Comori de nov-dec 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
FELIS spune:
MONICA, JASMINE, CARMEN, DANETTE, AD_RIANNA
multumim... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Felis,super veste!
Tinem pumnii sa se finalizeze cu bine promisiunea!
Vad ca vorbiti de dioptrii si operatii
...Avand in vedere ca si eu si sotul meu suntem inscrisi in clubul ochelaristilor
pe la ce varsta ar trebui sa merg cu Robert la un control? Si daca noi purtam ochelari,e sigur ca va trebui si el sa poarte? 
Miha 
aime spune:

Felis, bravo si la mai multe
...m-ai "prins" pe la bucatarie, daaaaa, imi palce acolo, da tot aici la noi vin cel mai des ![]()
Miha, din cate am auzit eu cica e singura chestie care se mosteneste ...dar sunt si exceptii, mey...uite in cazul baiatului ptr care intrebam eu, parintii desi au 40 ani nu poarta si n-au purtat ochelari..asa ca...sanse ari ca bobo sa nu poarte...
Paxelutza draga, pai si Vladut a avut 2800 la nastere sia cu e ditai flacaul...da a luat cate mai mult de 1 kil pe luna dupa nastere...e ok, mey, numa sa stea cat trebuie acolo, doar e fetita e mai delicata...
aime si
Vladimir
danette spune:
Miha, si noi suntem amandoi ochelaristi, eu mioapa (-9) iar Mircea are astigmatism (-3 cilindrice). El poarta ochelari, eu port lentile.
Din pacate... sunt sanse destul de mari ca atat Robert cat si Iris sa fie ochelaristi la randul lor, fiindca da, se mostenesc bolile de ochi.
Eu m-am interesat deja cand sa merg cu Iris la un control ofta., m-i s-a spus ca numai dupa ce implineste 3 ani.
FELIS spune:
Si Mihai ar trebui sa poarte ochelari, dar nu ma incumet acum... El nu tine o caciula pe cap, chiar daca e legata sub barbie... o desface si o arunca jos... Stiu ca ar trebui, pentru ca el nu vede bine... si nu vede la distanta mai mare de 1 m (asta cu distanta am constatat-o eu) dar mai bine astept o perioada...
El nu e precum copilasii vostri... sa ii poti explica... Da, intelege si stie multe lucruri, dar inca nu poti sa ii explici la modul cum povestiti voi aici despre comorile voastre... Eu il tratez si ii explic ca si cum ar intelege multe... dar ... Multe le fac si le spun multe luni precum un papagal... nu stau sa ma gandesc ca nu le intelege., si am surpriza ca dupa- 3-4 luni sa reactioneze asa cum ar trebui la un lucru. Nu stiu daca ati inteles mare lucru...
ex... Are multe jucarii... preferata lui cu care se joaca mai mult, e girafa... si o luam in jocurile noastre si in ce mai facem... "uite si girafa papa, dam papa si la baiat, acum dam si la girafa..."uite si girafa doarme" etc... 3-4 luni nu a reactionat daca il intrebam de girafa... era ca si cum nu o stia... Dar dupa vreo 4 luni intr-o zi a zis taica-su ceva de girafa, si el a intors privirea catre ea... Taica-su mut de uimire... imi zice... (era intre vreo alte 12 jucarii de plush) la care eu ii zic lui taica-su sa ii ceara sa ii aduca girafa... asa a facut, Mihai s-a intors catre jucarii s-a dus si a luat girafa...
Ma bucur f mult de fiecare realizare a lui... dar totusi uneori ma mai intristez... cand vad copii de aceeasi varsta cu el cate si cum fac... In aceste momente de tristete recunosc, fara nici un test care sa imi indice varsta cognitiva, motorie etc... ca Mihai e la nivelul unui copil de 1 an... Cand e langa finuta noastra care e mai mica cu 1 an, vad ca este exact la nivelul ei de dezvoltare....
Of... de unde am plecat si unde am ajuns....
Scuze...
Sa aveti o zi vesela, frumoasa, usoara... si un inceput de week-end superb
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Primul meu control la ochi a fost la 3 ani, tot atunci si prima pereche de ochelari, parintii mi-au pastrat primele rame, mey ce mici suuuuunt!!! mi-s dragi acum cand ma uit la ele; la cat au alergat ai mei cu mine pe la docotri pe la Campina, daca stie cineva de doc Cojocaru, doamne ce solicitat era, pe atunci nu erau cabinete particulare , se faceau controalele in spital, veneam cu trenul si dormeam noaptea in spital ca sa prindem si noi un loc in fata a doua zi, adica pe la ora 4 ne asezam la rand!
si imi amintesc ca pregatea mama sandwishuri cu snitele
...cand am fost prima data la Culcer la control aveam ochelari la ochi si am intrebat-o daca si Paul va mosteni boala si a spus ca 90% da.
