Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, nu exista pastile de vorbit??? Ca nu mai pooooottt

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

off... OTILIA... imi pare rau... sanatate la papusa...

Onitza, DAMA, ANDREEA, multumesc de aprecieri si incurajari... Eu tot am impresia ca nu am facut desptul pt el... da in fine... nu mai incep teoria chibritului ca eu oricum sunt pesimista din fire...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by eveline

Ana si Bianca-iubita

EVELINE... dezvolta... ca nu inteleg...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA vai ce noapte ati avut! imi pare tare rau de Ana! ea cum e acum? a mai vomitat? sper ca nu SANATATE MULTA

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felisesti o femeie foarte puternica. De multe ori, chiar daca nu am spus-o, te-am SUPERADMIRAT pentru cat de razbatatoare esti. Nu sunt ca tine si sunt convinsa ca vei avea parte de muuuulte bucurii si surprize placute din partea lui Mihaita. Momente ca acestea pe care le ai tu acum avem cu totii in viata chiar daca sunt de alta natura, important e ca tu nu te lasi si te indarjesti sa mergi mai departe si sa fii deasupra "greutatilor".

Eveline mai trimite-o pe Bia in week end la mine. Poate se ia cu fetele mele si isi dezleaga limba.

Sotul meu e plecat la Oradea cu treburi si a luat-o si pe Ana cu el ca sa se mai vada cu verisorii ei. Nu pot sa va spun cat de dezamagita si suparata a fost Daria aseara ca ea nu a mers. "Veau si io a Oladea. Eu sun male nu sunt mica" Nu vroai sa se culce si pace. Mi-a fost mila de ea. Cata suferinta la varsta ei.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by eveline

Ana si Bianca-iubita

EVELINE... dezvolta... ca nu inteleg...

A mea copchila nu vrea sa vorbeasca...nu spune decat mama si apa, si alea cand are chef....si altii fac propozitii....stiu ca nu e cazul sa fac comparatii dar pur si simplu nu ma pot abtine. Aseara am purtat o "conversatie" cu o fetita in lift....avea fetita un an jumate....am bocit un ceas acasa...nu-s asa de felul meu dar cred ca ajung la capatul rabdarii...nu vad niciun progres si nu stiu ce sa mai fac...am incercat de toate, stiu tot ce se poate de pe net....am fost la dr care a spus ca pana la 3 ani nu poate fi vorba sa mearga la un logoped, caci nu pot lucra cu copii sub trei ani....sa faca un control la ORL ca poate nu aude bine. Am sa-l fac si pe ala cu toate ca SUNT CONVINSA CA AUDE PERFECT....aude din a treia camera o melodie care-i place si vine in fuga s-o auda...si daca n-are probleme din astea sa mergem la neurologie infantila....of, dar tot peste trei ani. Si pana la trei ani mi-e ca o iau eu pe aratura...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dama ce frumusete de baiat s-a facut david!!!! nu am mai vazut de multisor poze cu el si acum...ditamai flacaul cu boxeri . e un dulce si un scump
felis draga-draga. mihai va fi in primul rand un copil super iubit si din acest motiv se va dezvolta frumos si armonios. va face in viata dceea ce va dori el si tu vei fi langa el sa-l indrumi. sa nu te indoiesti niciodata ca nu va reusi. sa dea Dumnezeu asa cum a zis si monica sa ajunga un om de care tu sa fii mandra. pt. ca datorita tie, sotului tau si celorlalti oameni minunati din jurul vostru toate visele voastre pt. el se pot implini. stiu ca nu prea ajuta cuvintele in orice situatie, dar...macar cu atat sa fiu langa voi
eveline...what's up?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

EVELINE inca un pic de rabdare si isi va da drumul la vorba ...nici Paul nu straluceste la capitolul asta, sunt putine cuvintele pe care le spune voit, in rest turuieeeee pe limba lui.

FEBRUARIE

Mergi la inceput

EVELINE asa boceam eu si nu intelgeam de ce nu mananca... e singurul lucru care ma oftica cu adevarat la Paul...

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Mey dar ce MINUNATIE DE BAIAT am admirat in poze!!! a crescut asa de mare si frumos!!! in unele poze mi s-a parut ca seamana cu Paul, poate pentru ca si frumosul tau e brunetel, si inca unul carliontat si ochioooooos!!!

FEBRUARIE

Mergi la inceput