Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Roxali FELICITARIIII pt
Ai mare grija de voi.

Ce bine ar fi, daca ar fi ca raia si sa se ia la toate fetele care isi doresc

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ELLY, hai ca la cat de suparata eram eu azi, m-ai facut sa rad cu pofta!!!!!!!!!!!
tare faza cu raia!!!!!!!!!!!!!

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

va rog mult!!!!cine imi poate spune care sunt dimensiunile normale ale endometrului?
am facut echografie in prima zi postmenstruala si endometrul masura 7 mm; medicul radiolog mi-a spus sa consult un endocrinolog si atat; inca n-am reusit sa-mi fac dozarile hormonale;
a doua echografie, facuta in a 3-a zi postmenstruala arata o dim. a endometrului de 9 mm; medicul ginecolog n-a avut nici o reactie negativa, insa am ramas cu un pitic pe creier..
este normala o asemenea dimensiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roxali
Felicitari din toate inima!!!

Hai, mai, fetelor, ca uite, am mana buna la deschis capitole, deja a aparut prima , fug acum sa o trec pe listuta!!! Nu pot sa cred, asa mult ma bucur! Sa dea Doamne, Doamne sa iti calcam pe urme!

Allic, endometrul tau e foarte bun, stai linistita, eu aveam 9 mm in ziua 14 si doctorul mi-a spus ca e ok. Asa ca stai linistita si da-i bataie la facut !

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

multumesc, AngeliquedeS!
ma gandeam ca la dim. astea sa nu fie prea gros endometrul...citisem pe forum si despre endometrioza si am inceput sa ma ingrijorez ;
nu ma pricep, dar ma gandesc ca daca in timpul menstruatiei endometrul se elimina, inseamna ca incepe sa se formeze din nou din prima zi postmenstruala, iar eu aveam deja 7 mm ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Roxali, cinste tie! Ai dovedit ca esti o duamna, mey!!!
Sa traiti sa fiti fericiti! Bravo!
EDITEZ:
nu uita sa scrii povestea ta si sa dai un link si la topicul duamnelor peste 35 ani, asa ca sa mai lungiti si acolo lista gravidutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ali, sa innebunesc,am zis ca nu vad bine!!!
Milioane de felicitari stimata duamna!!!
Te tii de,surprize,surprize,surprize!!!
uite asa mai ies si eu din barlog,sa-ti trimit niste muraturi din alea pe care le-am pus asta toamna, ca in doo saptamani, max te apuca???
sunt acre rau, asa ca mine
blanita aia pana la urma a avut efect, o fo cu bataie mai lunga dar tot ii bine.
acu', ia zi, cui o dai? ai fro presimtire?
bravo!!!

cu aceasca ocazie, pupezez tati duamnili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Roxali: am avut io o presimtire! BRAVO! FELICITARI!!! Cum te simti?? (intrebare inutila )
asteptam povestea ta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Felicitari Roxali ! Sarcina usoara, cu cat mai putine greturi si ameteli si samburel sanatos tun !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaeliza spune:

Felicitari Roxali!!Stie cineva sa ma ajute si pe mine unde se gasesc testele astea de ovulatie??Am cautat astazi de-am inebunit la vreo 6 farmacii si nu avea la nici una. Stie cineva unde as putea gasi in Constanta asa ceva?Ca eu una nu stiu la ce farmacie sa ma mai duc.

Mergi la inceput