casnicutze sexy (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga asta e retzeta http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14131&st=0&gopid=300161&

Miki cum a zis cuscra ii dai incetishor cu linguroiul. Eu le-am mixat separat albushul, separat frisca lichida, dar am gresit ca nu trebuia sa mixez cind le-am amestecat.

Bebitzu vezi ca este o retzeta cu mere intregi, asta nu cred ca merge, pentru ca merele trebuie sa fie ushurele si date prin faina, alea intregi cred eu ca ingreuneaza aluatul si nu-l mai lasa sa se umfle in pene. Cit despre prajitura care am facut-o acum, eu cred ca iese, daca faci pas cu pas cum a spus tipa cu retzeta. Si mai ales untul sa-l lashi la caldurica, sa fie moale, moale. Iar la crema dupa ce am mixat untul cu zaharul, am pus specia de budinca si am mestecat ushurel cu lingura de lemn.

Mai fetelor, sa_mi datzi in cap, daca vorbesc prea mult de prajitureala , sa stitzi ca nu ma supar

Edit. eu inca o mai astept pe Liana si cuscra, bineintzeles ca intre timp am intrat in casa, ca mi se congeleaza poponetzul in balcon

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,vb ,mai ,cat vreti de prajituri . asa mai invatam si noi una ,alta.
eu de ex. am inceput ieri o prajitura cu crema de branza si am terminat-o tort de ciocolata. asta e! daca nu mi-a iesit crema de branza? am facut si eu ce-am putut!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Mai fetelor, sa_mi datzi in cap, daca vorbesc prea mult de prajitureala , sa stitzi ca nu ma supar

Adica cum? Pai io ce-ar trebui sa fac?Sa-mi bag niste calti in gura? Pardon,in tastatura? Eiii...hai ca fac greva tacerii...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana baga repejor poza, daca nu tzi-a ieshit prajitureaua.

Cuscra cu asha o cuscra, cu asha culinar, dar in primul rind cu asha casnicutze, am promis astazi solemn, ca atunci cind intzarc motzata, trec la dieta, adica nu mai maninc piine, dar prajituri tot o sa pap , o sa ma dau in barci, adica in bicicleta, ca poate ma lasa norata nu se mai cocoatza in cap la mine si obosesc cind pedalez .
Cami ai mai gasit cafeaua aia s-o prepari, sau s-a terminat si ai plecat la cumparaturi

Olga tu ai ramas la zz-u ca ai plecat la cetit si n-ai mai revenit

Emilly rezolvashi cu pozele Ilincai ?

Mai era, Lena, sigur am gresit numele si am botezat-o, vad ca nu a mai aparut pe la noi.

Bianco spune repejor, am botezat-o, sa pregatesc mielul sau oaia ?

Ma'c sa-i dau tzitzele, revin mai tirliuuuuuuuuuuu.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra cu asha o cuscra, cu asha culinar, dar in primul rind cu asha casnicutze, am promis astazi solemn, ca atunci cind intzarc motzata, trec la dieta, adica nu mai maninc piine, dar prajituri tot o sa pap , o sa ma dau in barci, adica in bicicleta, ca poate ma lasa norata nu se mai cocoatza in cap la mine si obosesc cind pedalez .

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna seara..buna seara....
azi am fost si eu "cuminte si harnica". am facut supa de pui cu galusti, friptura de pui cu piure si placinta cu mere...
va dati seama cat am muncit????nu mai pot!!!!neuronul meu (unicul) e in coma saracu!
pupam tony si sa se faca repede bine!
mmiha - pai tu vroiai s-o duci la gradi in vacanta????
pupam toate sexoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ete-asa ... ca nu mi-a mers netul de-am facut poteca pe langa calculator si am injurat de toti sfintii si m-am certat cu colegu' .Da' saracu' a pus-o pe seama durerii de masea.Care ma chinuia si ea bineintzeles.M-a durut 2 zile, am hotarat sa ma duc maine la dintzar si acu nu ma mai doare
Si pe voi sunt suparata.Nah! Numai despre praji discutati?Si despre gospodarie? Pai aberatziile unde sunt?Nu vedeti ca ne ignora lumea si nu mai primim voturi mediocre?

Sa va zic...De nervi ca nu merge netul mi-am facut ordine prin hartzoagele de la scoala si m-am hotarat sa-mi fac si ultima planificare restanta.Si cand ma asezai ca omul la calculator...mergea netul beeeeeey....Nu mai fac planificarea
Hai pupare.
Si hai cu votul mediocru ca ia uite cat am aberat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, am vazut prajitura, maine o fac si eu.Barbye s-ar putea sa iti fac o vizita, nu e sigur deocamdata!
Liana unde pleci cu bagajul?
Ce ati facut azi? eu am gatit si dupa amiaza am dormit!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Am ajuns si noi de la petrecere,care pana la urma s-a tinut acasa ca a plouat toata ziua la noi,sunt franta cat am alergat dupa copil,sa nu se bata pe acolo...dar el s-a distrat ,asta conteaza,nu?!!...acum doarme dus,e 3,30 dupa masa si el e rupt de oboseala...sper sa nu doarma mult ca la noapte nu am nervi sa mai stau la povesti

Mi-a iesit pana la urma si mie Alba ca zapada,adica s-au inmuiat foile..e super buna...am facut pana la urma reteta Adrianei,asta ii spun Mihaelei ca am tot zapacito cu retele...dar sunt cam la fel..oricum e tare faina!!!
Am sa pun si poze dar maine ca azi nu mai am chef!!

Vad ca toata lumea s-a bucatarit,...

Eu nu stiu ce sa mai fac de mancare...am avut mazare si cartofi frantuzesti....maine vreau sa fac o supa/ciorba ceva dar nu stiu ce...si felul doi...e gol frigiderul la capitolul mancare gatita...cred ca dupa ce se trezeste Robert mergem in oras sa papam ceva...da e bine ca am prajituri,nu?!!!...

OLGA ma bucur ca e mai bine Tony,

MIKI,las ca data viitoare va fi cu ochisori,tinem pumnii!!!

la toata lumea fug sa ma intind putin!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am inteles. Nu folosesc mixeruŽ. Oricum va pun poze. Sper sa nu ma fac de ras . I-am zis colegului ca maine-i fac o prajitura si 2 min a ras in continuu

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput