FIV 102

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

lachione cat ti a iesit bhcg tie?
sant curioasa ca ai gemeni si mie mi a iesit 600.iar laurei ia iesit 470.si avea gemeni.
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

LACHI a avut gemeni cu valoarea de 200 in ziua 14 dupa ET.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

puiramy, te , imi era dor de tine. Sa nu iei Maca in perioada AC. Sa inteleg ca in curand ajungi pe la noi? Imi pare rau sa aud ca te-ai dereglat asa de nasol. Eu inac mai sunt in asteptare, stiu cu ce voi incepe dar nu stiu sigur cand chiar daca sunt pe AC. Saptamana asta o sa stiu sigur daca voi mai pleca in delegatie sau nu. Nu stiu cum sa o dau cotita sa nu mai plec, dar ... Te astept cu vesti proaspete.
zouzou, am facut gonal f de 75 u.i., stiu ca erau intr-o cutie 2 fiole - 1 de ser si 1 de pulbere. La Giulesti doar tipul asta au.

Mergi la inceput

MRL cat costa gonal F-ul la Giulesti? Si "unde faci al 3-lea FIV", ca de dimineata m-a pocnit curiozitatea asta si nu ma mai lasa..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare si tuturor fetelor aflate acum in focuri. Revin dupa o perioada mai lunga cu noutati(ca o aducere aminte am facut un FIV nereusit la Giuly in decembrie si am hotarit sa schimb echipa)Am cotit-o spre MNL unde m-a vazut prof si a considerat ca nu este nevoie de fiv, sa mai incercam inseminari. Asa ca pe data de 04.02 am facut o inseminare cu dr A Gherasie si acum stau si astept. Oricum daca nu iese nimic ii voi spune prof sa nu mai lungim si sa incepem un nou FIV
si multa bafta tuturor (chiar daca nu scriu asa de des stau cu ochii pe voi)

Mergi la inceput

Oana, nu te las eu fara sa iti dau toate detaliile. Urmatoarea runda si ultima urmeaza sa se desfasoare tot la Giulesti si tot cu maestrul. Nu am loc de intors in alta parte din cauza serviciului sotului. Acum i-am spus din start ca nu mai vreau sa stea cu mine, sa vina doar in ziua ET (sa doneze gigeii) dupa care sa plece linistit cu treburile lui. La celelalte am stat de manuta amandoi si nu am rezolvat nimic. Acum cu vechimea pe care o am in ale FIV-ului stiu care sunt tot pasii si ce trebuie sa fac. Casuta este destul de aproape si nu o sa folosesc masina proprie ci un Taxi. In rest sper ca totul sa decurga normal.
Stiu ce urmeaza sa fac dar inca nu stiu sigur cand ma voi apuca de stimulenti, mai trebuie sa rezolv ceva cu serviciul.
Uite de la mine un dulce. Acum daca tot am reusit sa fug de la serviciu pt ca imi pica ochii ma voi retrage in patuc pentru vro 2 ore bune de somnic, sau poate mai multe

Mergi la inceput

Oana , cat scriam eu mesajul tu deja erai cu al tau pe tapet. Anul trecut a fost de 720.000 lei vechi. Acum nu stiu daca pretul este acelasi sau s-a mai marit cu ceva, inca nu mi-am luat medicatia.
Tu cand te apuci de injectat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Buna fetelor,am fost astazi la doctora si se pare ca din cauza endometrului nu am reusit, am vorbit cu ea despre ce facem acum,si vestea buna e ca mai pot face de inca doua ori ET cu embrioni congelati.
pe toate

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Imi fac primul diphe duminica, singura- singurica....
Pentru al meu FIV-ul inseamna sa-si puna niste manusite fine in toata perioada, sa accepte ca dragostea nu e suficienta pentru a avea copii, ci tre' inlocuita cu frumoasa suma de vreo 2000 si ceva euro, cat o excursie de cateva zile intr-o destinatie de vis si sa vina sa-si doneze materialul in ziua X, ca si cum ar fi vorba de o simpla inseminare, cu care e obisnuit/calit.
Apoi de la ET pana la rezultat tre' sa se astepte numa' le intrebarea "betaHCG-ul, cat e betaHCG-ul", in rest, va fi ca orice perioada a casniciei......

Somn frumos si linistit, sa te distrezi de minune!!!!

Cris, deci mai poti trage 2 lozuri?! Treci la treaba si pregateste endometrul/culcusul, ca te asteapta copilasii.........

Mergi la inceput

Sheri, iti multumesc mult
cris, sunt bune vestile. Inseamna ca trebuie sa lucrezi asupra endometrului si treaba se rezolva. ma bucur sa aud ca te apuci repejor de alta runda si ca sunt mari sanse de reusita. Te pup

Mergi la inceput