Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
dolores spune:
saryta ffff frumoase pozele,mi-a placut cum ai fost imbracata si ce grasa e pitica..sa va traiasca
dia,ce fetitza frumoasa ai.scumpa ce frumos doarme
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
lizzy spune:
dolores, multumesc
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
chinico spune:
Eu nu stiu cand o sa ajung sa nu scriu in fuga, am intrat rau la stapan..
Am citit rapidus rapidus.
Dia am tot uitat, multam mult pt. poze.
Am vazut ca Dolores spunea ceva de Dermovat, aveti mare grija,e crema cu o tona de cortizon, personal as incerca orice alta varianta inainte sa folosesc cortizonul.
Miraco Bea a avut diaree vreo 3 saptamani la rand, imi umplea cate 14-15 scutece pe zi cu kk cu sange. Eu nu am tratat medicamentos necazul, nu de alta, dar astia de aici nu mi-au dat nika...in schimb a trebuit (si inca trebuie, si in functie de rezultatul rectoscopiei de maine poate ca va mai trebui pana face 11 luni ) sa o hranesc cu Pregomin, e laptele praf hipoalergenic de la Milupa. E scarbos tare, dar este singurul lapte praf permis in cazul unei alergii la laptele de vaca. Daca asta o fi avand fata....
Bea e bine acum, nu ne-a mai bucurat cu sange in scaun din 31 ian.
In schimb mananca tot mai putin, 70-80 ml la o masa. Tzatzul e pe post de desert, ca mai mult nu are mama...Si pe aia 70 ml ii papa numai cu urlete, noi o dansam, ii cantam, ne maimutarim ca 5 circuri doar doar mai ia o inghititura. S-a smecherit, pana mai ieri scuipa bibe, de ieri il tine in gura dar nu inghite.
chinico de Bea (13.12.2006)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
miro, multzam pt detaliile legate de joaca. ce fel de oscillo i-ai dat bb-linei? eu stiam ca sunt bilutze de-alea mici-mici de pus sub limba. sau fac vreo confuzie?
Diana ala ala e. O doza o impart in 4 si ii dau fetei cate o patrime pe saptamana - asta preventiv. De o fi sa raceasca - Doamne fereste! - ii voi da cate o patrime de doza pe zi.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari
? am facut puroi la unghia de la picior de la degetul mare!! habar n-am de la ce. cred ca de la un colt pe care nu am reusit sa il tau!! ce fac?? ca abia merg!!
scuze ca scriu asa pe scurt dar fug afara cu bebe. imi vine sa plang la gandul ca trebuie sa ma incalt
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
IDEM. La mine s-au dus deja doua randuri de piele - tratez cu tinctura de propolis si iasa puroiul.
JUR CA NU-MI MAI SCOT VECI COLTURILE DE LA UNGHII!!!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
dolores spune:
chinico,care e treaba cu cotizonul? ai folosit aceasta crema?
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Florentina G spune:
Am venit de la doctor. Ne-a pus diagnosticul stomatita aftoasa care am inteles ca este acelasi lucru cu candidoza. Ne-a dat o reteta pentru o solutie cu care sa il sterg de 3-4 ori in gurita si mi-a spus sa-i dau si o jumatate de pastiluta de stamicin de doua ori pe zi. Insa avand in vedere ca solutia contine deja stamicin si ca aftele nu sunt asha de dezvoltate nu o sa-i ma dau ca e rau de tot la gust si nu vreau sa-l indop cu pastile decat daca e strict necesar.
Miky, m-am amuzat tare la poza asta , se pare ca baiatul tau a mai vrut sa puna ceva in apa de mir! Se zice ca e cu noroc! Pupam pletosul mic!
Saryta, ai toata admiratia mea! Arati extraordinar de bine! Bravo super mami! Iar Antonia seamana cu tine de nu-i adevarat... la fel de frumoasa bineinteles! Sa mai scrii si pe "dincolo" ca ma intreaba mamicile de tine!
Laura, imi pare rau pentru tine! Stiu ca exista un unguent special pentru panaritiu Fucidin si mai stiu ca face bine daca tii degetul in apa fierbinte! Sper sa treaca repede si mai ales fara interventia dr-ului!
Tina, mami de Patrick si Maya
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
m-a rugat o prietena care are bebe sa va intreb la cat timp dupa cezariana se poate face bb nr 2..
multumim anticipat
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Mie mi-a spus dr ca dupa 6 luni pot sa raman iar insarcinata...eu as vrea cam peste 1 an.
Sorei mele i-a spus dupa 2 ani, deci dep de dr si de cum te refaci.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Raluca_u spune:
Laura eu pateam asa ceva acum cativa ani. eu tot curatam puroiul si ma straduiam sa inlatur cauza - respectiv cate un colt. cu apa fierbinte si sare lasam sa se inmoaie bine si apoi scoteam puroiul si curatam bine. cam asta faceam eu si ma vindecam.
Miraco, Adinutza cand avea diaree nu era mai moale decat de obicei doar ca facea des si mirosea altfel mai urat.
Saryta uite asta e rochita nu se vede prea bine aici. cand primesc pozele celelalte va arat mai bine. cica era asa scumpa ca e din matase naturala si avea un bolero din lana ecologica cu organza.
Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by chinico
Ingerasa[/blue] baietelul unei prietene are aceeasi problema la un ochisor, pediatrul i-a spus ca poate sa fie o capilara sparta sau din cauza plansului sau de la nastere.
Chinico, este posibil,,,desi eu am nascut prin ceza, deci ea nu s-a chinuit...plus ca plange super putin...cine stie? o sa o intreb pe pediatra.
Dandusa, daaa, asa este :)
Ref tema zilei: noi folosim Mustella 2in1 si Atoderm de la Bioderma (crema pt piele sensibila, este super buna).
Joaca: dam din manutze si picioruse, cantam ca animalutzele si ca jucariile, dansam, vorbim si ne strambam, facem fetze, fetze. Ieri cred ca am speriat-o, m-oi fi starmbat mai urat, ca a avut un acces de plans cum rar are...
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)