DIn fericire pana acum nu am observat strabism la el, la mine la 2 ani se vedea foarte bine. Sa speram ca va ramane doar cu miopie, desi....poate scapa si de asta! ![]()
PAXELA, nu te ingrijora de faptul ca e mai mica bebelina, asa a fost la la noi in famlilie, frate-miu a avut vreo 3 kile si ceva, iar eu 2 kile 400
..si ma vezi cat-a-mai sunt da???
o sa ia repede in greutate dupa ce se va naste, asa sunt copiii care se nasc mai micuti recupereaza foarte bine dupa nastere. Eu iti doresc sanatate si putere!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
onitza spune:
FELIS ai lucrat foarte mult cu MIhai si multe dintre realizarile lui tie, adica voua parintilor vi se datoareaza. Iubirea pe care i-o purtati il ajuta pe MIhai mult sa se dezvolte in continuare armonios , sa aiba un psihic sanatos si sa degaje acea caldura cand te uiti in ochisorii lui. Banuiesc ca mai aveti mult de umblat cu el in continuare dar eu cred ca el a inceput sa aprecieze tot efortul vostru, printr-un zambet, un pupic, o mangaiere, toate acestea va ajuta si pe voi sa luptati cu acelasi foc in sufelt, pentru baiatul vostru. El este iubit de multa lume, l-ati socializat de mic, nu are probleme de acomodare, iarasi un plus mare as putea spune. Si eu l-am vazut chiar foarte vesel de cate ori ne-am intalnit fi-tu radea intr-una si nu cred ca doar pt ca primea papa
Pupic, santate si multa putere!!!! aveti pentru cine lupta, un cavaler care mai tz o sa iti vina cu fata de mana sa te anunte ca se insoara!
..si la ce parinti destepti are, sunt mari sanse sa se si realizeze cand va fi adult. 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
andreap spune:
Felis,felicitari!sa dea D-zeu sa fie asa si sa puteti sa inotati muuuult de acum inainte.Nu te intrista,tu esti asa puternica,esti un adevarat exemplu pentru noi care uneori ne plangem ca nu inteleg ce vrem noi de la ei,ca fac prostioare etc.Mihaita este asa cum este datorita voua,in special tu care te lupti ptr.el.Si ce daca e la niv.de 1 an?Conteza ca merge singurel,ca reactioneaza la anumite lucruri,chiar si dupa 3-4 luni si ca va creste si el mare.Eu stiu un baieltel de 4 ani,fara nici o problema gen SD,care e la nivelul Mariucai,si parintii nu-si fac nici un fel de griji.Serios,vb mai prost decat ea ...Asa ca,fruntea sus si putere multa!
jasmine,data viitoare poate va fi cum vrei tu.Eu iti tin pumnii
.
Noi we asta mergem la bunici.
Pupici si ne mai auzim
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
dama spune:
Monica, Dana, Andrea, Otilia, Roxana, Ad-rianna, Bits, Felis
si toate va multumesc pt condoleante si pt ca existati. Pt ca chiar daca nu ajung intotdeauna sa postez, ma revansez cu cititul si asa va simt aproape.
Try, ce ma bucur pt Adrian si pt voi, ca i se micsoreaza de la sine gaurica din inimioara... sa dea Domnul sa ajunga atat de nesemnificativa acea gaurica si sa scape de operatie. Bravo lui de luptator mic.
Felis, ma bucur pt reusita cu sponsorizarea de inot pt Mihaita. Sunt convinsa ca va avea o evolutie foarte buna datorita acestui sport. L-am vazut in ultimele pozici cum merge singurel si...cu tati al lui la masa in tete à tete, ce bine se inteleg ei sau in pozele cu prietenul lui Paulica, ochiosul.
Paxela, nu cred ca trebuie sa te sperii, asa era si David pe le 33 luni, numa vreo 1800g, la nastere a avut 3200 si a recuperat super apoi. Important e sa stai cumintica ca sa mai stea beblina acolo in burtica pana la termen.
Vomitatul de care vorbeati survine in urma faptului ca intai ei papa si apoi le curatati nasucul. Eu stiu ca intai se curata nasucul (pompita, irigare, suflare, etc) si apoi li se da sa pape ca sa se evite riscul de a vomitat.
Bitsule, cum te descurci? de multe ori ma gandesc la voi cele cu 2 si fara ajutoare si mi-e rusine ca eu vait ca nu mai fac fata cu unul. Mai spune-ne si tu despre Amon.
Jasmine, nu te stresa si incearca sa nu te gandesti numai la asta. Se va intampla cand te astepti mai putin.
Avem si noi pozici noi, n-am apucat sa le comentez si sunt cam la gramada, daca vreti sa ne vedeti.
Mami de David (18.11.04)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Vai ce norocoasa ma simt, fimea a vomitat o singura data mancare acum un an si jumatate am luat un microbuz care lua curbe in viteza si ne zdruncina ca pe cartofi si am ajuns plina de borax la spitalul de copii Emilia Irza pentru coprocultura, alta placere
.
Ce credeti ca face de dimineata, ii da mama o capsula de Omega 3 si-i spune sa bea ceai sa o inghita, ea bineinteles ca a spart-o mai intai si putea a ulei de peste. Mereu rade mama de ea ca nu are greturi, inghite orice, de fapt stiti voi cine se cinstea cu albastru de metilen in frageda pruncie, uite de asta nu face ea rosu in gat
.
Am fost prea optimista ieri si deloc modesta si D-zeu m-a pedepsit. Azi noapte de la 1 la 2 Ana s-a foit s-a dus dupa ceai si la 2 a inceput sa vomite, am auzit prin vis cum icneste si stiam ca este pe spate, m-am rasucit instant la 180 de grade ca eram cu spatele la ea si cum mi s-a parut ca a inghitit voma am luat-o direct de picioare si am ridicat-o. Dupa care schimbat pat, copil iar la ora 4 inca o repriza.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana