Caut un homeopat

Caut un homeopat | Autor: Madi

Link direct la acest mesaj

Buna.
Poate sa imi recomande cineva un homeopat bun din Bucuresti...?!

Multumesc,
Madi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

In incinta Magazinului Unirea , la ultimul etaj, isi are cabinetul D-na Doctor MIHAI LILIANA. Este un medic excelent si nu are tarife mari. Tocmai s-a intors din America. Din pacate nu mai stiu nr. de telefon de la cabinet, dar am sa-l caut. Daca mergi acolo roag-o pe liftiera sa te duca la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc, Mariana... Tu ai fost vreodata la dinsa, te-ai tratat ceva acolo? Te intreb pentru ca eu vreau sa merg acolo si cu prietenul meu, care a facut la sfirsitul anului trecut Sindromul Steven-Johnson (o reactie foarte grava la medicamente) - nu mai poate lua medicamente alopate, si vreau sa il ajute un homeopat, dar care sa stie ce sa faca, pentru ca nu mai vreau sa trecem prin ce am trecut anul trecut...

A fost cineva la cabinetul Similimum? Am inteles ca este tot de homeopatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Eu merg la Similimum din luna Mai a anului trecut la doamna doctor Silvia Nedelcu. Consultatia este 350000, tel.3224625, e in Piata Alba Iulia. Sanatate multa.

Mergi la inceput

Eu am urmat acum cativa ani un tratament usor, dar matusa mea este acum in ingrijirea D-nei Doctor si e ok. Matusa mea are probleme grave cu rinichii.

Mergi la inceput

Doxi, multumesc, dar, daca nu te deranjeaza, poti sa imi dai mai multe amanunte...cam la cit timp trebuie facuta consultatie, este nevoie de analize, etc.
Multumesc inca o data.
Madi

Mergi la inceput

Draga Madi, eu merg la consultatie o data pe luna. Nu am facut nici un fel de analize, am avut insa la mine la prima consultatie un set de analize obisnuite dintre acelea pe care obisnuiesc sa le fac anual (Ca, Fe, Mg etc). Banuiesc ca depinde de afectiunea pe care o ai. Sanatate si succes

Mergi la inceput

...si ai constatat vreo modificare in bine in acest an?

Mergi la inceput

am momente in care e OK si momente in care am senzatia ca ne intoarcem de unde am plecat, de exemplu acum...:-((

Mergi la inceput

Imi pare rau Doxi, sper sa te ajute totusi, intr-un final, si sa te simti mai bine sau sa te vindeci definitiv!
Eu de cind prietenul meu s-a imbolnavit de la medicamentele alopate, nu prea mai am incredere in ele si caut sa ma indrept mai mult spre medicina naturista.

Mergi la inceput

Daca vreti, va pot indruma catre un medic ce practica acupunctura. L-am recomandat si altor fete de pe forum si au fost foarte multumite de rezultat. Acest medic l-a tratat pe sotul meu ptr discopatie lombara. In 3 zile l-a pus pe picioare, pe cand medicii de la spit. Militar au prognosticat ca 1 luna nu se va putea misca din pat. Eventual dati o cautare pe subiectul "acupunctura" si vedeti si alte pareri.

Mergi la inceput