Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 16
Roxali spune:
Noelici pune deoparte niste muraturi...ca nu se stie petru cine vor fii de folos...fata draga nu-ti pierde speranta...incearca si imposibilu.
Angelique, chiar ma enervau cele care spuneau in luna care era mai relaxate s-a intamplat minunea ...tb nu mi-am luat-o, nici teste nema ....da in cap obsesia era ...nu mai credeam ca se fa intampla...asa repede si naturel.
Annaeliza bafta ...nicieu nu stiam nik de pupaza...m-au mai luminat fetele Noela , DJMama si Avalon ...si m-au sustinut celelalte fete sufletiste.
Ali
Idaira spune:
Ce sa iau pt a-mi creste cit de cit endometrul? Il am de 8mm,dar l-as vrea un piculet mai mare,as vrea sa-l stimulez cu ceva...
Ce idei imi dati?
arinna spune:
Rox, felicitari!!!!!
Ce frumos!Adevarata sarbatoare!
( In alta ordine de idei, sunt doar la primele analize, daca ies prost poate face mosu' ceva sau ma trimite mai departe.Zapezile sunt inca in floare dar am toata vara la dispozitie, noi abia de curand incercam si tatonam inca terenul dar numai belele apar)
Roxali spune:
Idaira nu era mai bine sa intrebi pe la naturiste.
Arianna cred ca trebuie sa face-ti impreuna investigatii...ca nu se stie niciodata...poate va duce-ti in RO cu niste programari din timp si mai rezolvati ceva.
Ali
AngeliquedeS spune:
Idaira, pentru endometru este foarte buna si maca si napraznicul
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
arinna spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Idaira nu era mai bine sa intrebi pe la naturiste.
Arianna cred ca trebuie sa face-ti impreuna investigatii...ca nu se stie niciodata...poate va duce-ti in RO cu niste programari din timp si mai rezolvati ceva.
Ali
In Romania cred ca ajungem la anul, eu abia sunt aici de 7 luni...Si eu ma gandeam la investigatii comune,asa ar fi normal.Sa vedem ce mai zice Mosu'in martie.
Idaira spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Idaira, pentru endometru este foarte buna si maca si napraznicul
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Multam fain!
Blanche25 spune:
Buna fetele!!!
Sunt si eu o dornica de a avea un bb, am incercat deja un an jum si nimic....acum ...am aproape o sapt de intarziere a Cm si nika....
Acum incep intrebarile: au inceput sa mi se umfle sanii de vreo 4 zile, merg la baie f f des, sunt balonata in partea de jos a burticii, nu stiu ce sa cred; mi.am facut test luni dim si a iesit negativ...voi ce ziceti??? pot sa am si eu un bb sau oi fi racita...desi doar o data mi s.a intamplat sa imi intarzie 4 zile...si apoi a venit...
Ce ziceti?
Roxali spune:
Blanche daca testu a iesit negativ...slabe sperante...mai repeta unu...poate ai totusi o dereglare hormonala ...te-ai suparat in perioada asta.Ti-ai facut un control si o eco de cand incerci.
Ali