"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Bonsoir !!
[Pe de alta parte, vaz si www.dr.dk/Nyheder/Udland/2007/02/09/165403.htm" target="_blank">cea mai buna fotografie din lume a anului 2006!! E autentica, Ortansa?? :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
aaa?ce scrie acolo la poza?ce legatura e intre Israel,hizbollah,Beirut si poza aia?cred ca asta ma intrebi si tu pe mine.eu iti jur cu mana pe inima ca nu e din Liban(daca asta or vrea sa spuna),cred ca mai degraba din Sudan
mie mi-a placut ideea cu Arca lui Noe vegetala si pana una alta mi-am scos la imprimanta harta aia,sa fie acolo.am citit cum sunt impachetate si pastrate semincioarele alea,parca ma vad ca ajung acolo cu harta-n mana si ma chinui sa desfac ambalajul(ca pianistul din filmul omonim cu ccc conserva aia).as mai abera pe subiectul asta-de ex. ma gandesc ca daca in caz de doamne fereste...unde om planta noi semintele alea???(deja ma vad printre supravietuitori) si altele de genu'.dar ma duc sa-mi beau cafeaua mai bine.
(apropos de filme,ieri m-am holbat la panourile publicitare din de-a lungul autostrazii si am vazut ca ruleaza filme precum:The painted veil(ce mi-ar placea sa-l vad,dar si noi taiaram de pe lista cinemaul) cu Naomi Watts,The Wind That Shakes the Barley(un film cu multe premii) si It's a boygirl thing(comedie).mai sunt si altele dar nu le-am retinut.)
I've gt you under my skin
arboria spune:
"Breaking and Entering" al lui Minghella (...lalala) l-a vazut cineva?
minghella, jude law si simbolismul - un melanj ravisant
lilanda, foto a anului e din Beirut, zice Herald Tribune
(WORLD PRESS PHOTO OF THE YEAR 2006 — Spencer Platt, USA, Getty Images, Young Lebanese drive through devastated neighborhood of South Beirut, Aug. 15)
ce bine era daca exista si o versiune in engleza a site-ului dr.dk
Ortansa spune:
acum m-am prins.era vorba despre poza www.worldpressphoto.com/index.php?option=com_photogallery&task=view&id=823&Itemid=146&bandwidth=high" target="_blank">asta.nu stiu daca e autentica,se pare ca da.
I've gt you under my skin
Sabina spune:
daca sunteti tari, puteti sa va uitati la world press photo of the year pe 2007.
Nu va dau link, ca eu una am bocit dupa ce m-am uitat....
si apropos de Oscar, am vazut aseara oscar de 2005 , Million dollar Babe.
Stoarce lacrimi la gravide, e adevarat, dar n-as putea spune ca finalul e cel mai bine realizat dpdv film.
oricum, Hillary a fost buna, e actrita, nu doar se preface.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Io-s zapacila, clar
deci aia e photo of the year, premiu din 2007 pt 2006 evident,
vroiam sa spun ca exista f multe categorii care au luat premii, dar se lasa cu depresie, razboi, alea, alea....
brrrrrrrrrrrrrrrr.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by Rayuela
Si io si io!
Io va zic numa ca am vazut Volver,Penelopeza e dementiala,am vazut-o in multe alte filme,dar in asta e buna de tot,si la propriu si la figurat.Edit:Cum bre e liber Martinezu????Saruri,ca lesin!!
Precis mi-l sufla vreo Emmanuele Beart,ceva.Am io o presimntire
Imi pare rau ...nu-ti mai traduc ccc ca se (sub)intelege :-)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Asta e tot din ciclul "toate mi se intimpla numa mie":))
Dar ma rog,e Penelopa,treaca de la mine:)
Altfel?E uichend si la voi?:))
Nu ne bucuram?
lgireada spune:
Ultimele noutati cu Eurovisionul le stiti? E un topic la generale despre asta. Dar eu vroiam sa va intreb daca aveti idee cat costa un bilet la Eurovision in Finlanda? Si de unde se poate procura ...
Edit: http://www.euroticketsite.com/eurovision-tickets/?gclid=CMHM6YfapIoCFRvXXgod2WAErg
deci m-am lasat pagubasa intre timp ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Witchie spune:
As dori sa va daruiesc si eu niste linkuri catre cateva clipulete care mie mi-au dat o stare de bine azi.
www.youtube.com/watch?v=gdL2pQiDdvY&mode=related&search=" target="_blank"> 1
www.youtube.com/watch?v=aMErh4iUC_s&mode=related&search=" target="_blank"> 2
www.youtube.com/watch?v=-Avr_oN9Ty0&mode=related&search=" target="_blank"> 3
www.youtube.com/watch?v=kShMjifAm9k&mode=related&search=" target="_blank"> 4
Cu drag,
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
arboria spune:
multumesc, witchie
dupa o zi lunga de munca, e tot ce lipsea
ce era al doilea? intre timp l-au retras
mihaela_s spune:
Hey scandinavii mei dragi!
Cu rusine declar ca io sunt depasita de evenimentele Oscarului, dorulets, credeam ca sunt singura care n-a vazut nici un film...asa cum ziceam am vazut zilele trecute un castigator de acum 2 ani...poate peste vreo inca 2 am sa reusesc sa vad si eu Volver :((. La noi parca s-a comprimat saptamana/ziua/ora, am intrat asa intr-un fel de iures in care nu mai apucam sa facem decat putin pentru noi. Asa ca nu am lucruri interesante sa va spun, stau si eu putin la umbra .
Aseara m-am uitat la Eurovision, probabil stiti www.youtube.com/watch?v=FxrksuZgyBo" target="_blank">cine va reprezenta Romania la Helsinki. Mie mi-a placut mai mult Desperado, su avut 2 piese in finala, publicul(si eu) a preferat-o pe a 2-a iar juriul pe prima si asa au pierdut cu amandoua piesele, ajungand pe primul loc Locomondo. Piesa asta e ineteresanta, ritmata, te face sa o fredonezi...aseara au avut si un show dragut, spuneau ca pana in mai va fi si mai fain.
Io v-am impupat, lil' si sabina spor!
Mihaela si fetele mele