Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 150
Raspunsuri - Pagina 14
elly_me spune:
Roxali FELICITARIIII pt
Ai mare grija de voi.
Ce bine ar fi, daca ar fi ca raia si sa se ia la toate fetele care isi doresc
Elly
baby_r7 spune:
ELLY, hai ca la cat de suparata eram eu azi, m-ai facut sa rad cu pofta!!!!!!!!!!!
tare faza cu raia!!!!!!!!!!!!!
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
alic spune:
va rog mult!!!!cine imi poate spune care sunt dimensiunile normale ale endometrului?
am facut echografie in prima zi postmenstruala si endometrul masura 7 mm; medicul radiolog mi-a spus sa consult un endocrinolog si atat; inca n-am reusit sa-mi fac dozarile hormonale;
a doua echografie, facuta in a 3-a zi postmenstruala arata o dim. a endometrului de 9 mm; medicul ginecolog n-a avut nici o reactie negativa, insa am ramas cu un pitic pe creier..
este normala o asemenea dimensiune?
AngeliquedeS spune:
Roxali
Felicitari din toate inima!!!
Hai, mai, fetelor, ca uite, am mana buna la deschis capitole, deja a aparut prima , fug acum sa o trec pe listuta!!! Nu pot sa cred, asa mult ma bucur! Sa dea Doamne, Doamne sa iti calcam pe urme!
Allic, endometrul tau e foarte bun, stai linistita, eu aveam 9 mm in ziua 14 si doctorul mi-a spus ca e ok. Asa ca stai linistita si da-i bataie la facut !
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
alic spune:
multumesc, AngeliquedeS!
ma gandeam ca la dim. astea sa nu fie prea gros endometrul...citisem pe forum si despre endometrioza si am inceput sa ma ingrijorez ;
nu ma pricep, dar ma gandesc ca daca in timpul menstruatiei endometrul se elimina, inseamna ca incepe sa se formeze din nou din prima zi postmenstruala, iar eu aveam deja 7 mm ..
dj_mama spune:
Roxali, cinste tie! Ai dovedit ca esti o duamna, mey!!!
Sa traiti sa fiti fericiti! Bravo!
EDITEZ:
nu uita sa scrii povestea ta si sa dai un link si la topicul duamnelor peste 35 ani, asa ca sa mai lungiti si acolo lista gravidutelor
noela_carmen spune:
Ali, sa innebunesc,am zis ca nu vad bine!!!
Milioane de felicitari stimata duamna!!!
Te tii de,surprize,surprize,surprize!!!
uite asa mai ies si eu din barlog,sa-ti trimit niste muraturi din alea pe care le-am pus asta toamna, ca in doo saptamani, max te apuca???
sunt acre rau, asa ca mine
blanita aia pana la urma a avut efect, o fo cu bataie mai lunga dar tot ii bine.
acu', ia zi, cui o dai? ai fro presimtire?
bravo!!!
cu aceasca ocazie, pupezez tati duamnili!
bubuleana spune:
Roxali: am avut io o presimtire! BRAVO! FELICITARI!!! Cum te simti?? (intrebare inutila )
asteptam povestea ta
bubuleana
L5845 spune:
Felicitari Roxali ! Sarcina usoara, cu cat mai putine greturi si ameteli si samburel sanatos tun !!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
annaeliza spune:
Felicitari Roxali!!Stie cineva sa ma ajute si pe mine unde se gasesc testele astea de ovulatie??Am cautat astazi de-am inebunit la vreo 6 farmacii si nu avea la nici una. Stie cineva unde as putea gasi in Constanta asa ceva?Ca eu una nu stiu la ce farmacie sa ma mai duc.