Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vai ce dulce e Dia cum da din guritaaaaaa...ioi...e super...
Moni si mie imi place sa mananc spanacul cu ochiuri, dar il mai mancam si cu gratare si cartofi prajiti. Sa vezi ce bun e
Si ma mir ca imi creste fundu
Moni cum se numeste floarea ce o ai in camera la Diana?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic ca de vreo saptamana ,Diana se ridica deja de jos,singura,fara sa se sprijine de mobila.Acum am observat in unul din filmuletzele de azi si mi-am amintit ca mi-a zis si mami zielele trecute.
Gata merg sa citesc oleaq ,dar revin.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

BIANCA ala e dormitorul,ca avem numai doua camere Iar ca flori avem un trandafir japonez (e mic inca),o cala,aia mare si ceva ca un ficus,cu frunze mai subtiri ... ala nu stiu cum ii zice
Si euam mai auzit ca se manaca spanac cu carne,dar mie ... nu mi se cere asa ... nu imi imaginez,mai bine gol1 oricum eu il fac asa mai sos de sos cu multa faina ,mult usturoi si muuuult lapte ,ca il mananc si gol Si cand aud ca al multe nu le place ... cu retetaasta l-ati facut vreodata?
Cat despre Diana imagineaza-ti zile cand o tine intruna numai bodoganind asa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Super...Moni..
Si eu sunt curioasa cand o sa se ridice Dani singur, deocamdata cand cade merge pana unde are de ce se prinde si acolo se ridica.
Dani merge din ce in ce mai bine, a prins si viteza la mers si nu mai cade atat de des
A..am uitat sa va spun ca i-am cumparat branza topita fara E-uri..(apropo ce intrebai Moni de E-uri) e 2.7 lei si am gasit-o la Real, se numeste Apetito kidiboo, e in cutii de 100 g si sunt 6 cubuletze in ea.I-am cumparat si lalte Fulga dinala mic cu pai si nu i-a placut..Cred ca pana la primavara cel o sa tot bea lapte praf ca vad ca asta de alimentara nu ii place. Cu paiul ii place sa bea si ma gandeam ca o sa il bea dar..nici o sansa
Moni, eu pun in congelator spanac gata tocat cam 400 g.Cand il fac pt noi pun multa faina vreo 3-4 linguri sa iasa gros si folosesc cam 1 l lapte..si ne ajunge cam 2 amieze...
Daca floarea aia e ceea ce cred eu ai grija ca seva ei e otravitoare. Am avut si eu dinaia. Fa-i o poza mai deaproape sa o vad mai bine. Nici eu nu mai stiu cum se numeste exact

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Da' scrie pe ea ca e fara E-uri??? ceva tot are ea,nu se poate! Cum ii zice?
BIANCA dar e perfect ca merge (in patru labe presupun) pana unde se poate ridica,nu ca vecinutzu de la 8 ,mai mare cu o luna ca Diana,care ramanea imobilizat pe burta ,ca nu stie in 4 labe - si acum ma apuca rasul ce figura era

Mergi la inceput

Mi-a fost lene sa ma ridic sa ma uit cum se numeste dar daca tot m-ai starnit...
Scrie Apetito Kidiboo, pentru o crestere sanatoare, fara conservanti cu calciu si vitamina A.
Ba are E-uri...na lasa ca nu-i nimic...
Apropo...cremvusti-i Fortzozo sunt facuti si cu carne de porc, dupa ce i-am cumparat am vazut...Giova tu nu ai vazut? Sunt pt copii dar poate copii mai mari. Eu inca nu vreau sa ii dau porc lui Dani cu toate ca am congelatorul plin. Asha mi s-a pus mie pata

Craciun 2006

Mergi la inceput

Si finutul meu tot in picioare e dar cu deplasatu cam greu. Acum mi-a spus prietena mea ca a inceput sa umble in patru labe dar inainte il puneai in mijlocul camerei si acolo statea.
Imi tot zicea ca se ridica singur si nu intelegeam cum daca el nu se deplasa...Ea il punea langa pat sa se poate ridica.
La ei vroiam sa mergem ieri ca nu l-am mai vazut demult pe asta micu...de la ziua lui Dani dar cu spitalu..nu am mai mers nicaieri. Si astia sunt oameni care muncesc si dupa-masa si numai in wekenduri sunt pe acasa

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana insanatosire grabnica, of e rau sa fie mama bolnava.
Anasebe cantecul se numeste Che angelo sei (amore mio), cantat de Albano si Romina Power.
Bombo e haioasa ridoasa voastra. Te cred ca e innebunita Jasmine dupa ea. Si marco ar fi la fel.
Mirela imi pare rau ca a mai esuat o sedinta de aerosol. Of sper sa-i treaca muci si sa se faca bine odata dani.
Bianca si Mirela va multumesc pt. raspunsuri.
Chiar m-am intristat ca am pus si eu o intrebare si nimeni nu raspundea. dar am observat ca nu se citeste tot, ci in diagonala, asa ca.....ma obisnuiesc cu gandul.
Nu mai mergem maine la analize ci poimaine asa ca astept sa-mi iau recipient steril si il pun direct acolo, cand face maine.

va , ma bag la somn.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Giova somn ushor...
Moni spor la citit si somn ushor, ma retrag si eu la garaj.
Restul..noapte buna..
Irina, Ali...noapte buna.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Mami e am vazut intrebarea, dar nu stiam sa raspund

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput