Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Felis felicitari pt sponsorizare!sa dea DD sa se vada cat mai repede rezultatele si sanatate multa!

Onitzo sa stii ca pe aici chiar sunt incurajate mamele sa pape cu copii.eu cred ca asta a avut o mare influenta asupra faptului ca a papat omletica Paul.sa o tineti tot asa!

Adriana offf si mama e cu cataracta , cica nici nu mai vedea culorile la semafor.acum face un tratament naturist pe baza de coacaze si cica a inceput sa distinga culorile dar eu cred ca tot la operatie ajungem.daca stii cat ar ajunge o operatie cu laser spune-mi si mie te rog

Anca e greu dar e placut.urmez sfatul Rosebinei si nu ma mai consum la nebuniile pe care le face Ken,am devenit fff indiferenta si incerc sa ma bucur de Amon caci timpul trece fff repede.cum spunea Try "cu doamna curatenie m-am certat" e valabila si in cazul nostru dar nici ca ma omor.duminica la noi nu e zi de odihna ci de curatenie.sa ma ierte D-zeu dar e unica zi in care tati e liber si poate pleca afara cu amandoi ca sa deretic si eu prin casa.asta e,sanatosi sa fim!

Amon e un incapatinat,nu-i place pozitia de ragait si ca drept dovada e plin de gaze.deocamdata e la faza ca papa si doarme.astazi am avut controlul de 1 luna si avem 57cm ,5430g.stateam ca pe ghimpi sa vad cat a luat in greutate caci nu am cantar.m-am bucurat sa vad ca nesomnul meu macar se reflecta in greutatea lui.vad ca evolueaza exact ca si Ken.tot ,4kg a luat si el in prima luna si tot 5 cm crescuse.nu mai am eu tzatele pline cu lapte ca la Ken dar vad ca e bebe ia bine in greutate si e fff imbucurator aspectul asa ca mergem in continuare pe alaptatul excusiv.

maine sper sa-mi fac putin timp sa pun si eu noi poze in album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by cassandra

Adriana, sanatate multa mamei tale si sa treaca cu bine peste interventie!
Dama condoleante pt bunica ta. Imi pare rau cand aud atatea vesti triste despre oameni care ne sunt dragi.
Paxela, sarcina usoara in continuare si sa stai linistita in patut pt ca bebe sa stea si el cumintel in burtica.
Roserb, nazdravanii tai ma dau gata de fiecare data.
Sper sa nu fi uitat pe cineva, pt ca am vazut multi copilasi scumpi si dragi.
Am mai adaugat cateva pozici cu puiutul meu.http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/februarie%202007/

Alexandra, mamica lui Dragos

Iuiiiiiiii ce baietel frumos si cochet!!!
multumesc pt. grija

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,TU n-ai facut destule pt Mihai?TU???Care ne uimesti mereu cu energia ta,cu eforturile tale sustinute,cu munca ta de zi si de noapte,cu grija ta pt toate detaliile care-i pot folosi lui Mihai….esti obosita si esti intr-o pasa proasta,dar noi toate iti spunem in cor ca esti o mama de nota 10.Sigur ca ti-e greu,dar mergi inainte pt copilul tau.Ce altceva ai putea sa faci,mami?

Eveline….tu nu mai ai rabdare pana la momentul cand Bianca ta se va hotari sa-si dea drumul la gurita.Eu te inteleg foarte bine,stiu si ca nu te poti abtine de la comparatii,dar…nu aice sa faci decat sa astepti clipa aceea.Pentru ca numai Bianca va decide cand e momentul.Pana atunci vorbeste cu ea cat poti de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

sa va salut si sa va urez toate bune pe anul asta.

Pupici la micuti, si promit sa mai intru si eu din cand in cand.....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si multumim de incurajari speram sa stea cumintica cat mai mult

Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma bucur ca au aparut mamicile care de obicei citesc din umbra .
Dama, o minune David, are o mutrisoara .
Jasmine, inca poate iesi scorpion, tinem pumnii si cred ca trebuie sa facem galerie mai zgomotoasa pentru tine si Simona!
Felis, Ioana, ce vesti bune!

Chiar ieri discutam cu un coleg ca fetita lui vomita si circula o enteroviroza (cam asa cred ca se numeste). Si uite ca deja a luat-o si Ana, zic eu de la intalnirea de miercuri cu copii, plus ca am si colegi bolnavi. Nu a vrut sa manance azi decat ceai de menta cu biscuiti. Este bine ca o sa fiu si eu cu ea maine si poimaine sper sa o pun pe picioare. Dar am avut o noapte tare nasoala, ca pe seara am fost la o conferinta despre taxarea in Norvegia unde am aflat ca lor li se pare normal sa imi ia impozit la sfarsit de an pe avere, adica evalueaza casa, masina, contul din banca, dividende. Ceea ce nu mi se pare corect este ca la avere se pare ca pot include si apartamentul din Bucuresti, care pana mea l-am obtinut pana sa vin aici. Deci o noapte in care am visat numai cifre si cu copil bolnav .

Iar azi ce credeti ca am facut, mi-am cumparat masina, am cheltuit toti banii din cont pe o masina de zece ani si acum trebuie sa-mi iau inima in dinti sa invat sa o conduc.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, speram sa treaca repede boala Anutei noastre dragi! pupam dulce pe bolnavioara si speram ca noaptea asta sa fie una linistita! si da, este nedrept sa tina evidenta la apartamentul din BUcuresti ...FELICITARI PENTRU MASINA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Ceea ce nu mi se pare corect este ca la avere se pare ca pot include si apartamentul din Bucuresti, care pana mea l-am obtinut pana sa vin aici. Deci o noapte in care am visat numai cifre si cu copil bolnav .

Iar azi ce credeti ca am facut, mi-am cumparat masina, am cheltuit toti banii din cont pe o masina de zece ani si acum trebuie sa-mi iau inima in dinti sa invat sa o conduc.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Si apartamentul din Bucuresti? Nici mie nu mi se pare corect...
Felicitari pt masina... Sa o stapanesti sanatoasa si sa o conduci cat mai curand...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, intru si eu la deabia acuma, dar sunt agitata si speriata cu fata ca face febra in continuare si doctorii parca sunt cu ochii acoperiti!

In fine, de maine ii dau antibiotic, dar care este medicamentul pentru protectie ca sa nu se pricopseasca si cu candida???
Va rog, ziceti-mi-l ca n-o mai sunt pe ....doctora pentru asta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti, sa stapanesti sanatoasa noua masina!
Sa te duca pe drumuri bune si fara evenimente nedorite!

Eu, vreau sa-ti zic, ca-mi consider masinutza ca un membru al familiei , asa de draga imi e. Mircea tot rade de mine ca ma pot atasa de obiecte atat de mult...

Mergi la inceput