Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 22
elly_me spune:
AngeliquedeS
Nu fi dezamagita pt ceea ce am scris eu de Pulsatilla - fiecare reactioneaza diferit la tratament.
La mine nu a functionat - dar cred ca la alte persoane fuctioneaza; altfel nu cred ca l-ar recomanda in continuare.
Eu zic ca merita sa incerci; dar sa nu amesteci medicamentele alopate cu homeopate pt ca nu niciunul nu-si va produce efectul (asa mi-a spus dr.mea)
Iti multumesc ff mult pt datele dr.T.
L5845
Mie Utrogestanul imi asigura un CM regulat; fara el - zero CM
Dr.Endocr mi-a spus ca ar trebuie sa iau toata viata utrog. pt ca nivel-ul progesteron-ului este fff scazut (sub limita) si cu bebelu' este mai dificil; dar nu cred ca este imposibil
Eu sunt sigura ca o sa reusesc sa am .
O sa am 2 - o fetita si un baietel.
Elly
iazminn spune:
Fetelor, am si eu o intrebare la voi. De ceva timp am o scurgere alba branzoasa de care nu stiu cum sa scap. Ce credeti ca poate fi? Clamidia? Merci
arinna spune:
Doar medicul poate spune ce este exact, plus tratament...poate e doar candida- oricum nu e de stat cu ea.
irlandeza spune:
Iazminn, e infectie, ai racit, nu sta asa, mergi la medic. Si incearac sa stai in apa calda cu musetel, si fa-ti spalaturi vaginale cu Tantum Rosa. Am avut si eu o singura data, dar cum n-am avut timp sa ajung la medic, si aveam aceasta infectie de doar 2 zile, la mine a trecut repede cu tratam. pe care mi l-am facut eu acasa. Si incearca sa eviti contactul sexual pana iti trece.
Noi 2 singurei
L5845 spune:
Iazminn, cel mai bine e sa mergi la medic. Ceea ce mai poate fi, in afara de chlamidia sau candida, poate fi vaginita, care e un fel de raceala. Dar,ma repet, medicul e cel care stie cel mai bine. Nu mai astepta si mergi sa vezi ce e. Sanatate multa !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"
Lau-Meli
L5845 spune:
elly_me, eu nu m-am gandit sa iau Utrogestan pentru reglarea CM. Mie mi-l recomandase medicul, cand am facut stimulare si dupa Utrogestan faceam Pregnyl de 5000 U.I.
Daca testul imi iese -, o sa vad sa citesc daca are ceva sa iau Utrogestan in acelasi timp cu Maca si BU. Iar in ceea ce priveste nivelul meu de progesteron, nu-l stiu, ca momentan nu sunt acasa si nu stiu din memorie rezultatele analizelor mele. Oricum, bine ca stiu acum de faza asta, ca sa vad ce fac mai tarziu.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"
Lau-Meli
nemary spune:
am facut aseara a doua monitorizare a ovulatiei, z13 si doctora mi-a spus ca am un endometru cam subtire de 7.9mm care s-ar putea sa nu fie capabil sa tina o sarcina. fetele care aveti aceasta problema v-a dat medicul vreun tratament pt.ingrosarea endometrului?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
Maca este foarte buna pentru endometru
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Tia spune:
veronicka
nou venit
Romania
18 Mesaje
Trimise - 05/03/2007 : 21:12:05
--------------------------------------------------------------------------------
vineri am fost la ecograf si dr mi-a spus ca am un folicul mare care trebuie sa se rupa in 1 sau 2 zile(eram in ziua 19). am facut si teste de ovulatie care au iesit aproape pozitive ieri adica in ziua 21 pt ca in ziua 20 nu am facut iar temperatura bazala urmarita a crescut abia azi , ziua 22. iar mucusul pot sa spun ca nu mai este prezent din ziua 20. stie careva sa-mi dea un raspuns cand am avut ovulatia. cand se intampla ovulatia legat de temperatura bazala?cand creste sau inainte? va multumesc
elly_me spune:
L5845
mie mi-a recomandat si dr.endocr. si dr.ginec. Utrogestanul pt reglarea CM.
Dereglarea era de la deficitul de progesteron si trebuie sa-l iau: ori Utrog ori Duphaston.
Pefer Utrog. deoarece nu il iau oral si nu ajunge la ficat.
Elly