Chirurgie Estetica la Timisoara sau Bacau???

Chirurgie Estetica la Timisoara sau Bacau??? | Autor: Fabya

Link direct la acest mesaj

Am tot cautat informatie pe net despre Chirurgie Estetica si am gasit doi medici la care nu pot sa ma decid unul este Dr.Constantin Stan din Bacau si al doilea este Prof.Dr.Tiberiu Bratu din Timisoara.
As vrea sa stiu mai multe informatii legate de operatile care le fac ei si mai mult de calitatea rezultatului.O cunostina din Oradea a facut acuma recent o operatie la Bacau ,este multumita si ea mi-a spus ca multe vedede din tara acolo merg in Bacau Dr.Constantin Stan.Eu ma ginde-am sa merg la Timisoara dar acuma mi sa dat planul peste cap auzid ca medicul din Bacau e foarte bun cert e ca inca nici informati prea multe nu am nici despre medic-ul din Timisoara.Mie i-mi este peste mana sa spun asa sa ajung tocmai acolo la Bacau findca eu sunt din vest si Timisoara e foarte aproape de mine cind merg in tara dar daca voi fi nevoita am sa-o fac dar as vrea sa stiu totusi mai multe informatii inainte de a lua o decizie.
As vrea sa stiu parerile unor fete care au avut de aface cu unul dintre acesti doi medici sau au auzit de la diferite cunostinte depsre cei doi medici .
Cu drag Fabya

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am facut ore cu Bratu.
Este un doctor extraordinar de bun , e vestit de nu stiu cand , inainte sa apara stan , Jianu si doctorul strain din Bucuresti.
Este membru de onoare in nu stiu cate facultati, lucreaza foarte bine si , colac peste pupaza e un om extraordinar.
Chiar am citit intr-un numar mai vechi din "Ce se intampla doctor?" un interviu cu el .

Eu m-as duce fara nici un dubiu la el . Nu spun ca Stan nu ar fi bun , doar ca Bratu e ...the man .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

XIO merci de raspuns,parca i-mi rasufli incredere Bratu din Timisoara si eu am citit multe despre el pe net dar acuma de 2 zile ma derutat cunostinta care a fost la Bacau desi si sotul meu spune tot la fel acuma nu stiu poate si din motive ca e banatean de a lui . Tu esti din Timisoara XIO ?

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Fabya

XIO merci de raspuns,parca i-mi rasufli incredere Bratu din Timisoara si eu am citit multe despre el pe net dar acuma de 2 zile ma derutat cunostinta care a fost la Bacau desi si sotul meu spune tot la fel acuma nu stiu poate si din motive ca e banatean de a lui . Tu esti din Timisoara XIO ?

Fabya

Eu ti-l recomand pe doctorul Mugea de la Medestet Cluj,e foarte bun.

http://www.medestet.ro

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

O prietena de a mea s-a operat la TM si alta la Bacau....amindoua cu mariri de san.... si sunt multumite, eu la Cluj ...am o prietena care are cliniica estetica..... si la fel ma declar multumita. daca vrei mai multe informatii poti sa imi scri!

Mergi la inceput

Da , din Timioara sunt. Si eu vreau sa vorbesc cu el de o gastroplastie pt. mama mea.

Vreau sa spun ca Dr. Bratu face unele operatii pe gratis , persoanlor care au nevoie(studentilor de la medicina care chiar au o problema).
Un prieten de-al meu a avut o arsura mai demutl de la niste ulei incins , s-a dus la urgente , l-au pansat frumos si i-a dat Bratu o crema cu care s-a dat ala de 2 ori si i-a trecut orice urma.Crema facuta de Bratu.
Nu degeaba e vestit in toata tara si probabil nu numai , e foarte bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Va multumesc de raspunsuri tuturor in primul rind.E foarte greu sa te decizi cind ai atitea oferte
In urma cu 2 ani intailnisem o fata aici pe Dc din Spania care i-mi spunea ca a facut tot in Cluj operatia dupa care a si nascut 2 copii frumosi,foarte multumita de rezultat...din pacate nu am mai retinut nick-name al ei.
Cautīnd pe seit-urile nemtzesti despre medici am gasit ieri intīmplator si despre Dr Bratu din Timisoara recomandari pozitive. In primul rind eu vreau sa stiu despre fiecare cite ceva inainte sa iau o hotarīre.Oricum am sa plec in tara cit de curind luna asta si am sa incerc primadata sa fac o consultatie si ceea ce e nevoie inainte de operatie urmīnd ca la scurt timp sa plec din nou pt.op.Eu sunt din Oradea deci sunt la mijloc de drum intre Cluj si Timisoara Sotul meu tot spune ca ar fi bine aici in Germania din anumite asa zise interventi in caz de dupa operatie,eu nu mā gīndesc la asa ceva poate ca nu sunt fricoasā de fel.
Oricum va multumesc de raspunsuri si va tzin la curent cu .....

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theathea spune:

buna fetelor!!!
Si eu vreau sa-mi fac operatie marire sani la dr. Bratu. Ma voi programa la consultatie sapt. viitoare. A facut careva operatie la el?
am o cunostinta care a facut in Arad operatie la spit. judetean si si-a scos silicoanele din cauza unor complicatii.
ma puteti ajuta cu informatii?
multumesc, Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

pro Bratu. O cunostinta extrem de apropiata noua(tot doctor) lucreaza (pe langa jobul de la spital) impreuna cu dumnealui la cabinet.Ti-l recomand cu incredere stiind exact conditii, profesionalism, aparatura etc

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu m-am operat acum 4 ani la Cluj, la doctorul Mugea, si ti-l recomand cu cea mai mare incredere.E un doctor, super dragut ca persoana, si super-profesional ca medic.Daca m-as mai opera vreodata, tot la el m-as duce.Conteaza mult relatia medic-pacient in astefel de cazuri.

Mergi la inceput

Daria , cum se numeste doctorul acela prieten cu voi? De curiozitate intreb , ca fac stagii acolo si imi plac foarte mult toti doctorii , sunt niste oameni extraordinari.
Daca nu doresti sa scrii pe forum poti sa trimiti MP , i daca nu doresti...nici o problema

Mergi la inceput