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia