Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
canda_h spune:
Buna dimineata
eu iar la lucru ...
fetelor un mare MULTUMESC pentru urari ... sunteti niste dragutze! va pup si va doresc numa bine voua si puiutilor vostri.
ieri am avut o zi linistita ne-am plimbat cu Filip si seara am dat atacul la tort. am pus cateva poze cu tortul.
cosmi sa sti ca eu am auzit ca cel mai bine e sa ii dai la copil lapte nedegresat (3.5% grasime parca) ... cauta la "Parinti intreaba" ca s-a discutat problema si eu nu stiu exact sa iti spun argumentele lor. Acuma nu stiu ce marci de lapte: Milli, Cedra, La Dorna ... si mai sunt altele ok.
Eu am inceput sa ii dau lapte de vaca pentru ca am dintr-o sursa sigura, dar Filip s-a urticat dupa o saptamana ... am trecut inapoi pe lapte praf si saptamana asta incercam din nou. trebuie sa merg la doctoritza pentru ca mi-a zis ca imi da ea ceva schema de introducere a laptelui pentru copiii cu probleme.
Angi de motanel (5.02.2006)
www.dropshots.com/canda" target="_blank">filmulete Filip
poze Filip
monica70 spune:
IRINO sorry da' nu deschid messu la birou ca e circulatie intensa si am f.f.f.f.f.f. mult de lucru,acum iau o pauza de cateva minute de aia bagai nasu ... ia zi tu repede pe PM care-i baiul!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
cosmi1975 spune:
MONICA puiu cand era fata mica alta era conceptia despre hranirea cresterea bebelusilor , am pus o intrebare si mersi de raspuns
biancai de exemplu dr care e aceasi ca si la stef la 3 luni m a pus sa i dau suc......asa ca erau alte vremi
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
irinadum spune:
Ei lasa Moni ca nu e bai...vad eu mai pe seara...nu eceva urgent...plus de atsa ma duc sa fumez...ca prea am stat aici de jumatate de ora
Biancas spune:
Neatza....
Giova, pe viitor cand mai scrii o intrebare marcheaz-o cu negru sa se vada. Si eu cateodata citesc pe diagonala dar unde vad intrebare de ingrosat imi arunc ochii, sau unde vad numele meu.
Cosmi, mie medicul mi-a spus sa ii dau lapte 1.8, si nu numai medicul ci cam toata lumea cu care am vorbit.Dar Dani nu il bea deocamdata.
Anasebe ce face Tibi? Cotrobaie peste tot? Dani deja umbla dupa mine prin casa, nu ajung bine intr-o camera ca hop si el
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
dana_ene spune:
Buna, fetelor !
Eu n-am mai apucat ieri dupa pranz sa deschid calculatorul. A venit o colega la mine si mi-a adus o veste... : trebuie ca in cursul lunii februarie sa dau OBLIGATORIU un examen pe care toti colegii mei il dau.
Of! Va imaginati ca n-am nici un chef sa invat , dar n-am ce face.
Nici nu stiu inca data la care va avea loc concursul. Se duce azi Cosmin sa se intereseze. Dar poate fi oricand... si maine .
In rest...
Ma simt mult mai bine, aproape "ca noua".
Ma bucur ca v-a placut noua mea sufragerie. Eiii, inainte era mai aglomerata si cu mobilier vechi.
Intr-adevar, am o sufragerie foaaaaaaarte mare, asta-i unul dintre avantajele apartamentului.
Bianca, sunt multe canapele, e adevarat, dar numai una singura este extensibila si ne este absolut necesara .
Cosmi, vaaai ! Biata de tine, prin ce experienta ai trecut . Ma bucur ca e bine Stef si asta-i cel mai important.
Si eu mai fac imprudente si-i dau Roxanei bucati mai amre de mancare, dar am avut noroc ca n-am patit nimic pana acum. Doamne ajuta!
Ce dragut ca el si Bianca se inteleg asa de bine. Minunat! Stiu cum e, iti creste inima efectiv.
Diana, mai ce rau imi pare ca esti bolnavioara.
Crede-ma ca iti vorbesc din experienta .
Poate ca Peter se va simti bine, stiu ca asta e o teama acum pentru voi.
Bombo, ce dragut! Un caine . Cred si eu ca e topia Jasy dupa ea, normal.
Giova, maine va petreceti si voi, care va sa zica .
Bianca, eu acum am citit despre nepotelul tau.
Ah!
Ma bucur ca se simte bine acum. Teribila experienta.
Efectiv m-am ingrozit... Roxanica mea tot cade acum de pe canapele, a invatat sa se urce pe ele dar nu stie cum sa se dea si jos .
Am pus si eu 2 filmulete facute ieri cu Roxanica cocotandu-se pe canapele:
http://www.dropshots.com/danae
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
COSMI apropo de conceptie,mie mi-a zis pediatra pe la trei luni sa ii dau lapte de vaca (ca era cam slabuta - asta motiv!!! ) asa ca daca ma luam dupa ea ...
Si degeaba i-am dat d-asta de vaca de la 10 luni ca tot nu e mai grasa,in schimb il bea mai cu placere decat pe ala praf. Tot e bine ca am alaptat-o pana la 9 luni!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinadum spune:
Si inainte sa plec sa intreb si eu ca sa ma aflu in treaba. De ce le dati lapte de magazin?
dana_ene spune:
Irinaaaaaa, zau ca eu as veni la o cafea expresso .
Cosmi, si eu intentionez sa-i dau lapte UHT Roxanei, dar alternand cu formula.
Asta ca sa o obisnuiesc.
Irina, eu ii dau din comert fiindca n-am de unde face rost de-un lapte de vaca bun.
Oanei i-am dat La Dorna rosu si tot dintr-asta ii voi da si Roxanei.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Florinini spune:
Mai io sunt tare bolunda ...da am o scuza...Astazi iar mi-am intoxicat copilutzu...da nu am vrut...pe cuvant...am zis ca daca se intampla macar stiu de la ce a fost si prima data.
Saptamana trecuta vineri a facut o alergie super urata...de nici nu mai semana bietul David cu el, ce mai l-am dus la urgenta unde a stat cu taica-su cam 3 ore dupa care a venit acasa si a fost ok...
Astazi de dimineata(pe la 11 jumate) i-am dat din nou ou copilului si pe la 3 jumate dupa masa iarasi frate cu o fatza umflata si cu pete oribile pe corp...repede ii dau antihistamine si ...nu va mai spun ce mi-am auzit de la barbat...dar a trecut si acum e bine deja nu mai are decat ceva pete pe piciorushe....mai dar e groaznic ce se umfla saracul la fatza. Deci copilul meu e alergic la OU INTREG sau mai bine zis la albusul de ou, nu stiu cum asa dintr-o data ca doar i-am mai dat pana acum ou intreg de cel putin 3 ori si nu a facut nimic. dar nu-i mai dau ptr. cel putin o saptamana si data viitoare incep iarasi numai cu galbenusul
Vad ca voi sunteti tare harnice la scris io mai melcoasa...de citit ma stradui sa citesc cat pot de mult...dar acum zau ma scuz ca memoria mea se decimeaza parca de la o zi la alta...cu David parca nu a fost asa de rau....dar parca de cand cu bb2 sunt tot mai uituca si mai chiauna...oi ajunge direct la faza 2 de Alzheimer dupa ce ma dau jos de pe masa de nastere...sper sa-mi revin ca de nu o sa fie jale cu 2 bibi mici , asta apropo de faptul ca nu raspund la intrebari si nu particip la discutii...probabil as face-o daca as fi in direct la momentul la care sunteti voi asa de harnice
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David