FIV 102

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland,eu am avut sangerare in timpul stimulari,si am eliminat endometru dar pana la ET s-a refacut pana a ajuns la 9,5
Liana,pe mine m-a chemat marti sa fac BHCG pt ca in spital nu se face decat martea si joia dar pot face si in ziua a 12 in alta parte

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cris io am facut in z14 pt ca ungurii asa recomanda..tu faci cum crezi ..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana,stiu ca ma mananca rau de tot,dar am vazut ca multe fete de aici au facut in ziua 11 ,si m-am gandit ca pot si eu sa-l fac in ziu 12

cristina

Mergi la inceput

Tu crezi ca testele de sarcina sunt concludente?

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cris, ti-am citit postarile cu privire la sangerare. Se pare ca asa ceva am si eu . La tine au fost imediat dupa M.ca si cum nu s-ar fi terminat? Cand ti s-au oprit? Inainte de punctie? Sau inainte de ET? Si dr. era agitata sau deloc?

In legatura cu testul de sarcina, doar cel din sange e concludent si facut in ziua 14 de ET. Poti sa-l faci si mai repede daca chiar nu mai ai rabdare. Cum te simti? Te-ai "debalonat"?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

salut gagici..revin si eu...incet,incet vad ca se apropie si ziua cind o s-o iau si eu din nou de la capat...normal ar trebui sa incepem in ziua 21 dupa cm de luna asta..dar e o problema..daca imi vine cm ceas,la fix, et-ul ar pica de pasti..si clinica e inchisa...offf am sunat si imi calculau fetele de acolo ce si cum...deci daca imi vine luna asta la fix,am sa incerc luna viitoare..asta e...deci ar fi et-ul chiar de ziua mea...in mai...in rest,eu fac gymnastica,maninc sanatos,am pierdut numai 2 km si jumate..asta e macar 5 sa reusesc sa dau jos si tot o fi ceva..as ajunge la 60 de kg...si in timpul stimularii n-am sa mai fac greseala sa maninc dulciuri ca data trecuta si tot ce imi trece prin fata ochilor...voi face un regim sanatos...tot urmarind capitolele zilnic,invat de la fiecare cite ceva...Liana cum te simti?? s-a oprit singerarea??? Moni iti tin pumnii sa fie totul bine...Cris stai cumintica acolo pt ca nici un organism nu raspunde la fel...uita-te la Lachi,se necajea si ea ca si tine..si uite acum are 2 bebei in burtica..deci stai cumintica si fi optimista ...pup toate fetele...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Moniland, la mine s-a oprit sangerarea inainte cu o zi de punctie,dupa punctie am luat estrofem si la ET am avut endometru de 9,5.
Doctora la inceput spunea ca se poate sa nu fac ET luna asta dar pana la urma a fost multumita de endometru

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zouzounaki inca nu s'a oprit mai curge cate un pic,,pic..
iubita io in perioada stimularii pt ca stii ca eu ma pregateam pt FIVam mancat la dulciuri de l'am speriat pe grasuca io nu prea manc de fel..descoperisem o cofetatie acolo la unguri si cum nu stiam limba grasu ma ameninta ca nu mai merge cu mine sa'mi cumpere..nu a mai fost nevoie ca ma invatasera fetele si ne intelegeam prin semne..
cris testele de sarcina sunt concludente la unele la altele nu.vezi ex lui veronici..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna fetelor!
cris vad ca nu stai deloc cuminte nici tu. Asa cum spun si fetele, fiecare organism are felul lui. Eu nu am nici acum dureri de sani de exemplu. Ma tot pipai si nimic. Si stiam ca asa trebuie, dar se para ca nu. Am vazut ce a scris Nicol.
Eu ca si celelalte fete iti inteleg nerabdarea si supararea tocmai pt ca am trecut prin astea. Daca nu mai rezisti intr-adevar, mergi maine si fa testul de sange. Eu iti tin in continuarea pumnii si te rog sa nu-ti pierzi increderea.
liana ma bucur sa aud ca esti mai bine. Si eu am mancat cam multe dulciuri in perioada stimularii.
moni sa nu fii stresata si te rog sa ai grija de tine
zuzu ma bucur sa te vad
maria_80 multumesc de urare! Mult succes si tie cu tratamentul sotului

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Liana30

zouzounaki
iubita io in perioada stimularii pt ca stii ca eu ma pregateam pt FIVam mancat la dulciuri de l'am speriat pe grasuca io nu prea manc de fel..descoperisem o cofetatie acolo la unguri si cum nu stiam limba grasu ma ameninta ca nu mai merge cu mine sa'mi cumpere..nu a mai fost nevoie ca ma invatasera fetele si ne intelegeam prin semne..

"Nimic nu-i imposibil!"

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput