casnicutze sexy (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

riki miki mai are

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki ai grija la diplomat cind amesteci albushul cu frisca, cica sa invirtzi ushurel cu o lingura de lemn, ca eu am bagat in ea mixerul si... si l-am aruncat ca s-a facut o brinza acolo.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Pai.... eu sunt sigura ca nu-mi va iesi din prima.dar dupa ce invart un pic cu lingura de lemn pot sa bag si mixerul in functiune? Multumesc de pont.
Liana, iti trimit niste antivirusi?

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

"Bebitzu tu ai pus smintina din aia groasa la prajitura Pocai, ca la mine a ieshit totul ca la carte, am frecat compozitzia aia pina a facut bashici, dar... nu au ieshit gaurele multe si mari ca in pozele ei "

Danuta, da, am folosit smantana d-aia groasa, insa cred ca am pus prea multa faina,chiar daca mi-au iesit gaurele multe , compozitia finala nu a fost asa pufoasa.
Si pentru ca m-am ambitionat si mai tare, am mai facut una ieri care a ajuns azi la cosul de gunoi - am incercat sa pun mere intregi (fara samburi si coaja) peste care am pus acelasi aluat, insa nu mi-a iesit.De ce, nu stiu.Sotul mi-a zis ca din cauza merelor intregi.El nu a facut nimic dulce in viata lui, dar i-am permis sa-si dea cu parerea .
Asa ca ma bate gandul ca saptamana asta sa incerc ultima prajitura pe care ai facut-o tu, cu toate ca ma indoiesc ca-mi va iesi.
Dupa cum vezi, m-am molipsit zdravan de la tine si de la Miha, sper sa ma tina mai mult.Eu oricum va multumesc pentru retete.

fetele, va urez si eu o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

E loc la tine pe terasa sau la Liana in valiza?

Hi hi...Sper doar sa nu aiba probleme la vama din cauza greutatii valizei...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Bebitzu,inceputul e mai greu.Pe urma va incepe sa-ti placa.

Miki,folosesti numai lingura,fara mixer.

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

De ce prajitura vorbiti voi, Danelutza si bebitzu? Puneti iar reteta ca ma ambitionati acu si pe mine.

Miha, Cami asta era cica scandurica mea. Adica sotul pretenei e mort duupa asta. (pretena fiind Cami ca deh, suntem negre in cerul gurii)
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11473
Doar ca mie imi ies 4 foi

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cat despre frig... Nu vorbiti de lucruri sfinte. Acum la noi sunt -26 cu factorul de vant. Unde sa-mi scot cupilul? In mall. Cum ne apropiem de mall barbatul inebuneste ca iar stricam bani.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Olga,si in reteta care o aveam eu scria ca tot 4 foi ies.Dar eu le-am copt pe o tava mai mica si mi-au iesit 5. Si smantana n-am facut-o frisca,am amestecat-o cu zaharul si nuca,asa pur si simplu.

Miha

Mergi la inceput