Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Eliza nu stiu ce sa zic.... mie la farmacie mi-a spus sa ii dau un tubulet pe saptamina preventiv ( adica atunci cind noi nu suntem raciti)....intreaba la farmacie ce si cum

Acu' sa iti spun cu ce s-a ameliorat raceal mea...
Sincer iti spun ca m-am indopat de modafen, coldrex, aspirina bayer... degeaba
Aseara a venit mama la mine si mi-a preparat o tuica fiarta cu muuult piper eeeee, io itzi spui sincer ca mi-a trecut... azi noapte nu am mai tusit, azi nu mi-a mai curs nasu' si nici in git nu m-a mai usturat

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Eliza acu' am vazut ca esti prahoveanca de-a mea

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laura(dolcebaby), multumesc inca o data...pai sa purcedem la o tzuica fiarta atunci.....sau parca as bea un vin fiert...dar n-are acelasi efect cred ca asta nu are piper

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

http://pbskids.org/

daca va interesaza jocuri si desene de colorat. Ai nostrii sunt cam mici dar puneti link-ul la pastrare.
Este postul tV si desenele animate la care am eu acces aici. E in engleza.

Mihaela iar inzapezita

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara!

Noi am schimbat putin meniul, la gustarea 1 papam doar fructe, fara cereale ( am inceput sa si cantaresc, ca sa am habar cat mananca, spre ex. ieri a mancat 200 gr. fructe, azi doar 100gr., caci a adormit ), la pranz ce combinatie s-o nimeri (azi am reusit sa mancam 100 gr. iaurt cu spanac, iar proteina animala nika-nika... si spanacul l-a acceptat asa: o lingurita spanac, una de lapte de cocos...), iar la gustarea 2 cereale Humana cu un biscuit Hero si iaurt. Prima si ultima masa, fireste, lapte, iar la pranz completare cu lapte... total lapte baut: 440ml. Suc: 50 ml; Ceai foarte diluat: 100 ml

Am avut o saptamana grea, in care am finalizat la jobul vechi niste situatii, asa ca, am dat pe-aici mai rarutz... DianaR, sper ca n-o sa ma propui pentru stergerea din lista

Luana, felicitari pentru dintocul Horei

Va dorim o seara placuta!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Salutare la toata lumea,

pai sa o luam incet si din urma:

multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile mele legate de alimentatie; interesul meu mare era vis-a-vis de cantitatea de mancare pe care v-au recomandat-o doctorii vostri pentru bbei;

vazut filmulete Timeea si Daria super plimbacioase; o sa pun si eu mai incolo unul cu al nostru odor in ipostaze asemanatoare;

Petra esti mortala mama cum ai adormit pana a facut mami mancarea; pai sa o rogi data viitoare sa fie mai rapida

felicitari Sebi pentru primii pasi (si nu e reclama, da!?) se mai poate tine mama dupa tine??

mai citesc si mai scriu....

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly pai ati papat la fel de mult ca si noi, ceilalti mofturici. Cred ca o sa-mi iau si eu cantar de bucatarie...cred ca mai degraba de bijutier, la cat papa el cateodata.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Buna seara!

Noi am schimbat putin meniul, la gustarea 1 papam doar fructe, fara cereale ( am inceput sa si cantaresc, ca sa am habar cat mananca, spre ex. ieri a mancat 200 gr. fructe, azi doar 100gr., caci a adormit ), la pranz ce combinatie s-o nimeri (azi am reusit sa mancam 100 gr. iaurt cu spanac, iar proteina animala nika-nika... si spanacul l-a acceptat asa: o lingurita spanac, una de lapte de cocos...), iar la gustarea 2 cereale Humana cu un biscuit Hero si iaurt. Prima si ultima masa, fireste, lapte, iar la pranz completare cu lapte... total lapte baut: 440ml. Suc: 50 ml; Ceai foarte diluat: 100 ml

Am avut o saptamana grea, in care am finalizat la jobul vechi niste situatii, asa ca, am dat pe-aici mai rarutz... DianaR, sper ca n-o sa ma propui pentru stergerea din lista

Luana, felicitari pentru dintocul Horei

Va dorim o seara placuta!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Hei, nu sari pe mine! Dana a fost cu ideea sa stergem fetele inactive de pe lista, eu am fost cea care am zis sa le mai acordam o sansa si sa stergem alte chestii mai putin interesante de pe lista... Foarte bine a papat razaciosul azi... Pai Timi nu a papat NIMIC in afara de tzatza, muci la greu si pofta de mancare zero. Asta e...

Luana, felicitari Horei cea dintoase! Probabil vine dintele nr 2, asa se intampla, a mea nu ma lasa sa-i pipai gingiile cand ii iasa vreun dinte.

Geliza, poti incerca Oscilo, se administreaza si la bebelusi. Mai mult nu pot spune, pe mine nu ma prea conving produsele homeopate...

Pupici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lyly, intre timp m-am mai gandit, daca nu dai raportul aici zilnic chiar ca vei fi prima propusa ptr stergerea de pe lista! Mama razaciosului sef sa nu dea pe aici zilnic...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am si eu un link interesant ca ne-am saturat de cutiuta muzicala

http://www.kidmixradio.com/

lacri...azi am reusit sa mancam 100 gr. iaurt cu spanac, iar proteina animala nika-nika pai iaurtul are proteina animala....
si alex mananca aiurea...azi a mancat aproape 100 ml iaurt cu o jumate de biscuite nestle si 2 muscaturi de banana....apoi cam 5 lingurite de somon cu mujdei si vreo inca 5 de iaurt cu fructe(sa nu-i mai puta gurita) si spre seara cam 100 ml piure de cartofi si morcov si un pic de piept de pui....acum a adormit fara sa-i fac baie...si parca vad ca se trezeste peste juma de ora si sta treaz pana pe la 1am*(am inceput sa scriu mesajul pe la 8pm si exact asa s-a intamplat dar n-am mai apucat sa postez ca intre timp nu a mai mers netul)

azi am observat ca fiu-mio se sperie si incepe sa tremure daca se trezeste intr-un loc strain, defapt am mai vazut asta o singura data si doar azi mi-am dat seama cand am fost la niste prieteni.

si tot azi a fost prima data cand am aspirat in casa si eram doar cu el....sa vedeti ce plansete mama mama....a trebuit sa-l tin in brate si sa aspir in acelasi timp...luana n-ai gasit ceva aspirator?? ....ahhh si felicitari horei pt dintisor.vad ca tot la8 luni si 3 sapt a iesit si al ei....dar inca nici urma de nr2....intr-adevar e f sensibil acum daca il ating pe gingie...dar reusesc sa-i vad dintele si gingia cand rade....ca o face cu gura pana la urechi....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput