Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 4
dana_ene spune:
AnaS, wow!, felicitari!
Fetelor, multumesc .
Acina, nu am schimbat canapelele, dar le-am retapisat.
Toanca si Giova, sunteti fericite ca primiti pupici.
Eu tanjesc acum sa o pot pupa pe Roxanica, fiindca de atatea zile stau tot departe de ea de teama sa nu-i dau si ei virusi de-astia nenorociti.
De Oana oricum nu ma apropii, ei nu-i place deloc sa fie pupata. Daca nu rezist si-i mai scap cate-un pupic apoi se sterge si se plange ca "am udat-o" .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
toanca spune:
Ca ai udat-o?!?
E....nu stie ea ce-i placut...
Da-i asa de bine....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
andiaroro spune:
Noi suntem familia" gastro"....am vrea noi sa fim una de gastronomi! dar, din pacate, suntem doar gastro-malazi...sau.....sau....gastro-chinezi ca numùai cu orez traim de o saptamana.
alex, pe care il banuim noi de responsabil cu virusu, a scapat cel mai ieftin decat cu xx-ul moale....la noi s-a lasdat cu ramas acasa de la serv, dat la boboci, febra, etc.........eu ma delectez cu ultimele bucurii si sper sa scap cat mai repede.
cu traznaia asta e clar ca nu o sa aiba 9 kg la "aniversare" ca a pierdut aproape 300g cu distractia.........ma rog, noi sa fim sanatosi ca kg copilului sunt ultima mea grija-v-am zis cantitatea ca am vazut ca tot ati dezbatut subiectul.....acu avea vreo 8.6xx(am uitat exact cat)
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
hello si de la mine si la multi ani sarbatoritilor de azi CARLA IOANA SI FILIP!
ACUM AM REUSIT SA CITESC ABIA SI MA INTORC LA LUCRU
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Dana trebuie sa profitam de pupicurile lor acum cand sunt pitici. caci pe urma le este rusine.
Ana de france sper sa va faceti bine si sa scapati de orez, sa nu deveniti chinezi .
Moni spor la munca.
Am luat si eu aseara un cartof dulce, sper sa-l mamance ca tare scumpi sunt.
Merg sa pun si o supa la foc, profit ca doarme.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
marchplayer spune:
Buna ziua si de la noi!! In primul rand tare mult va multumim pentru urari si noi la randul nostru uram...
LA MULTI ANI celor nascuti in aceeasi zi cu iubita mea fetita Ioana:
CARLA MARIA si FILIP SA CRESTETI MARI SI SA FITI CAT SE POATE DE FERICITI!!!!
Inainte de toate tare as vrea sa stiu cum se simte nepotelul tau Bianca????? A mai vomat sau se simte bine??? mai trebuie sa mearga la vreun examen ceva??
Ioana este foarte bine acum, mananca de sparge orice ii dau, nu mai refuza nimic. Din pacate lapte inca nu am voie sa-i dau, maine ma consult iarasi cu nebunul de dr sa vedem care este urmatoarea etapa. Ce sa zic el a cam avut dreptate.
Noi ne-am petrecut putin ieri cu tort, oaspeti si toate cele...ne mai petrecem putin si azi daca ne vin copii in vizita si o sa ne mai petrecem odata si cand ii luam motzul ca n-am vrut sa treaca acest eveniment fara sa fie si tati acasa. Nu stim sigur cand il organizam dar cred ca spre sf lui feb, inceputul lui martie.
O sa pun mai incolo si ceva pozici de ieri cu toate ca nu-s cine stie ce.
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
J G spune:
Buna fetelor,
Multumim pentru urari si spunem si noi LA MULTI ANI, cu intaziere, tuturor puilor care au implinit un anisor.
Imi cer scuze ca nu mai particip la discutii dar efectiv nu mai pot sa tin pasul cu voi. Se pare ca in ultima vreme am din ce in ce mai putin timp - pe langa gatit, spalat care erau si inainte au aparut acum "strans razboiul dupa Carla" si "pazit Carla care se plimba prin toata casa". Ei bine s-a terminat, dupa ce se culca pe la 10 sunt terminata, nu mai pot sa ma misc de oboseala.
Sa va zic cateva despre noi: e mult mai cuminte acum, adoarme mai usor, sta sa o schimb fara giumbuslucuri, mananca bine fara probleme doar cu laptele stam mai prost (cam 300ml pe zi si numai in somn).
Dintii ies intr-o veselie, avem deja 4 (incisivii centrali de jos si cei laterali de sus) si nu pot sa spun ca a facut scandal prea mare, doar ca se trezeste de jdemii de ori noaptea - sunt terminata de somn.
Sper sa reusesc sa mai citesc si sa mai raspund, pana atunci va pupam pe toate.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
cosmi1975 spune:
la multi ani tuturor spiridusilor si mute bucurii sa aduceti la parinti
va salut si va spun ca v am citit si privit pozele cu bebelusi care mai de care mai frumosi
stefan s a facut un nebunic adica ....trage de sertarele din toata casa , noroc ca nu plange ca nu l lasam , dinti nu ne au mai dat, de mers nici atat se pare ca ma ramas de caruta din toata gasca ...asta e in schimb danseaza cum aude muzica mai ales de pe etno..asta seamana cu taica su patriot si sta neclintit la reclame ca sa i pot da eu sa pape
eu sunt in vacanta si e foarteeeeee bineeee ,bianca e o scumpa si l iubeste de numa
Si ca as va zic una; intr o seara mancam un mar si a muscat si stefan care s a inecat ...l am intors cu picioarele in jos i am dat in spate nik se-nvinetise apoi daca am vazut ca n o scot la capat am urlat la sot caruai i a venit rau dar a putut as l zgaltaie de a scuipat bucata de mar ...nu va zic ac ma facut o criza de nu mai mai puteam controla eu care am vazut multe la viata mea si plus copii care lucrez au diferite pb dar nu am mai suportat tensiunii ......sper ca asta sa fii fost unica si ultima problema ca fac infarct si am doar 31 ani
va pup pe toate si sper ca nu m ati uitat
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
toanca spune:
cosmi1975, stii cum se spune: totul e bine cand se termina cu bine.
Bine c-a fost numai atat....
poze
toanca spune:
Sufle de spanac
Se fierba spanacul;
Dupa ce a fiert se ia dupa foc si se scurge...
Separat, se topeste o jumatate de lingura cu unt si cu jumatate de lingura de faina.
Dupa ce se ingalbeneste un pic faina, se adauga spanacul scurs....se adauga o lingura de smantana si se lasa un pic pe foc.
Dupa care se adauga un pic de branza (eu i-am pus telemea) si un ou si se baga la cuptor.
Daca se ingorasa prea tare, se adauga lapte.
Se lasa la cuptor cam 20 de minute.
Sincer, fetelor, iese o bunatate
poze