Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Sa inteleg ca fi-miu e singurul care ,atunci cand ii spun "trebuie sa luam temperatura" ridica singurel picioarele , de bunavoie si nesilit de nimeniNiciodata nu a facut mofturi, hihi, i-o place!

Adriana, fii atenta ca la termometrul digital, daca ii iei temperatura sub brat , nu trebuie scos imediat ce face bip, ci mai trebuie tinut inca 2-3 minute ca sa arate valoarea reala.(Asa am citit eu in prospect).

Bitsulina, welcome in the club! Cred ca e greu tare de una singura, nu stiu cum te descurci. Eu am tot avut de bine de rau pe mama la nevoie, pe soacra ocazional,acum bona. Iti doresc putere de munca si nu te necaji de treburile casnice, nu asta e important acum . (Il pui pe sotz la munca de jos) Chiar, cand ne mai arati poze cu juniorii?

Miha, mooor. La nou maximul de obscenitate e "dute matii", deocamdata, evident!
Iar in legatura cu pisu, ma gandesc ca daca ar fi infectie urinara ar mai fi si alte simptome, usturimi, febra, stiu si eu? Sper sa nu fie nimic.

Fi-miu e un mare escroc sentimental, de cate ori il cert dupa vreo prostie incepe: "mami a mea e buna, mamica mea buna si draguta". Mor de ras si imi trece supararea (de fiecare data imi aduce aminte de un desen animat cu Tom si Jerry, in care ratusca cea mica credea ca Tom e maica-sa , si asta tot vroia sa o faca supa sau friptura , iar ea incepea mereu: mami a mea e buna si ma iubeste, etc.)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miha,..ce sa-ti mai zic?mie acum imi vine sa rad,dar cand Mariuca o face,imi vine sa mooooor;nu neaparat ptr.acum,sunt inca'haiosi',ci ptr.mai tarziu;sper sa nu ma cheme educatoarea ca Mariuca i-a tras un 'du-ten p.. mea" cum mi-a zis mie intr-o seara cand am suparat-o de am ramas!Normal ca s-a last cu,vb vine.Noi am reusit sa o dezvatam,de fapt eu,ca pe al meu sot il amuza de moare,certand-o si spunandu-i ca de fiecare data cand unu' din noi injura,sa-si dea singur cu palma peste gura/sa vezi cum vine la mine 'mami o palma,ai bobit postii'.Deocamdata am reusit..sa vedem.
Roserb,ce frumosi sunt,atat printesa Bianca,cat si 'piticul' Mihnea(parca-i un piticut cu halatul pe el...).
Bits,cred ca e greu cu amandoi..dar cine o sa aiba doi flacai???Pupici la Ken si BB mic

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
mai ce m-am mai distrat cu perlutele copilashilor vostri...ruxi inca nu stie klumea sa vorbeasca de-aia si vocabularul este mai redus...zice doar mash mami de-aici(mars)
am vazut poze cu fetitzele lui carmencu printesa bianca si frumushelul mihnea
andreapeu stiu ca exista un termometru de ureche care este f precis si ia temp intr-o sec.
va pupici pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by onitza

Noi am inceput cura de oua de prepelita, a servit domnu' in laptele de dimineata 2 galbenusuri crude, se pare ca nu a simtit nimik nasol ca l-a baut pe tot, ...sau poate i-a si placut!

facuratzi ce facuratzi si tot la prepelitzele lu Sabina componista ajunseratzi (chiar, oare ce mai face?)

mey ...acu fiecare cum crede ca e mai bine, da de ce nu ii fierbi mey galbenusul ala?
galbenus crud nu mananc decat f rar pt ca mi-e frica de toxoplasmoza, etc...am io un fix cu chestiile astea!

mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

andreap, eu am 3 termometre in casa: unu digital, unu de ureche si unu de frunte (de marca, nu orice jaf) ...a! si am si suzeta termometru...
cum masuram temp: luam febra, cu toate, da pe rand, facem media si gata
eu stiu ce sa zic, parca cel mai ok mi se pare ala de frunte...dar cel mai sigur e cum term digital, introdus in popou...

carmen , ai niste fete frumusele foc...si gospodine pe deasupra..

roserbinaaaaaaaaaa, e frumusica foc Bianca cu coronitza de printzesa...da rochie adecvata nu are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fulgu mai aveti probleme cu dermatita? eu i-am dat vineri lui tudor peste, a papat bine de tot, cu lamaie, si apoi m-a disperat ca se tot scarpina pe piele. nu avea exema dar mi-era asa de mila de el cum se chinuia. i-am dat zyrtec cateva zile si s-a linistit, dar cred ca a facut o reactie de la pestele ala. nu e prima data cand a mancat peste dar...cine mai stie....

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Si ca sa trec pe latura un pic mai amuzanta...Ultimele achizitii verbale ale lu' fii-miu: "gua ma-ti" si "ma-ta-n cui" E de ras sau de plans?

miha, mey, deci asa va injuratzi voi prin casa......de unde sa invetze copilu daca nu de la voi?!

cand a avut David infectie urinara, plangea tare tare cand facea pipi...

mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza

ANDREAP credca nici un copil nu mai sta acum cuminte sa ii iei temeperatura..si eu am patit la fel cu Paul , ca tot a fost bolnavior, din fund ii luam, tot termometru digital folosim, mi se pare ok.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Alex a fost tare cuminte cand i-am luat temp cand a facut infectia aia in gurita. V-am sus ca-n primele 2 zile a facut febra si toata sapt. i-am laut temp. Dar mie mi se par mari sa le mai luati temp. in fund. Unu' la mana ca inteleg daca le explicati sa le luati temp la subbrat, doi la mana, sunt prea mari ca sa nu-i deranjeze "invazia" in fundulet. Cred si eu ca daca le bagati termometru in fund la 2 ani nu mai e ca la 2 luni.
eu i-am explciat lui alex ca trebuie sa luam temperatura, ca trebuie sa stea cuminte pana face termometru piu-piu-piu si apoi ne uitam la termometru sa vedem ce scrie. Ma rog, m-a vazut si ca-i puneam termometru lu' adrian de cateva ori si-a fost curios. Deja de a doua oara, nu mai misca dupa ce-i puneam termometru pana cand piuia. Se misca exact ca un melc, incet-incet sa n uderanjeze termometru. Era chiar haios. dupa prima zi, ma ruga el sa-i mai pun termometru, i se parea ca un joc.
E adevarat ca daca e bolnav mai mereu, copilu' nu ma iare chef nici de termometru, nici de nimic, respinge orice cand iar il paste raceala, medicamentele etc.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Intru repede, ca-s la munca .
Fulgu, deci ai ratat vestea cea mare, Sabina este colega cu miki la mamici de septembrie-octombrie 2007.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
astazi am observat ca ruxandrei ii ies ultimele maselutze de jos...deja avea cate 2 coltisori din fiecare masea si in stanga si in dreaptadar abia, abia ma lasa sa ma uit...cred ca nu mai avemd ecat o singura masea de iesit si terminam cu dintii pana pe la 6 ani

Idem si la alex. I-au iesit prima data cele de jos (al doilea rand de masele) si acum ii dau si cele de sus. Una a iesit complet sus, asa ca o asteptam si noi tot pe ultima.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput