Comori de nov-dec 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
eveline spune:
quote:
Originally posted by onitza
EVELINE inca un pic de rabdaresi isi va da drumul la vorba
...nici Paul nu straluceste la capitolul asta, sunt putine cuvintele pe care le spune voit, in rest turuieeeee pe limba lui.
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
Onitza, ea nici macar pe limba ei nu vorbeste....doar tipa daca nu inteleg ce vrea....as fi super fericita sa turuie pe limba ei macar, nu neaparat inteligibil....dar ea ori zice mama, apa ori tipa...si gata...

Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Carmen, multumesc din suflet pentru invitatie....chiar vreau sa o scot pe Bia in colectivitate. Insa we asta pica din start...am examen duminica si sambata am de vopsit niste usi...si colac peste pupaza al meu sot pleaca duminica la Bucuresti, pana marti....nici nu stiu cum am sa ma descurc, cand sa citesc macar ceva pt examen...si mai am unul duminica viitoare si dupa aia am scapat...poate intre timp se face si mai cald afara si ne revedem la steaguri (btw, ai vazut ce multe sunt...sunt toate 27 acu).
Ana si Bianca-iubita
FELIS spune:
EVELINE... fiecare copil cu dezvoltarea lui... Si eu am cunoscut multi copii care pana la 2 ani si jumatate nu au vorbit nimic concret, doar silabe, si cd au inceput nu ii mai putei opri...
Eu zic ca nu are rost sa te consumi... fata ta e bine si nu are nimic...
doar n-are chef de vorba...
Fetele, multumesc de incurajari...AD_RIANNA, CARMEN
stiu, sunt si eu constienta de tot ce imi ziceti voi... dar... pesimismul din mine... uneori ia conducerea...
Si sa stiti ca nu sunt asa de puternica precum par...
doar ca nu prea intru cand sunt deznadajduita... Ii mai fac capul calendar PAXELOASEI pe mess...
DAMA...
ce baiat frumos ai... paru negru ca pana corbului, da ondulat...
un mic shmecheras... cd e in maieu si pantalonasi cu mainile in buzunar... Sunt frumoase toate pozele... si cele din casa si cele de afara...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Eveline
, pai cum e motto-ul tau..."never give up'...so, go for it...
Mey Felis, ce sa mai adaug la ce-au zis fetele, nimic, doar ca sunt absolut sigura ca vei gasi mereu in tine forta si puterea de-a rezolva toate problemele. Hai, uite un
de la noi si o
.
Oti, imi pare rau de anutza, de la ce-a fost...mica de ea
, uffff, cat urasc sa le fie rau la cei mici...
Sper sa mai intru, ca mai aveam multe de zis...acu' la munca...
Roxana, esti cufundata in proceduri, instructiuni?
Si pe noi ne ameninta un audit
si nu e de supraveghere 
aime si
Vladimir
FELIS spune:
Multumesc AIME... si de la noi
Aseara ne-am vazut cu Mamarutza de Raluca
Acasa la bunica ei...
si s-au jucat... Mihai a tot pupat-o pe Mamarutza... cum prindea ocazia o pupa...
E o scumpa, frumoasa carliontzata... si o energie cat 10 ...
La un moment dat plecasera la plimbare prin casa amandoi... de-a busilea...
S-au inteles de minune... Ca de obicei... ceilalti copii il imita pe Mihai si nu invers
La sfarsit s-au pupat de despartire 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Pupam voiniceii jucausi MIhaita si Mariuca 
Fetili SURPRIZA MARE ce mi-a facut fi-miu azi, sunt in extaz si vreau sa imi impartasesc bucuria alaturi de voi: il intreb pe Paul azi pe la ora 12.00: "mami, mergi cu mine la bucatarie sa incalzim ciorbita sa pape Paul?", El:"DA"
...m-a luat de mana si mi-a aratat ca vrea sa il asez pe scaunul de la bucatarie. Buuuun, incalzesc eu cioribta de data asta pentru amandoi, ca de obicei numai lui ii pregateam, dar zic sa pap si eu cu el, daca tot ne asezam la masa. Pun eu in ambele farfurii adanci ciorbita de peste si ne asezam la masa. Ii dau din portia lui pana observa el ca iau mai greu in lingura pentru ca e pe terminate si imi inclia farfuria sa ma ajute si casca gura mare sa pape ciorbita.
Alte dati, cand vedea ca se termina ciorbita se aplauda "Bavo Paul" si isi dadea babetica jos de la gurita, dar azi "pace", nu schita nimik, asa ca trec eu la portia mea de ciorba si "balotez" la greu, el deschidea gurita de parca era la prima portie. Eu socata
frateee, nu=mi venea sa cred
...buuuun, dupa portia 2 de ciorba, imi dau seama ca eu nu am mancat si imi fac repede o omleta si il intreb: "Paul vii cu mami sa papi omleta?" ma prinde de mana si mergem la bucatarie unde papa omleta cot la cot cu mami
..el care nu suporta ouale, mai ales omleta!
si-uite asa m-a facut Paul pe mine cea mai fericita mamica!
AIME, SABINA va multumesc fetelor ca mi-ati spus de cura asta de oua de prepelita. Sincer nu ma asteptam sa se vada atat de repede rezultate. SPer sa o tina tot asa in continuare! Doamne ajuta! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
mariussimiuc spune:
Felis,
si de la noi...hai nu te lasa prada pesimismului...
Dama,sa-ti traiasca ochiosul cretulin!
Eveline,nu dispera
.Ai sa vezi...cat de curand o sa-si dea drumul la vorba.Daca ai putea sa o tii intre copii mai mari decat ea,care vb destul de bine...sigur va face progrese.
Otilia,sanatate multa la ochioasa mica!
Ce la ce a vomat? Acum e mai bine?
Miha 
cassandra spune:
Dragele mele
. Sper ca nu ne-ati uitat chiar de tot. Am avut o perioada destul de agitata si de incarcata (oare cine nu are?) si intrucat am inceput iar serviciul am incercat iar sa mai pun la punct cateva treburi urgente. Din pacate pentru mine (dar din fericire pt el, pt ca se simte fenomenal acolo)pe Dragos l-am dus la mama la inceput vreo 5 zile pt a vedea cum se acomodeaza si acum are deja aprope o saptamana si pare ok. Este trist cam o zi dupa ce plecam noi (de obicei plecam cand doarme la pranz ca sa nu sufere prea tare) dar dupa aceea se consoleaza. Oricum acolo papa f bine (el care acasa facea nazuri), somnicul e somnic, plus ca ai mei il antreneaza in tot felul de activitati pe care le fac ei (il secondeaza pe tataie cand face focul in soba sau pe mamaie cand face pianica de casa
)E mare gospodar!
Desi sunt in vacanta acum (e vacanata elevilor)l-am dus iar la ai mei pe Dragos pt ca am inceput scoala de soferi (pazea fetele din Sv ![]()
![]()
) si vroiam sa profit putin de timpul ramas liber pana luni. Dar lucrurile nu prea au mers cum am planificat eu pt ca duminica trecuta mi-am tras o arsura la picior cu cafeaua de pe aragaz asa incat saptamana asta a trebuit sa stau numai in casa pt ca abia ma misc
. bine macar ca nu e Dragos aici ca sa trebuiasca sa ma ocup si de el. In plus ar suferi cumplit sa ma vada asa (duminica era aici cand s-a intamplat si avea ochisorii in lacrimi
) Probabil pe picior o sa imi ramana un semn de toata frumusetea, dar asta e cea mai mica dintre probleme.
Mi-am incantat ochii cu copilasi frumosi si dragalasi.
Carmen, ai doua fetite superbe
.
Felis, felicitari pt progresele lui Mihaita. Stiu ca uneori probabil simti cum te apasa greutatea problemelor dar nu le lasa sa iti intunece bucuria de a-l vedea pe puiutul tau dezvoltandu-se in ritmul sau si progresand.
Try, felicitari pt Adrian. sa cresca mare si sanatos, mai ales ca de acum incep sa se sfarseasca problemele lui.
Bits, sa iti traiasca flacaii si sa te bucuri de toate nazdravaniile lor (chiar daca acum e mai greu pt ca esti singurica)! F. dragut site-ul pt copilasi.
Eveline, nu iti face prea multe griji cu Bia (desi te inteleg). Vorba lui Carmen, daca ar avea cativa copilasi prin preajma sunt sigura ca si-ar da drumul sa vorbeasca imediat. Acusi vin zilele de primavara si se aduna iar copilasii prin parcuri iar joaca o sa o faca sa comunice cu ei.
cassandra spune:
Adriana, sanatate multa mamei tale si sa treaca cu bine peste interventie!
Dama condoleante pt bunica ta. Imi pare rau cand aud atatea vesti triste despre oameni care ne sunt dragi.
Paxela, sarcina usoara in continuare si sa stai linistita in patut pt ca bebe sa stea si el cumintel in burtica.
Roserb, nazdravanii tai ma dau gata de fiecare data.
Sper sa nu fi uitat pe cineva, pt ca am vazut multi copilasi scumpi si dragi.
Am mai adaugat cateva pozici cu puiutul meu.http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/februarie%202007/
ad_rianna spune:
Bravo Paul!!!! 
Pupam copilu' papacios si pe mami a lui cea fericita.
Copiii mei mananca f. bine in ultimul timp (Bon Apetitul sa traiasca
) dar mie nu mi se pare ca s-au ingrasat. bine nu mai arata atat de firavi dar...tudor are cam 12 kg iar bianca 11 kg. inaltimea e cam 87 la bianca si vreo 95 la tudor daca mai tin eu minte
. insa bianca arata binisor zic eu fata de tudor, are o alta "constructie". anyway, sanatosi sa fie ![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)