Cum arata Loredana Groza!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

MIe ce-mi place la m'neaiei este faptul ca nu se teme de schimbari si adopta stiluri diferite - ma refer la look - in doi timpi si trei miscari.
Iar daca si-a facut operatie, tres bien! Si eu mi-as face daca as putea si as zice tuturor ca asa m-a facut mama natura ...
Vocea nu este deosebita, iar fizicul este uratel asa ca trebuia, biata fata sa-si cheltuiasca pe ceva util sutele de mii de euro pe care le produce pe an, a pus destul bani la ciorap, acum trebuia sa se ocupe si de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Dar de Boncea ce mai stiti? Mai e cu ea, sau nu, ca parca il lasase, spunea lumea ca o inseala. Si nu m-ar mira, ca e mai tanar decat ea.
Cat priveste fizicul, mie nu-mi place cum arata, mereu m-a iritat mutra ei lasciva, dar ca sa fiu obiectiva, e batrana, prea fardata si efectele in timp sunt nasoale. Am vazut-o intr-un clip cu o rochita roz pe ea, avea corsaj si pe sub cupele corsajului i se lasasera sanii in jos, practic ii scapasera si atarnau. Mi se pare aiurea daca are silicon si nu a refacut capodopera dupa sarcina, pt. ca sanii se ingreuneaza si dupa nastere, chiar daca nu alapteaza curge pielea. Dar se pare ca stie sa se imbrace in voga, poate uneori nu o prinde stilul, dar se pricepe.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mie imi place Loredana Groza, are personalitate.

Apreciez si ca se straduie sa fie la inaltime in aparitiile pe scena, nu e usor sa ramii in primele rinduri in showbiz, in situatia in care apar "carnuri" din ce in ce mai apetisante, mai rotunde, la mai fiecare colt...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Este mica intr-adevar de statura dat e bine proportionata. O vad in fiecare craciun la petrecerea de sfarsit de an la sot la firma. La corp arata bine nu stiu cum s ementine dar arata bine, la fata kila de fond d eten si farduri. Dar ce pot spune ca le cam trage inainte d espectacol.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Pai asta o fi secretul!!!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

salutare fetelor,
Loredana are operatii facute si la sani si la nas, liposuctii solduri si burtica, tot felul de tratamnete pentru ten si stiu sigur de la colega mea de birou care e o verisoara de-a ei. aaa si apropo e infecta la comportament fata de familie cu exceptia fratelui ei. asa povesteste colega mea de birou Elena Groza. Loredana se plange in familie ca Boncea are o amanta, o tipa Andra care lucreaza chiar la studiourile din buftea si care ar sta undeva in stefan cel mare vis-a-vis de spitalul colentina.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Da , imi place mult Loredana Groza. cred ca este deosebita,are foarte multa clasa iar de voce ...nu mai zic! Uitati aici , chiar daca videoclipul este foarte trist...melodia imi da fiori si acum, dupa multi ani..
http://www.youtube.com/watch?v=ZfGEYKY5oLw

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

eu , de fapt, am vrut sa raspund la subiectul "va place Loredana Groza" dar vad ca m-au redirectionat la "va place cum arata L G"....
Nu prea ma intereseaza cum arata,cate operatii si-a facut, daca are sanii lasti sau fundul la pamant...mie imi place cum canta si atata tot.

Chiar daca se scriu multe lucruri rautacioase depre ea parerea mea este ca oriunde merge se remarca prin stilul sau original si nu cade in ridicol precum multe alte "artiste" de la noi. Vrem sau nu vrem si-a facut un nume in muzica si nu o putem compara la voce si talent cu Andreea Banica, Andreea Balan si alte Andree, Cristine,Tridente etc etc.

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Mie imi place de ea ca artista. Nu cred ca i se poate contesta talentul. Are o voce foarte buna, imi place cum jongleaza cu diverse stiluri muzicale, imi place cum se imbraca (in general). Si-a definit un stil artistic si vestimentar, ceea ce este bine pt. imaginea ei (desi este o femeie nu tocmai...frumoasa)
Cu toate acestea, din cat am putut-o cunoaste din interviuri, este o persoana de o superficialitate si imaturitate cum rar mi-a fost dat sa vad (cu atat mai strigatoare la cer cu cat are, totusi, o varsta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

melodia asta e minunata, inca se mai facea muzica buna pe atunci, iar vocea lui caramitru (putin sexy)in recital nu-l dezminte.
totusi parca nu se potriveste videoclipul cu versurile.
loredana era o pustoaica pe vremea aceea, ma refer la perioada cand a foct lansata melodia, nu cand a fost facut videoclipul.
intretimp, vocea ei s-a maturizat f. mult, si si-a largit aria de interpretare f. bine.
mie imi place de ea. apropos, cam cati ani are acum?
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

a, da, si poate ar fi trebuit intitulat subiectul "cum canta LG". mai putin important este cum arata.
Vio

PS. mi-au palcut primele 3 comentarii de pe pag.2.

Mergi la inceput