Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 4
arleena spune:
am mai pus niste poze noi printre care si una cum si-a luat fiu-mio gustarea dimineata....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CamiM spune:
"Neata ciresele!Speram ca ati avut un weekend super!!
Am avut un weekend super ocupat: musafiri si azi am fost la plimbare la salonul auto. Am vazut niste masini.. yumii!!
, nu-mi venea sa mai plec!!Si Sofia a fost foarte cuminte si facuse niste ochi..mhmm poate totusi masinile ii plac mai mult decat florile si calculatorul![]()
Arleena tradezi clubul celor fara dintisori..
felicitari lui Alex!!
Luana multumim frumos pentru restul link-urilor cu Atomix!
si ce-i mai important felicitari Horei pentru dintisor!!
Carmina ce dragut filmul cu Mihnea!!
Oana felicitari lui Paul pentru ridicatul in picioare si mersul de-a busilea!!
Dolce si Eliza multa sanatate sa scapati repejor de virusei!!
Miki si noi tot la PBS ne uitam..![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Zax uite cantitatile de mancare solida recomandate aici pe grupa de varsta 6-8 luni:
- 3 pana la 9 linguri cereale
- 1 lingura fructe, se creste incet pana la 1/2 cana( 100 ml)
- 1 lingura legume, se creste incet pana la 1/2 cana pe zi( 100ml)
- 1/3 cana de iaurt
- 1/4 cana mancare cu proteine(carne,ou,tofu)
optional: 100ml suc de fructe(mentionez ca aici se recomanda ca sucul sa fie amestecat cu apa( 1/4 suc si restul apa))
Editez sa adauga mancarurile snack( intre mesele principale) aici le zic finger foods: bucati mici de banana,paste bine fierte, biscuiti bebelusi, cereale Cheerios.
Cami &
Sofia
poze Sofia
virgi spune:
Salutare ciresici
Venim si noi dupa un weekend foarte agitat. Luanei i-au mai iesit in 2 dinti. Avem in total 6. Eu nu stiam de ce statea draga de ea cu manuta-n gura. Inca alti 3 sunt gata gata sa-si iteasca coltii. Cred ca intr-o saptamana doua o sa aibe o dantura perfecta![]()
DianaR - am vazut filmuletele. Am ramas uimita. Superba Timea
Luana - multumim pentru link-ul Atomic. Ieri am fost tare ocupata, nu puteam sa ma desprind de computer. Vazut pozele cu printesa ta, ai o domnisoara pe cinste. Mor dupa ochii ei! 
Carmina - imi pare rau ca n-a fost sa fie, dar sunt sigura ca Mihnea te ajuta sa treci peste perioada asta grea. Si noi suntem alaturi de tine.
Super filmuletul cu Mihnea!! Mai vrem.
Daryana - simptomele au fost asemanatoare ca la noi, doar ca am avut o zi bubite rosii- rozalii. Va doresc multa sanatate.
virgi spune:
Cami - nu ne-ai spus ce masina ti-a placut?? Ai de gand sa-ti achizitionezi una?
Am facut cateva poze..dar s-a trezit Luana, sper sa le pun ceva mai tarziu. 
CamiM spune:
Virgi asteptam pozele! Felicitari Luanei pentru dintisor si urmatorii sa iasa cat mai fara dureri!
pai de placut mi-a placut cel mai- cel mai mult un BMW da nici cele de la Mercedes nu erau rele deloc.. evident toate astea peste puterea mea de cumparare
.. la momentul asta, dar nu disper
!!
Pun si pozici mai tarziu ca acum e trecut de miezul noptii la noi si mi-e un sooomn!!![]()
![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
Steluta spune:
Buna dimineata tuturor,
Abia acum reusesc sa citesc totul din urma. In primul rand sa urez
LA MULTI ANI EVELYN, BIANCA STEFANIA, MARA!!!

LA MULTI ANI ELENA, ALEXANDRU, PETRU, NATALIA, MARC-ADRIAN, SOFIA!!!

