FIV 102

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Moniland - am avut intarziere de ciclu si am cerut parere cam ce ar trebui sa fac .Am luat duphaston timp de 5 zile si Miki mi-a zis sa iau si o aspirina /zi si dupa 4 zile de aspirina mi-au venit rusii.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Moniland i-am spus Galushcutzei sa ia aspirina efervescenta in doza max recomandata zilnic sa provoace rusii. Ea e contraindicata in hemoragii si creste endometrul dc e luata asociat cu vitamina E (asta se rec in Franta). Posibil ca petele sa fie de la ea dc ai luat in concentratie mai mare sau dc tu ai sangele mai fluid.
Pussi tie ti-a dat Chivu pt ca tratam pt FIV ingroasa sangele sangele . Tromboas contine si aspirina. Probabil a iesit din analizele tale ca ai nevoie de aspirina.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Sheritra, spui Am injectoare de progesteron, le voi face ca si Laki: 4 odata in ziua punctiei, apoi doua in ziua ET, dupa doua zile iar doua, apoi un gravibinon (are mai multe in el).
.

Ai reusit sa faci rost de progesteron injectabil? De unde? Cum?
Multumesc!

Administrarea asta de progesteron nu e indicata de doc. in mod normal? Tu i-ai proupus si el a acceptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miki Chivu da la toate aspirina, e o aspirina mica care nu se gaseste in Ro, si liana a primit. Si daca tin eu bine minte APTT reprezinta partea din analize care arata cat de "lichid" e sangele.
MadalinaMiti trimit PM

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am injectoarele de la ET-ul trecut. A fost ok, nu am mai avut sangerari pana la CM, deci corpul meu avea nevoie de mai mult progesteron (pe langa cele 6 utrogestoane zilnice).
Iubita de Pussic m-a ajutat anul trecut si mi le-a trimis cu ajutorul unei prietene de-a ei de la unguri.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

crisimi pare tare rau.
Dar stiu ca esti o femeie puternica si vei reusi. Asa cum au spus si fetele, ai niste embrionasi frumusei la congelat, asa ca va fi mult mai simplu data viitoare.
Te pup dulce dulce draga mea si suntem aici pentru tine oricand ai nevoie.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Adhnana,multumesc mult,sa ai grije de tine si de bb
Sheritra,multumesc si tie mult si tin pumnii la ET
De unde pot sa-mi iau progesteron injectabil din ungaria sau din germania ?sa stiu pe cine ma apuc sa sun

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In cazul acesta nu de la aspirina m-am "patat" . A fost doar una amarata. Eu data trecuta am avut super bun endometru. Sper sa nu fi influentat prea tare aceste pete. Vad maine. De abia astept.

Fetelor, eu mai am 3 fiole de diphereline care au expirat in oct 2006. Le mai pot folosi? S-ar putea sa am nevoie de ele si pentru 3 buc. parca nu mi-as lua o cutie intreaga. Daca le-as combina solventul de la una cu praful de la cealalta. Inca mai am 4 bune.
Va dati cu parerea va .
Va pup pe toate.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Nu risca! Eu in locul tau nu le-as folosi! Dipheriline-ul se vinde numai la cutie? Mai cumpara o cutie, daca nu se poate altfel! si poate mai gasesti o fata sa i le dai!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Moninu face prostii!!! Nu te juca cu hormonii.Cine stie ce efect au daca sunt vechi fiolele. Eu cred ca poti lua la bucata. Incearca la HelpNet.

Adhnana

Mergi la inceput