Comori de nov-dec 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
Azi noapte s-a trezit intr-un acces de tuse,a vomitat tot laptele..va dati seama,spal-o,schimba tot din pat..etc.Dimineata am fost la dt,nu are nimic in gat,nici la plamani.se pare ca de la mucisorii care-i vin in gat cand sta pe spate,desi ii tot pun picaturi,trag cu pompita,sufla si ea destul de bine nasul..bine ca e doar atat.Oriucm mai merg la inca un medic,sa vedem si a 2-a parere.
Pup
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
bianca vomita si ea destul de usor. e suficient ca dupa mancare sa se agite mai mult decat de obicei si da afara mancarea. am poatit de nenumarate ori seara dupa ce i-am spalat schimbat in pijama....sariturile de rigoare si ... deja stie placa: "mami 'chimba patu'" si ei isi vad linistiti de joaca lor. si mami "'chimba" si patul si cupilu'
cat despre fixuri...cel mai rau ma enerveaza la mancare ca vor musai sa manance singuri, bianca (ea e mai fitoasa
) nu vrea de fiecare data babetica asa ca va imaginati cum se face; vor sa se spele singuri pe dinti; sau la joaca...amandoi vor aceeasi jucarie desi au o alta identica...aaaa si mi-am mai amintit una: vor sa aspire ei in locul meu
. si gata ca mai am o groaza dar e prea mult
onitza spune:
ADRIANNA am nora mareeee!
e domnisoara, papa singura,
aspira
,ce mai va fi o adevarata gospodina!
a avut si Paul fitze din astea ca nu vrea babetica la gat, adevarate scandaluri, cunoastem...vestea foart buna e ca a papat fi-miu azi toata ciorba de peste
..ba ami mult, imi tinea farfuria inclinata sa i se scurga in lingura toata ciorbita
...sunt foarte multumita de cum mananca la pranz, cura asta de oua de prepelita se pare ca face minuni in cazul nostru. Fetelor care aveti probleme cu copilasii ca nu papa, va recomand cu caldura macar sa incercati, foarte posibil sa nu vedeti rezultatele imediat, dar ajuta clar..la Paul s-a vazut de a doua zi! a fost incredibil!!! cand se trezeste ii dau crochete de peste ca ii plac mult! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
ad_rianna spune:
ce ma bucur ca a inceput sa pape paul mai bine!!! vezi, onitza trebuie doar sa gasim cea mai buna solutie...iti dai seama ce mare ajutor avem aici, ce mare noroc avem ca ne avem una pe alta....si nu ma refer la noi doua ci la toate prietenele minunate de la acest topic 
mey pai la cat il vad pe paul de delicat....cred ca o sa cam faca "instructie" bianca cu el
. face asta si cu tudor...pana se enerveaza barbatul o tranteste pe jos si se urca pe ea..."dii cautzu!!!"
bianca se prapadeste de ras...si eu cel mai tare. niciodata nu am aparatul pregatit pt. fazele astea 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
mey pai la cat il vad pe paul de delicat....cred ca o sa cam faca "instructie" bianca cu el. face asta si cu tudor...pana se enerveaza barbatul o tranteste pe jos si se urca pe ea..."dii cautzu!!!"
bianca se prapadeste de ras...si eu cel mai tare. niciodata nu am aparatul pregatit pt. fazele astea
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

AD_RIANNA... pupam gemenusii scumpi...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Ah... Adriana si cand o vad pe Bianca ta cat de delicata e... nicii n-ai zice ca e asa capitaneasa!![]()
Ce bine de ei ca se au unul pe altul ca parteneri de joaca (si nu numai)... Iris chiar duce lipsa in zilele astea lungi de iarna cand nu gasim anturaj prin parc...
Off, sa vina odata primavara!
Vroiam sa-ti scriu ca stiu ca f. buna o dr. oftalmolog de la OPTICRIS-ul de pe Calea Dorobantilor. Ea e medic la Spitalul Militar defapt. Dar nu mai stiu cum o cheama...
