Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

E vorba de campionat la perdelit? Ma inscriu...
Citesc tot-tot de la inceputul Odiseei. Cand nu aveam net acasa, imi copiam pe CD capitole intregi din Piticodrom si citeam ore lungi din noapte, sa ajung la zi. Imi sunteti atat de familiare...
Am scris f putine mesaje demuuult, si asta pt ca mult timp am avut dial-up si intram greu, apoi n-am mai indraznit, pt ca nu voiam sa tot fiu inconstanta cu prezenta.- o mica justificare
V-am convins sa-mi acordati Marele Premiu la Perdelit?

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Andreea, bine ai revenit!
Pe mine m-ai convins

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Andreea, uau! Cred ca marele premiu ti se cuvine ... si cand ma gandesc ce mai aberez uneori pe forum.

Apropos de alint, eu ii zic lu' matei asa: matushka, mati sau maciupiciu.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Si in spiritul aberarii la greu, barbatul meu se numeste Fanel Sandel cand ma enerveaza rau de tot (il cheama alex, iar numele de familie nu e greu de ghicit, nu? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreea, si eu sunt de acord sa te incoronam.
Sunt multe mamici care perdelesc si le invitam si pe calea asta sa ne scrie.

Cand avea Anca cam 1 luna, ma aberam pe forum ca nu are geaca si nu stiu de unde sa ii iau.
Am primit un mesaj de la o fosta graviduta care trebuia sa fie tot mamica de sapt-oct ca noi si pierduse sarcina.
Ea ne citea in continuare si imi dadea adrese de magazine unde vazuse gecute cu modele si preturi.
Ii multumesc inca o data.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Simo74

Cristina pai ar cam fi variantele: Filipel, Filipas sau cel mai potrivit Filiputza

Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)

Iar de la Iorgu...Iorguletz, Iorgulica.
As mai veni cu sugestia...Marcu, care trage...cu arcul
Sau chiar Panduru, care ne arata...
V-am zis ca imi plac chestiile astea.

Jadi, nu ma omori ca te-am "barfit"cu placinta. Acum, vrei, nu vrei, te inscrii pe la "culinare".

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Apropos de nume de baieti...mie una mi-ar fi placut foarte mult Camil...dar va dati seama ca mi-a sarit tot familionul in cap...ca pana ajunge baiatul sa suceasca mintile damelor numai cu numele, mai are de trecut si prin perioada copilariei cand in mod sigur ar fi fost strigata Camiloi

Draga Alina si sa nu-l uitam pe Ipse care ....

Mergi la inceput

Mie mi-a placut Iancu (dar mai tare Matei) si tot asa mi-a sarit familionul, ca ce nume e asta. Adevarul e ca acum nu pot sa mi-l imaginez pe fi'miu un Iancu

La Ipse recunosc ca m-ati pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Andreea esti clar sefa "perdelitoarelor" .

Jadi ai vazut ce n-ai crezut?!?! Ai venit cu "perdelitul" si le-ai dat motiv la fete sa scrie . Felicitari !

Anya cand am zis ca mi-e sa nu va supar ma refeream ca eu ii mai alint pe copii vostrii cu diferite diminutive, nu la diminutivele auzite pe la diverse persoane. Dar eu zic ca pana acum nu m-am aberat prea tare .

Eu il alint pe Vlad, in afara de Vladut, tzuki , puiutz, bandit si diminutivele de rigoare .

Offtopic: despre numele altora eu m-am invatat minte pe pielea mea, adica ma abtin sa comentez numele. Cand eram in liceu a aparut un tip nou in gasca noastra. Era genul smecheras si s-a prezentat: Vasile. Eu convinsa ca nu-l cheama asa si ca face misto de mine raspund promt: SAFTA! Apoi am aflat ca asa il chema pe bietul, nu face nici un misto . M-am simtit tare aiurea, noroc ca tipul era in trecere prin oras si nu l-am vazut decat o singura data. Eu nu l-am uitat si cred ca nici el pe mine .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ruxi ... continuarea este "care ti-o infipse"

Irina eu in facultate aveam doi amici numiti Decebal, respectiv Traian...sa vezi haiul dupa lume cand au facut prima oara cunostiinta...s-a lasat cu aratat de buletine...fiecare era convins ca celalalt face misto de el

Mergi la inceput