Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 9
irina_stef spune:
angelique si roxali va multumesc fetelor!am facut analizele au iesit toate ok.racita/gripa nu am.febra nu am(daca ar fi vb de vreo infectie ar trebui zic eu sa fac febra)si vad ca toata treaba asta nasoala a fost doar in cursul diminetii si pana pe la pranz.acum nu mai am nimic,chiar ma simt bine.ROXALI am zis ca mai in seara asta(ca poate am ovulat azi)si maine,asa de ziua indragostitilorsi dupa aia o luam din doua in doua zile(daca mai putem,daca nu pauza).aaa,era sa uit sa raspund..de 4 luni cam asa nu ne mai protejam dar nu am urmarit nici ovulatie nici nimic pana luna trecuta.deci suntem pusi pe fapte mari sa zic asa de 2 luni.
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
Roxali spune:
Irina pai sante-ti la inceput de drum...da sotu a facut si el spermograma... cu al meu am avut o surpriza.
Mai fetelor, Noela, Feli,Flori,Irlandeza,Djmama,Avalon... astazi va inteleg...da mai scrie-ti si voi ceva...tacerea-i de aur si aduce...oare??
toate fetele care apar sau mai invizibile...
Ali
winter spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare: e posibil de la Duphaston sa intarzie menstruatia? Eu am luat pana din Z16 pana in Z25 pt. prima data .Acum sunt in Z30 din 28. Test nu am facut inca pt ca m-am saturat sa vad doar o liniuta. La cat timp de la intreruperea pastilelor vine menstruatia? am pus doua intrebari ... Mi-e frica sa sper pt. ca am fost de multe ori dezamagita. Va si sa vina cat mai repede!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/DoU1p2.png"
Idaira spune:
Pai Duphastonul se da tocmai pt reglarea CM si chiar il provoaca.Fetele cu dereglari mari stiu asta.Ai luat z15-25,in z 28 ar fi trebuit sa apara...poate e bb.Stii ca daca e,Duphastonul ajuta la fixarea sarcinii. Mai asteapta citeva zile...
galuscuta spune:
Winter-eu am luat pt. intarziere Duphastonul timp de 5 zile cate 2/zi.Prima data cand am luat , ciclul a venit la 10 zile dupa intrerupere ,iar a doua oara mi-a venit dupa 5 zile de la intrerupere.Nu te speria si asteapta linistita ca vine Ivan , de vrei de nu....
galuscuta
irlandeza spune:
Mai Ali, pai ce sa scriu, ca eu sunt in ceata, tot citesc si pun intrebari. Aici intru si citesc, dar scriu mai rar. Ca temp. nu mi-am mai luat-o regulat, cu ovulatia nu mai am treaba.......
Dar daca cineva intreaba si stiu sa raspund, o fac intotdeauna. Vezi ca zilele astea am intrat mai mult pe la alte subiecte.
Noi 2 singurei
irina_stef spune:
ROXALI spermograma nu a facut-o,si sper(DOAMNE ajuta)sa nu fie nevoie sa o faca.eu am facut analizele mai putin hormonalele `ptr care a zis ca deocamdata nu e nevoie sa le fac.(doctoritza a zis).stiu ca e devreme,2 luni,dar fara sa jignesc pe nimeni si fara nici un fel de aluzie,mie mi se pare asa de greu si mult,ptr ca ma asteptam sa raman imediat(mintea mea de copila).inainte acum vreo 2 ani si chiar mai putin,imi intarzia si imediat faceam test si stateam in baie langa el si ma rugam sa iasa negativ.poate DOAMNE-DOAMNE Ss-a suparat,dar mi-am dat seama ca un prichindel e cea mai bucurie de care poti avea parte.
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
AngeliquedeS spune:
Buna ziua la DUAMNE, care de altfel, vorba ta Roxali, sunt cam scumpe la vedere...
Ieri am luat si eu ultima pastila de duphaston si astept sa imi vina, sper sa imi vina pentru ca pe 28 am programare la dr. Tutunaru si daca imi vine pana luni e bine, daca nu, nu am facut nimic, ma duc doar sa ma vada la ochi Luna trecuta mi-a venit la o saptamana dupa ce am terminat de luat a 10 pilula, de incepusem sa imi fac iar iluzii, luna asta insa e altceva, caci am fost la eco si mi s-a spus ca nu am ovulat. Asa ca...
Winter, poate la tine e bb, cine stie?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
anacami spune:
Buna!
Am facut ieri o ecografie abdominala la dr. Iosup, cu urmatoarele concluzii ref. la gineco/fertilitate:
Uter: in retroversie (se poate modifica pozitia lui pe parcurs??? ca pana acum nu mi s-a mai spus ca ar fi retrovers, desi am facut destule ecografii...)
- endometru 6,5 mm, faza proliferativa
Ovar drept-acolat de peretele lateral uterin; dimensiuni 40/31
cu 3 foliculi cu diametru 9 mm, 12.7 mm, respectiv 22 mm (mentionez ca este a 5a zi de la UM)
Ovar stang:nu poate fi corect examinat..,fara modificari patologice
In principiu sunt "apta" de sarcina. Nu s-a mirat cand i-am spus ca testul de ovulatie s-a pozitivat in ziua 25;dansul crede ca rezultatul la acest test este concludent si ca nu poate fi influentat de altceva-CM,etc(avand in vedere ca medicamente nu am luat..). Mi-a spus ca daca ovulatia este tarzie probabil ca medicul meu ginecolog o sa-mi dea un medicament de sustinere/stimulare-a pomenit de Pregnyl.
Peste o saptamana am programare la ginecolog, sa vedem ce mi-o mai spune.Astept si rezultatele la toxo,CMV,..
M-am gandit ca luna asta sa iau o pauza la "munca" pt. bb2; tocmai am aflat ca,copilul unei colege are scarlatina (cica este epidemie la scoala).Vreau sa mai treaca valul acesta de epidemii si boli, ca altfel voi imbtranesc de griji...
In timpul examinarii ecografice am avut si un moment de emotie, mi s-a parut la un moment dat ca doctorul a tresarit mai tare, mi-a indesat sonda si a insistat pe o anumita zona.Imi ziceam in gand "sa vezi ca imi zice ca sunt insarcinata!!!" .Nu a fost sa fie...
Va doresc la toate o sarcina cat mai curand!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
annaeliza spune:
buna fetelor.Eu ma chinui de un an de zile sa raman insarcinata dar nu reusesc.Ma gandesc poate nu am nimerit zilele alea fertile.daca ma poate ajuta si pe mine cineva.Cand are loc mai exact ovulatia?ciclul meu variaza intre 28-35 zile.am intrebat mai multe femei unele au spus ca are loc 14-a zi altele mi-au spus altceva si tot asa.dar banuiesc ca nu la toate femeile e la fel nu?cred ca depinde mult si de CM cat de lung sau scurt e.Daca stie cineva sa ma ajute si pe mine.Multumesc!