Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Veste minunata... am o promisiune de sponsorizare pt jumatate de an la innot = 1.400 euro, de doua ori pe saptamana sedinta individuala (o sedinta individuala dupa parerea mea face cat 3 de grup)
Sunt asa de bucuroasa... parca nu mai conteaza celelalte greutati...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

ce ma bucur!!!!!
sa va fie de bine si intr-un ceas bun. cred ca aveai nevoie de bucuria asta, nu?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME am impresia, nu stiu sigur , trebuie sa se intereseze mama fetitei dar din cate imi amintesc trebuie sa implineasca 18 ani ca sa faca operatia cu laser. Eu m-am operat de miopie si astigmatism acum 2 ani si ma simt foarte bine, am si momente cand imi obosesc ochii, dar s-a meritat operatia clar. Eu am avut -6 al amandoi ochii si sunt pe zero a zis doctorul la ultimul control. OPeratia a costat 800 de euro amandoi ochii (400 de euro unul) si ai gratuite controalele la ochi pe un an. Primul incepe a doua zi de la operatie la ora 7 dimineata, apoi numai in zilele de luni dupa-amiaza parca are program de consult cu cei care s-au operat la ochi. La o saptamana apoi , la o luna, 3 luni, 6 luni si un an. Pe doc il cheama MIhai Pop, un om de exceptie. Are sediul in Cotroceni, daca vrei iti dau pe PM nr lui de tel, de fapt nu al lui ci la receptie unde se fac programari. Il mai asista o doctorita pe care o cheama Orban, si e foarte de treaba si ea. El pare un pic exigent, adica e foarte strict cu unele chestii importante, cum ar fi sa nu cumva sa misti capul in timpul operatiei, asa a facut un om si a tipat la el dar mie mi s-a parut justificat mai ales ca putea sa aiba urmari nasoale. Ceea ce e bine e faptul ca te ajuta si el , adica iti tine si el capul si chiar simti la un moment dat ca te ghideaza cu mainile cand te opereaza. NU doare deloc, trebuie doar sa asculti ce spune. Iti pune picaturi -anesezice, nu simti nimik. La sfarsit mai stai o jum de ora in pat , ca sa iti puna picaturi de dezinfectare sa poti pleca acasica. Sper ca te-am lamurit cat de cat. Daca mai vrei detalii, scrie-mi pe PM. PUpic

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, eu stiu ca operatiile la ochi pentru afectiuni precum miopia sau astigmatismul se fac dupa ce s-a incheiat perioada de crestere. Sincer, nu mai stiu la cati ani se considera incheiata in cazul fetelor. Parca la 18-20 de ani.
Oricum asta numai medicul o sa decida.
Riscul e ca dupa operatie, miopia sa progreseze in continuare.
Eu zic ca e destul de mare cresterea de 0.75 intr-un an. Dar probabil e si din cauza studiului. Si mie mi-au crescut mult dioptriile in perioada cand invatam pt. Bac si la Fac.

Felis, ma bucur de bucuria ta! ici lui Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am mai pus in album cateva poze cu ZGUBILICI

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumesc mult fetele . E vorba de un baiat de 17 ani, ff studios si cred ca Dana ai dreptate, i-au crescut mult dioprtriile din cauza studiului, a calculatorului....avem si noi medici in Iasi ff buni si chiar si-a facut programare la unul azi, dar era curioasa sa vada ce presupune operatia. Am inteles acum ca nu e dureroasa, ceea ce e important, dar oricm cred ca va trebui sa mai astepte...si o sa-i zic si de pret...multumesc muuult.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nu mai am timp deloc si imi lipsiti foarte mult.Am apucat sa citesc cam in diagonala.

Try,e grozava evolutia gauricii de la inimioara.Bravo voua,sigur scapati de operatie si asta e mare lucru.

Felis,uite ca se mai intampla si lucruri bune.Sponsorizarea aia iti pica la fix si ii va fi de mare ajutor micului innotator.

Eu n-am nici o veste mareata de dat,luna asta cred ca s-a intamplat ceva,parerea mea e ca s-a produs fecundarea ovulului dar s-a eliminat.Asa cred eu,n-am fost la medic.Mai incercam.Mi-am cumparat teste de ovulatie ca sa stiu cand e momentul optim sa "actionez" si iau acid folic de mai bine de 2 luni.Acum...ce o vrea Dumnezeu,eu sper sa reusesc.

Felicitari Miki pt sarcina.Daca e fetita,o sa fie o frumoasa,ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felisma bucur nespus pentru Mihai si pentru tine. Va deveni Mihai un mare campion.
Onitzaochii lui Paulica sunt fermecatori...da tot nu se va lasa Bianca...va fi la fel de capitaneasa (vorba Danei)

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
aime si eu m-am operat tot pentru stopare de miopie si astigmatism si stiu ca dr-ul ceh mi-a spus atunci ca pana la 30 de ani miopia poate sa creasca(din diverse motive) si dupa 30 de ani poate sa scada...
si eu sunt tot pe 0,50 acum dar eu am ambliopia la ochiul stang ceea ce inseamna ca optometrul masoara 0,50 dar ochiul vede putin mai prost de atatasa numitul ochi lenes...in orice caz...dupa operatie am simtit ca m-am nascut a doua oara...atat de bine vedeam...de la -5,75...la 0,50(fie el si ambliopic...e o schimbare)
felisma bucur pentru mihaitza (chiar vroiam sa-ti spun ca intr-o zi cand am mers la piscina am vazut un baiat adolescent cu SD care inota atat de bine si toate stilurile...ceva fantastic) m-am gandit atunci la mihaitza ca asa o sa fie si el...baiatul era dezvoltat f armonios, un trup atletic si aportiv spunea mama lui ca de la innot i se trage si apoi cand am fost la control cu alex la alergologie...am vazut ca dr-ul avea o carte despre SD scrisa de un portughez sau brazilian, medic de profesie...nu am retinut cum se numea parca garcia mendez(dar nu sunt sigura)si era practic povestea vietii lui...un tip extraordinar de destept si avea si el SD...sa dea Domnul ca si mihaitza sa ajunga tot asa
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

azi am fost si la echo sa vedem cum stam in urma contractiilor avute, si cica in privinta colului stam bine, doar ca avem 1600 +- 200 gr la 34 sapt, dr a zis ca e bine , dar mie mi se pare putinnnnn
a zis ca de acum va lua 250 gr pe sapt, ceea ce ar insemna la 40 sapt 2800, fata de 3500 care le-a avut fimiu........
si totul e sa stea pana atunci desi nu prea vad cum, dar cu dumnezeu inainte
in rest e lunga cica, toate organele ok, si stam cuminti sa stea cat mai mult la caldura

Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by paxela

azi am fost si la echo sa vedem cum stam in urma contractiilor avute, si cica in privinta colului stam bine, doar ca avem 1600 +- 200 gr la 34 sapt, dr a zis ca e bine , dar mie mi se pare putinnnnn
a zis ca de acum va lua 250 gr pe sapt, ceea ce ar insemna la 40 sapt 2800, fata de 3500 care le-a avut fimiu........
si totul e sa stea pana atunci desi nu prea vad cum, dar cu dumnezeu inainte
in rest e lunga cica, toate organele ok, si stam cuminti sa stea cat mai mult la caldura

Bravo... dar ... sa stai cumintica... ca altfel si doar in felul acesta poate mai ajung sa te vad si eu

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput