Aspirante optimiste > 20 ani (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

PamELLA. uite din Formula AS

Sunt un remediu traditional de medicina populara, care se aplica si acum, in clinici moderne din Austria sau Germania, cu un succes extraordinar. Se prepara prin punerea la o cada de apa calda (aproximativ 150 de litri) a doua kilograme de sare (amestecata in prealabil cu apa fierbinte, pentru a se dizolva mai usor). Baia dureaza 20-30 de minute si este important ca temperatura apei sa fie mentinuta mereu peste 37 de grade Celsius, pentru ca actiunea terapeutica sa fie maxima. Cercetatorii au observat ca aceste bai, care se fac de regula o data la 3-4 zile, au efectele cele mai puternice in preajma lunii pline (de preferat cu 2-3 zile inainte), cand este de altfel recomandat sa fie incepute. Iata indicatiile acestor bai:

Cistitele, infectiile urinare - se fac bai complete sau bai de sezut cu apa ceva mai sarata: 5 linguri de sare la litru. Baia va fi facuta in fiecare seara, pana la vindecarea afectiunii, iar apa trebuie sa fie cat mai fierbinte, insa suportabila (peste 38 de grade). Imediat dupa baie va veti sterge si va veti relaxa la caldura, evitand ferm expunerea la frig sau curent.

Anexita, metro-anexita - se aplica procedura de la infectiile renale. Suplimentar, se va adauga in apa sarata de baie putina tinctua de iod. Este un tratament eficient ca adjuvant si in anumite infectii genitale.

Mergi la inceput

Sarea si bioenergia

S-a constatat experimental (prin fotografierea aurelor cu dispozitive Kirlian) si deductiv (prin rezultatele practice obtinute) ca sarea naturala, netratata prin nici un fel de procedeu chimic sau termic, are o misterioasa influenta asupra corpului bioenergetic al fiintei umane. Toti cercetatorii din acest domeniu de frontiera sunt de acord ca sarea naturala este un excelent agent de purificare a aurei umane. La fel ca si apa, sarea absoarbe - se pare - radiatiile bioenergetice nocive, curatand - din punct de vedere energetic - zonele in care este aplicata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

mBuca,multumesc tare mult,e interesant!am sa incerc si eu,mai ales ca zilele astea am avut niste usturimi la urinat!sa inteleg ca sarea nu are niciun efect negativ?de felul meu sunt un pic perfectionista in ceea ce priveste sanatatea si ma asigur ca nu ma expun vreunui lucru malefic.nu beau,nu fumez,nu am fumat niciodata si nici nu am baut peste masura,nu consum cola si nici alimente modificate genetic mananc multe fructe,legume,nu iau medicamente decat cand e neaparat nevoie,nu sufar de vreo boala,dar uite ca bebe nu si nu!

Mergi la inceput

PamELLA. ai grij ce sare folosesti.
STRICT INTERZIS SARE IODATA FINA
Nota din fomula AS: In magazinele naturiste putem gasi atat sare gema neiodata, cat si sare marina care nu a fost supusa la acest tratament. Consumati si utilizati numai aceste tipuri naturale de sare.
MA GANDESC CA LA SOVATA TOT PE BAI SALINE SE MERGE.
eu am fost la ocean in ianurie. apa oceanului este atat de sarata ca ti se lipesc mainile. Acum primul ciclu a fost foarte curatel ca si culoare si cheaguri...si ma gandec ca apa nu a avut 38 de grade si tot mi-a facut bine

uite aici link-ul ca sa citesti maibine:
http://www.formula-as.ro/reviste_64666sarea.html

Bai cu sare

Era cel mai utilizat „medicament” pentru prevenirea si tratarea racelilor de tot felul. In ciuda simplitatii sale, apa cu sare are efecte terapeutice surprinzator de puternice. Va veti convinge ca este asa, pur si simplu folosind-o. Sa vedem care sunt indicatiile terapeutice ale acestui remediu popular:

pentru prevenirea si tratarea cistitei si infectiilor renale - se fac bai de sezut cu apa cu sare (3 linguri la litru), timp de un sfert de ora, seara. Imediat dupa baie ne stergem bine si ne punem ciorapi caldurosi, dupa care ne vom odihni o jumatate de ora sub plapuma

Mergi la inceput

mBuca,intr-adevar,apa de ocean,sarata,e extrem de buna pentru sanatate!face foarte bine si la oase!sarea de bucatarie e buna?nu stiu ce fel e,iodata,neiodata,habar n-am! e sarea fina,care se pune in mancare,cred ca e buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

pup fetele!PamELLA iubita mare dreptate ai...nu stiu de cate ori asteptam sa intru la dr meu pe care il gaseam seara la clinica de planing de langa Giulesti..imi venea sa le bat,o multime de tiganci care vroiau intreruperi de sarcina si fetitze din astea de liceu care erau rosi in obraji de numa numa...va dati seama?Parca DD nu este drept cate odata nu-i asa?s-au zecile de reportaje de la tv o gramada de copii care nu au ce manca,cu ce se imbraca si totusi vin ca pe banda rulanta in familiile sarace rau!

Iar noi am ajuns sa facem crize de nervi ptr ca nu putem face un copil....eu cred ca l-am terminat pe sotiorul meu!M-am programat la IA la dr.Moisa pe 12 feb sper sa iasa ceva cu ochi acolo
Va si sper sa auzim numai de bine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

PAMELLA: NU FOLOSI SARE DE BUCATARIE. CAUTA SARE DE SAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Corinuk in ce consta IA?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79
inca ceva...noul loc de munca nu prea imi ofera siguranta desi este o banca...se lucreaza cu targete...daca o luna nu faci targetul, luna urmat esti monitorizat si daca tot nu-l faci "zbori"....daca in momentul in care raman insarcinata aduc de la medicul specilist "o adeverinta mai au voie sa ma dea afara chiar daca nu mi-as face targetul????...nu spun ca asta am de gand pt ca interesul meu este sa-l fac ca sa iau si bani dar poate nu as mai sta "cu morcovul in.....:)"

pleaseeeeeeeeeee....raspundeti-mi si lamuriti-ma!!!!

un an de convietuire-13 august

In momentul in care ai anunti ca esti insarcinata , nu au voie sa te dea afara, decat pt. fapte f. grave. E discriminare. Cel putin aici asa se considera, si daca ai dai in judecata castigi sigur.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

corinuk,asa e,din pacate e adevarat,dar ce putem face decat sa o luam de la capat iar si iar?al meu barbat cred ca face alergie cand tot aude ca iar sunt suparata si imi tot zice ca se va intampla,dar eu parca sunt bagata in priza:"CAND?CAND?" chiar cu cateva luni in urma am vazut pe protv un caz la stiri cu o fata de 13 ani,in clasa a 6-a care a nascut si abia putea tine copilul in brate.spunea:"a fost mai greu,dar acum e mai bine" se referea la sarcina.ma intreb cum a rezistat 9 luni la varsta ei?vorba aia,e mica!apropo,stiati ce varsta a avut cea mai tanara mamica de pana acum? 9 ani!
mBuca,care e sarea de sac?

Mergi la inceput