LA MULTI ANI MAYA, IRINA-GABRIELA, CATALIN-ANDREI, RADU-GABRIEL!!!

Ama, felicitari pentru cireasa plimbareata!! 
Vazut, vazut pozele Petrei! Ce frumos asteapta ea papica!!!
Amiss, felicitari pentru sesiune! Urmeaza o pauza bine meritata!!
Arleena, multumim pentru banc!! 
Diana, sa-ti traiasca minunile cele mici!! Cum se jucau ei impreuna!! Se pare ca Timeea va fi tare vorbareata!! Mi-a placut cum a reusit sa ajunga la mobil!!! ![]()
Lyly,
am pe Alec dansatorul. Va frange multe inimi!!![]()
Ah, ca se vorbeste iar despre papa. Ieri am facut experimente cu fiica-mea. Dat fiind ca nu agreeaza deloc carnita de pui, am incercat un borcanel de la Hipp cu legume si carne de vita. Am zis ca ea nu e copilul meu. A papat un borcanel de 190 gr, fara niciun marait. Doar deschidea gurita. Sa inteleg de aici ca papa de la mami e tare CAH
, dar cea de la borcanel e mmmmm.
Carmina, numai bine pentru maine! Tot e bine ca nu a fost sarcina extrauterina.
CamiM, cred ca este un spectacol pe cinste s-o vezi pe Sofia alpinista, cum escaladeaza ea patutul!! 
Luana, si noi tot asa ne-am gandit: ne trebuie mocheta, covoare ceva! Dar trebuie sa recunosc ca a devenit imperativ dupa ce a cazut fiica-mea din pat pe parchet. Am zis ca trebuie sa mai amortizam caderea
. Asa ca astept cu interes sugestiile!!!
Super haios Mihnea!! Eu nu am curajul sa-i las Andradei ceva hartie la indemana ca ea baga in gurita totul. Oare cat va mai dura aceasta perioada??
Oana, felicitari pentru progresele lui Paul-Victor!
Felicitari Hora, Luana, pentru dintzocii noi aparuti! 
Mihaela, Arleena, multumim pt limkurile utile!! 
Laura, Eliza, multa sanatate va dorim! 
Gata am ajuns la zi cu cititul
. Vad ca iar a iesit ditamai mesajul. Oricum va doresc o noua saptamana cat frumoasa, cu cat mai multe progrese!!!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI MAYA,IRINA-GABRIELA,CATALIN ANDREI SI RADU-GABRIEL!!!
Luana si Virgi,felicitari pt dintisori!!
Lacra,nu ma intelege gresit!!!Eu m-am referit la fetele care nu au mai intrat de cand erau gravide sau cele care de multe luni nu au mai dat nici un semn,care ne dau "ignore"!!!Am zis asta pt ca e lunga lista noastra si active suntem cam jumatate!Si poate ca e si greu de intretinut!La asta m-am gandit eu!!!
geliza spune:
Steluta, eu am constatat ca bebelusii mananca cu placere meniurile cu carne de la Hipp fiindca au si sare si normal ca au alt gust fata de ce pregatim noi...si fii-mea la fel face...
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Roxana Claudia spune:
Luana - felicitari pentru dintisor!!! La cat mai multi si la o eruptie cat mai nedureroasa!!!
Virgi - se grabeste Luana sa fie prima cu dantura completa, vad eu... Si cand ma gandesc la stirbul meu ![]()
Carmina - l-am vazut pe Mihnea in rolul de agent secret (pitit bine sub masa) in misiunea "vandalizare de hartie"...Am ras cu sotul meu de ne-am prapadit...cu ce hotarare a distrus sulul de hartie....
Multumim Steluta pentru urari!! 
Si noi avem ceva vesti: Catalin a avut ieri o tentativa de a se ridica singurel in picioare,
insa a esuat din cauza patutului de lemn (i-au iesit picioarele printre zabrele). Astazi l-am trimis pe tati cu tarcul la reparat...daca vrea baiatul sa se ridice!! Pana la urma premergatorul ala a fost super pentru noi: si-a dat seama copilul ca se poate urni din loc.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)