Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Gio- si eu la fel- scuze ca nu am zis ca nu stiu, desi banuiam ca ar fi ok sa stea la frigi, dar nu te supara asa usor ca stii ca in general itzi spunem cand stim.pupici la toata lumea- is moarta, merg sa ii fac lapte emmei si sa o culc apoi.

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Anasebe si Denisa nu m-am suparat, doar am zis o realitate.
Normal ca nu asteptam sa-mi scrieti ca nu stiti, dar a trecut oricum. E bine ca nu am mers azi cu analizele, caci era cam tarziu cand mi-au raspuns primele fete.

Fiu-mio ne-a trezit la 7.30 . asa ca acum sunt moarta, el e ok, si-a baut laptele si-mi rastoarna casa.
Cred ca se pregateste de gradi. sa vedem daca s-a trezit asa devreme ce program de somn are. daca rezista pana la 12 sau nu.

Azi e musai sa fac curat-din nou- maine avem invitati caci e ziua lui Clau. si avem vreo 12 persoane, dar cumpar tot, nu fac nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova hai la mine la o cafea si la o tigara ca m-am plicitsit.

Mergi la inceput

A , si tii fac si un expresso de ala italian cum iti place tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINO hai bre la mine ca iti dau eu de lucru cat cuprinde
Acu calculez salarii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

GIo ce te agiti bre ca nu cred ca in total suntem maimult de maxim 10 obsedate care citesc tot .Asta cu indulgenta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
fetelor care ati inceput sa d ati lapte de comert , ce lapte cu cat ati inceput si ce grasime are? gata vreau sa incep sa dau la baiat si s cam aeriana....

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Buna dimineata la voi fetelor!!!!

In primul rand vrem sa uram LA MULTI ANI !!!!!!!! tuturor bebelusilor care au implinit anul si sunt copilasi de acum inainte. sa fie sanatosi si norocosi, destepti si frumosi si sa aduca numai bucurii parintilor:
Ioana Alexandra
Filip
Carla Maria

Multa sanatate, noroc sa fie frumosi si sa aduca numai bucurii,si copilasilor care deja au implinit anisorul...insa noi mai restanti cu urarile:LA MULTI ANI!!!!!
Carla Maria
Razvan Nicolae
Diana
Daria Sofia
Theodor

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Monica lasa vrajeala ca de fapt esti la cafele ...ia s adai un buzz pe mess ca vreau sa te intreb ceva.
Cosmi eu nu i-am dat lapte de magazin si nici nu am d egand prea curand...sorry.

Mergi la inceput

A si ieri cand ti-au raspuns fetele eu imi sfarmam creierii sa imi amintesc ce, unde si cand ai intrebat tu asa ceva Ca eu n-am vazut,da' e de inteles ca am citit la birou pe fuga zielele astea. Oricum nu stiam raspunsul .
COSMI puiu da' la fetita cum ii dadusi pe vremuri? Daca tu nu stii cu experienta fiind,ce sa zicem noi? Si ca sa iti raspund, io i-am dat de la 10 luni de la tanti din piata (de la vaca ei - precizare obligatorie )

Mergi la inceput