Aspirante optimiste > 20 ani (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

numeioana,multumesc tare mult pentru sustinere! ceea ce ma enerveaza e faptul ca sunt o multime de femei care raman gravide din intamplare,din greseala,cunosc vreo 3 cazuri de fete de 13-14 ani care au ramas gravide,nu mai spun de tiganci care sunt ca iepurii,fac unul dupa altul sau o femeie care dupa 8 avorturi a hotarat sa pastreze o sarcina si a nascut!nu stiu ce sa zic,mi se pare atat de nedrept,e ca o intrebare continua "de ce?" la care nu primesti raspuns!ma incurajeaza cazurile femeilor de 65 de ani parca care au intrat in cartea recordurilor,cea de la noi si cea din spania care are gemenii!ma gandesc la ele si chiar daca au facut FIV,s-a putut si vorba aia-la varsta lor
dar m-am hotarat,de luna asta incep un tratament naturist,ceva usor care sa nu dauneze organismului.stiti ceva bun?astept opinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pam imi pare rau iubita
Oana eu zic ca un test de sange ar fii binevenit...ai 13 zile de la ovulatie?
mBuca cum ai luat temp?
Asa ai luat si in lunile trecute?
Ovulatie in Z3 mi se pare cam devreme dar am auzit fete care au ovulat in Z5,deci se poate.Eu zic sa ca sa fii tu linistita.
Evy bine ai venit
Ramo la treaba cu tine ca se apropie ovulatia si eu zic sa o astepti cum se cuvine,adica cu cracii pe pereti
Ioana temp ta este super ...cand faci un test?
Laurici ce faci mama?
Bibileana pe unde umbli??????????

Pam ai mare dreptate nu este drept deloc,dar asa este cateodata viata asta,nedreapta.
Verisoara mea tot asa ca noi incerca sa ramana insarcinata si nu reusea sau daca reusea pierdea sarcinile(are 3 pierdute)si a fost la dr a facut HSG dupa care a ramas si are acum un baiat de un an jumate , o fetita de 6 luni si acum 2 saptamani a facut un avort ca venea al treilea.Imi spunea ca ii pare asa rau ca trebuie sa faca avort dar nu se descurca cu ei ,sunt totusi prea mici,baiatu cand vede ca ii da sa suga lu' aia mica se urca pe ea ca vrea si el....iti dai seama ce e acolo
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

Numeioanasi eu sper sa nu fi ovulat acum ca deh in z3 nu am
chef de prestat
Ancutzaeu imi iau temp oral
Ca sa nu mai vorbesc ca am luat si antibiotic zanocin si flamexin
Maine sunt programata la ultrasunet ca ma apuc de stimulare

si tot din planurile mele mai fac parte:
1. spalaturi cu bicarbonat inainte de sex
2. bai fierbinti de sezut cu sare
sa fi fost in tara as fi bagat si o Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Anca, azi e ziua 11 DPO, crezi ca ar trebui sa mai astept pt testul de sange?

Mergi la inceput

Oana eu stiu ca in sange hormonul apare cam la 7 zile de la ovulatie ,dar ca sa fie rezultatul sigur eu zic a mai stai 2-3 zile.Temp o iei?
mBuca am auzit fete care au ramas dupa ce au fost la SOvata,deci stii sigur ce faci in concediu daca o sa mai fie cazul

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

temperatura e ok
maxim 36.5 inainte de ovulatie, dupa ovulatie intre 36.8 -37.1
sper ca testul de maine sa fie mai elocvent decat cel de azi, pentru ca asa cum scriam mai devreme cel de dimineata a fost mai vizibil decat cel de vineri dupa amiaza
Doamne Ajuta sa fie bine
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mBuca spune:

Ancutza am vazut ca si tu esti tot cam prin ziua 3 sau 4.
Tu cum iei temperatura?
Eu mi-o luai si vaginal acum cateva min si e 37.3

Numeioana, cum adica nu sunt in listutza? daca e sa fiu pe vreo listutza, pe la aspirante m-as potrivi

Mergi la inceput

Oana este bine ca testul este mai vizibil,mai stai 2 zile si repeta testul.
mBuca eu imi iau temp vaginal dar inca nu mi-a trecut CM,sunt in Z3.
Temp luata de tine acum nu conteaza,ci cea de dimineata.

EDIT:Oana eu te inteleg perfect,at asteptam testul de maine.
Esti din Bucuresti
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Anca, cine rezista 2 zile, mai fac si maine dimineata unul
Nu mai am stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

ancadragoman,asa e,e greu cu 2 copii mici,mai ales ca e asa mica diferenta dintre ei,imi inchipui ca unul in plus nu ar fi fost indicat nici pentru sanatatea mamei.
mBuca,la ce ajuta baile fierbinti la sezut cu sare?mai stiti ceva chestii de-astea "din batrani"?

Mergi la inceput