Andreea, si Iris a patit faze de astea de mai multe ori. E clar de la mucisori!
Seara ii dadeam laptele inainte de culcare, o aspiram in nas, ii puneam picaturile de rigoare... dar tot degeaba, dupa 1-2 ore incepea cu tusea si varsa tot laptele afara... of course ca trebuia sa schimbam tot, uneori si hainele de pe noi (parintii) dar si sa spal covorul pe jumatate adormita printre urletele copilului...care se speria evident.
onitza spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
ce ma bucur ca a inceput sa pape paul mai bine!!! vezi, onitza trebuie doar sa gasim cea mai buna solutie...iti dai seama ce mare ajutor avem aici, ce mare noroc avem ca ne avem una pe alta....si nu ma refer la noi doua ci la toate prietenele minunate de la acest topic
mey pai la cat il vad pe paul de delicat....cred ca o sa cam faca "instructie" bianca cu el. face asta si cu tudor...pana se enerveaza barbatul o tranteste pe jos si se urca pe ea..."dii cautzu!!!"
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
O sa fie "dragoste cu nabadai"!!! I-haaaaa!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)FEBRUARIE
aime spune:
va salut pe toate da in mare graba....offfff, ce dor mi-e de discutiile cu voi
....si noi avem fixatii la greu ![]()
la toate
Onitza,Danette stiu ca voi sunteti in tema...ceva detalii despre operatia cu laser ptr miopie (are -4 si au crecut cu 0.75 intr-un an), ptr copilul de 17 ani a unei colege de servici...oare se opereaza la copii sau tre sa astepte? Va multumesc 
aime si
Vladimir
ad_rianna spune:
dana multumesc mult. mamei mele i-a dat trimitere la un medic de la spitalul CFR. acum vreau si eu sa-mi intreb prietenii medici ce parere au. o sa studiez optiunile inainte de a merge la operatie. da, e foarte d4elicata si "dulce" bianca dar si incapatanata si fitzoasa nevoie mare. sa vezi cum imi arata degetul cand vrea sa explice ceva. si cu tudor face la fel, fuge dupa el prin casa cu degetelul ridicat amenintator
...si-i explica ca....numai ei stiu ce 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Otiliav spune:
Vai ce norocoasa ma simt
, fimea a vomitat o singura data mancare acum un an si jumatate am luat un microbuz care lua curbe in viteza si ne zdruncina ca pe cartofi si am ajuns plina de borax la spitalul de copii Emilia Irza pentru coprocultura, alta placere
.
Ce credeti ca face de dimineata, ii da mama o capsula de Omega 3 si-i spune sa bea ceai sa o inghita, ea bineinteles ca a spart-o mai intai si putea a ulei de peste. Mereu rade mama de ea ca nu are greturi, inghite orice, de fapt stiti voi cine se cinstea cu albastru de metilen in frageda pruncie ![]()
, uite de asta nu face ea rosu in gat
.
Try, ce veste buna, sigur se va inchide la o valoare asa de mica, bravo numai vesti bune.
Adriana, ce frumos se joaca fratiorii, este minunat pentru ei ca au un frate de aceeasi varsta.
Andreea, parca povestesti de Ana, avem fete independente. Mai nou vrea si ea sa se spele doar singura pe dinti si am vazut ca nu freaca tare bine asa ca i-am luat o periuta cu o baterie si vibreaza, o chinezarie marca colgate si care nu costa mult pentru ca se arunca atunci cand nu mai are baterie. Ieri s-a incaltat fata mea, a tras scaunelul de la intrare in dreptul usii si a reusit sa deschida yala, mama era gata sa atipeasca a prins-o cand plecase la plimbare
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
FELIS spune:

Veste minunata... am o promisiune de sponsorizare pt jumatate de an la innot = 1.400 euro, de doua ori pe saptamana sedinta individuala (o sedinta individuala dupa parerea mea face cat 3 de grup)
Sunt asa de bucuroasa...
parca nu mai conteaza celelalte greutati...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero