Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
March ma bucur ca e bine Ioana si ca papa mult. lasa ca-i dai laptic dupa ce-si revine de tot.
Asteptam pozele!!!
Janina lume noua. Deci si carla face boroboate, nu te lasa deloc pe net la o poveste. Sper sa ai timp sa ne pui ceva p[oze, ca ne e dor de mutrita ei dulce si frumoasa.
Cosmi ma bucur ca mai dai si tu un semn. Bine ca nu a fost mai rau cu stefan. Te cred ca in momente din astea iti vine sa mori.
Noi am patit-o cu tutunul atunci, cand a rupt o tigara.
Toanca suna faina reteta, trebuie sa cumpar numai spanac.si nu stiu cand ajung la piata.
marco a dormit 2,5 ore, a papat 300 gr. piure de cartof cu pui (cartof dulce, dovleac). a mai papat o babana de dim. si atat. fara lapte.
acum cred ca a facut kk nici nu stiu ce sa fac, caci maine vrem sa mergem la analize pt. gradi si unde il tin pana vine Clau cu recipientul?oare pot sa-i las pampersul cu kk pe balcon? nu are nimic ca sta asa?
(sper sa nu fie maraki prin preajma, cu mancare asi sa ma-njure)
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
asteryaro spune:
Dana, sa stapaniti sanatosi noua mobila! Arata foaret frumos. Si parca mult mai spatios decat inainte...
Janina, ce bine ca ne mai scrii. Te cred cu oboseala... poate ca te-ar ajuta niste vitamine+minerale?
Si eu ma vait continuu de oboseala, nush ce naiba, coloana si picioarele ma termina. Asta este, dupa bebe2, ma voi odihni destul.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
Hello hello nu mai am loc sa ma vait de voi
Am un program tampit de la 7 la 16,30 .... (mai putin vineri de la 7 la 11 ) si mai puteam sta si azi pana la 22 si tot nu gatam nici 10 % din cate as fi avut de facut
Acasa sa nu mai vorbesc,acum terminai de reinstalat conta - in sfarsit am net si pe hardul asta Deci cand lucru mai pot baga nasul sa nu ma plictisesc prea rau. Mai trebuie sa vina un individ sa imi actualizeze programele de conta si ma pot apuca de treaba.Nu ca n-as avea ce face si pana nu vine el ,am si de lucrat la conta fara PC Si inca muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult de tot! Ma si mir eu singura ca mai pot.
As vrea sa trebuiasca numai sa alerg dupa Diana
Ca de curatenie si mancare ... mare branza ... odata le-as musamaliza eu si mi-ar ramane si timp de si bantuit cu pe si lectura
Rabdare ca mai un pic si nu mai trebuie sa ii urmariti prin casa ci eventual sa ii si pentru ce opere fac
DANA si eu am vazut mobila e fain,ai spatiu super asa!
COSMI nasaol bine ca e ok,vacantza placuta!
JANINA baga vitamine bre Si praline mai ales
Merg sa ma joc cu Diana si sa rearanjez iar dulapul ei cu haine ,ca a facut harakiri acolo iar Nu demult s-a trezit si ein plina forma!
Dar nu va bucurati prea tare ca revin
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
marchplayer spune:
Astery cand ai de gand sa-l faci si pe bb2??
Cosmi te cred si eu ca faci infarct! si ioana s-a innecat odata cu coaja de la mar asa ca de atunci ii curat merele. dar n-a fost chiar asa grav ca i-am dat una dupa ceafa si a scuipat din prima.
Giova eu nu stiu treaba cu tutunul. se vede ca am lipsit prin pagini.
Dana sa stapaniti sanatosi noua mobila. imi place si mie faptul ca aveti mult spatiu acum, desi nu stiu cum era inainte
Toanca iara prajala!!! da fara nu iese bun?? o sa incerc si eu prntru ioana cand o restabilesc.
Monicoo mai baga si deastea!!!
Ana de france sa va faceti bine repejor. Sper ca Alex nu are nimic!!!
janina scumpa la vedere.
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Denisam spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI IOANA DE DANIELA,FILIP DE CANDA SI CARLITA DE JANINA!!!!
SA FITZI SANATOSI, VOIOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARIINTZILOR!
Dragi Parintzi- SA VA TRAIASCA COMORILE!
Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
doina_laila spune:
MULTI ANI FERICITI puiutilor
Ioana Alexandra,
Carla Maria,
Filip,
sa fiti sanatosi, cuminti si frumosi!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
Giova spune:
Daniela cand am fost la turci, i-a luat pachetul de tigari lui Clau si a rupt o tigara si mancat tabac....care...i-a ramas in gat si nu putea al meu cupil sa rasufle.
L-am intors cu capul in jos si asa i-a iesit din el, am mai bagat si degetul la el in gura, dar tare ne-am speriat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Diana e suparata rau ,uitati de ce
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20070205&ctime=191958
Si mai inainte a certat-o Ghitza rau ... si iar a fugit la mine "HAAAA MA-MAAA!!!!"
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
cosmi1975 spune:
GIOVA nu ti spun ca i am bagat mana pe gat de mi era frica ca l am zgariat
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
marchplayer spune:
Eu stiu ca atunci cand se inneaca piticii nu trebuie bagata mana pe gat decat daca esti sigur ca poti apuca obiectul respectiv si sa-l scoti. Altfel exista riscul de al infunda mai rau.
Una din metode ar fi sa fie pus pe burtica cu capul mai jos decat picioarele si lovit peste ceafa.
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze