Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza
am fost foarte fericita ca a mancat asa de bine ciorba! eu am un fix cu ciorba la pranz..felul II poate sa nu manance in cantitati industriale, dar la ciorbita tin mult sa pape. Felis continua sa gatesti asa de bine, se pare ca ai fani ciorbite!!!! pe Paul l-ai cucerit!

ma bucur tare mult... Sa va fie de bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

ne mai stiti?

AIME... cum sa nu te mai stim... doar ca am vazut ca dai mai mult pe la "bucatarie" decat pe la noi...
Eu de cand lucrez acasa m-am pus pe gatit...si cum nu prea mai stiu ce sa fac ca sa fie si ieftin si gustos si usor de gatit (sa nu ia mult timp) am mai tras cu ochiul pe la "bucatarie"
Am inceput gateala de saptamana trecuta miercuri noapte cu pilaf cu carne de pui (am pus in pilaf morcov si ardei...ca asa mi se pare mai gustor), s-a terminat la 2 zile.... si vineri am facut tocanitza de cartofi pt Mihai si spaghete cu sos pt tati..., duminica- salata beof si ciorbitza de pui (acrita cu bors- da nu imi vine sa ii zic bors) si prajitura cu mere si glazura de ciocolata, si saptamana asta mazare... De notificat ca orice mancare contine obligatoriu carne... La asa tata, asa fiu... nici unul nu manaca daca nu e mancare gatita si nu are carne in ea...
Da la bucatarie Dc degeaba am tras cu ochiul ca m-au "furat peisajele" de la desertul Nataliei Inca nu am luat nici o reteta de la Bucatarie DC...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Noi ma fost ieri la dr. de inima si gaurica noastra se inchide singurica tot mai mult. Acum e la aproape 1 mm (de la 2,5 mm cat avea la nastere). Mai mergem la control la 1 anisor si speram sa fie si mai mica atunci. Dr. mi-a zis ca 85% din aceste gaurici mici se inchid pana la varsta de 2 ani si apoi daca nu, pana la 8 ani. Si daca e sa ramana vreo gaurica mica-mica (pentru care oricum n use face operatie) probabil ca-n vreo 10 ani se vor cine stie ce metode de inchidere a acestor gaurici vor aparea, fara interventie chirurgicala... Una peste alta sunt f. bine.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Uau... felicitari... Cat ma bucur TRY ca ai venit cu vesti atat de bune... Sa dea Domnul sa vii tot timpul numai cu asemenea vesti...

Mergi la inceput

DAMA... condoleante pt bunica ta... AM vazut ca nu ai mai scri o perioada aici si in acest timp am vazut statusul pe care il aveai pe mess "Dumnezeu s-o odihneasca, suntem alaturi de voi"... Am vrut sa te apelez pe mess... dar m-am abtinut... nu stiam despre cine e vorba... si m-am gandit ca vei veni sa ne spui cd vei fi tu pregatita ...
Imi pare rau....

Mergi la inceput

ONITZO... da semnal cd te trezesti... sa vorbim... cd iesim si noi cu baietii afara... ca e frumos...

Sa va zic si eu ce "fixuri" are baiatul meu? Pai... cea care imi persista in minte... e de cd ne-am mutat aici... ati vazut in poze cum am eu masina de spalat, langa usa de la baie Mihai are frumosul abicei, sa deschida usitza la masina de spalat si sa o izbeasca de usa de la baie... pana exasperati ne ducem unul din noi sa il luam de acolo... Fixul lui e de fapt... ii place sa auda lucrurile ca fac zgomot cat mai mare... sa tranteasca usile de la biblioteca... in consecinta sunt blindate cu jucarii de plus ca sa nu faca zgomot... daca nu fac zgomot cd le tranteste nu-l pasioneaza...

Alta pasiune de a lui... stand in picioare pe canapea... sa plece mergand singur... in picioare... si sa continue ca si cum canapeaua nu s-ar termina... Il amuza ca de fapt... ne repezim ca disperatii sa il prindem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dama, imi pare rau pentru bunica ta, condoleante!

Adriana, nu te ingrijora, si bunica mea s-a operat de cataracta si era asa de fericita , nu-i venea sa creada ca nu mai are nevoie de ochelari.Ea a facut o operatie cu laser, aici , la Bucuresti, la vremea respectiva. Multa sanatate si sa treaca totul cu bine!

Try, ma bucur din tot sufletul de asa vesti bune, uite cum, incat-incet se rezolva toate. Bravo voua, sunteti minunati!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana, onitza, monica, roxana multumesc mult . mi-e asa de groaza desi stiu ca operatia nu e f. complicata si oricum cataracta am inteles ca e mica, mama de fapt a mers doar la un control de rutina pt. a-si schimba ochelarii de citit. ea zice ca nu o deranjeaza ochiul respectiv si vede cu el, doar la citit o deranjeaza. sper sa terminam cat mai repede si cu grija asta. trebuie sa-mi iau cunostintele la rand acum sa gasesc un medic bun
dana nu am uitat de "problema" lui iris dar luni merg la stomatolog si o sa intreb eu, e mai biune asa decat sa vorbesc la telefon sau sa-i spun altei persoane care sa discute cu ea

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Felis,ce dulce e Mihaita!..intrase juma; in masina.Pupam baiat mare
Monica,am murit de ras..auzi la ea,lipici pe post de ruj.Mariuca mi-a sterpelit un ruj si a muscat ca din bomboana di el.
Try,felicitari ptr.Adrian!
Mariuca are multeeeeeee fixuri:ea vrea sa se imbrace,ea sa ia sevetelul de sters la nas,ma rog,in princpiu ea sa le faca pe toate singura.Va dati seama ce balamuc e,ce mizerie....
Azi noapte s-a trezit intr-un acces de tuse,a vomitat tot laptele..va dati seama,spal-o,schimba tot din pat..etc.Dimineata am fost la dt,nu are nimic in gat,nici la plamani.se pare ca de la mucisorii care-i vin in gat cand sta pe spate,desi ii tot pun picaturi,trag cu pompita,sufla si ea destul de bine nasul..bine ca e doar atat.Oriucm mai merg la inca un medic,sa vedem si a 2-a parere.
Pup

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Try super vesti ne dai. Sa traiasca Adi voinicul.
Felis esti gospodina tare, eu din pacate practic sportul asta numai in week end ca in cele 2 ore seara pe care le am nu prea ma trage inima sa stau in bucatarie decat daca e musai.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen
Felis esti gospodina tare, eu din pacate practic sportul asta numai in week end ca in cele 2 ore seara pe care le am nu prea ma trage inima sa stau in bucatarie decat daca e musai.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

din pacate practic sportul asta in primul rand ca sa fac economie!... Imi place sa gatesc... dar as avea multe alte lucruri urgente de facut... Nu am timp cat mi-ar trebui... in primul rand as vrea timp ca sa ma pun la punct cu toate noutatile din legislatie...

Mergi la inceput