Cum arata Loredana Groza!!!
Fetelor eu sunt de-a dreptul uimita de cum arata Loredana si ma refer si la corp, si la fata...tot
Tot apare prin reviste, emisiuni TV, dar tot timpul spune ca nu face nimic deosebit, doar ca are grija ce mananca, cand mananca si ca nu ar face mult sport,dar la cum arata...nu prea cred
Stiti cum a slabit? Ce regim tine? Face Pilates?
In conditiile in care in tinerete nu arata asa de bine...
Bufi
Raspunsuri
Deanny spune:
Bufi, arata foarte bine la corp, intr-adevar, dar la fata e tare ridata, nu mi-a placut deloc - am vazut-o ieri la emisiunea "Ce se intampla, doctore?"...
Apropos de cum a slabit - povestea ca are grija ce mananca si ca faptul ca este tot timpul pe scena/in spectacole o mentine in forma...
Cloreta spune:
Am vazut-o anul trecut de la 10 cm, mi-a vorbit in fata atat de aproape ca imi venea sa o imping putin:) Uratica nearanjat, nu asta r fi problema dar o fata plina de riduri si... puf. Acum inteleg ca si-a facut ceva interventii, la tv arata grozav la fata. La corp nu comentez, nu era vara cand am vazut-o si pe sticla arata bine.
Pozele mele
Oana spune:
Nu stiu despre altele dar la nas sigur si-a facut operatie estetica! Mai tineti minte ce nas borcanat in 2 straturi avea? Acum il are lung si subtire!
Elise spune:
da, evident si-a facut operatii estetice: e diferentza foarte mare, prea mare, aparuta asha brusc shi subit in citeva luni.
Elise & BBLisa
NinaR spune:
Mda........la televizor arata bine. Am vazut-o pe strada, am fost socata de cat de urata este Mica de statura, picioare scurte, fund lasat despre fata ce sa mai zic
Nina
Monica-Elena spune:
Este mica intr-adevar de statura dat e bine proportionata. O vad in fiecare craciun la petrecerea de sfarsit de an la sot la firma. La corp arata bine nu stiu cum s ementine dar arata bine, la fata kila de fond d eten si farduri. Dar ce pot spune ca le cam trage inainte d espectacol.
crisstamate spune:
Sa am pardon. Mie personajul mi se pare urat cu spume si de-a dreptul enervant prin felul in care incearca sa fie un fel de Madonna mioritica. Bravo ei ca tine regimuri si vrea sa fie slaba dar sa nu se pretinda mare sex simbol, ca nu e. Iar faptul ca dezminte toate operatiile estetice e de-a dreptul revoltator. Doar se vede ca si-a injectat buzele si si-a retusat nasul.
Mi-am zis si eu parerea, parca n-aveam altceva mai bun de facut.
mira_m spune:
Nu pot spune ca arata bine sau rau, insa isi pune pe ea lucurri care o dezavantajeaza.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
bibyrox spune:
Nu stiu ce operatii are sau n-are cert e ca nu pot s-o sufar!!! Dupa parerea mea este o femeie urata si am inteles de la cineva care o cunoaste f.bine ca nici calitati nu prea are.
In asteptarea...fetitzei mele
Biby