"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

asa, te bucuri de necazul omului carevasazica (se scrie asa sau sa pun niste cratime pe care tocmai le-am editat din mesajul precedent?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

bombilici, cred ca ti-a fost dor de mine... ca sa fac si eu haz de necaz...

cat despre oscar, nu mai zic nimic, ca n-am vazut decat the departed, care nu m-a impresionat cu nimic. a doua zi am si uitat subiectul, pe bune. ionu' deja facea cu nervii cand intrebam din nou "care the departed?", pe el care-a fost foarte impresionat de modul cum "l-au dilit pe dicaprio"

v-am pupacit dragutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

hahah,faina campania cu speedbandits.cred ca mai faina decat aia cu imbratisarile pe strada

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si io si io!
Vedeti cum se incinge poiana,cind e vorba de Oscaruri,Eurovizioane si alte alea?
Bun venit gargaunei zmeilor!!ce sa mai zic de tatalutoma,ca mi-e sa nu-l sperii si iar da bir cu fugitii:))Cre'ca il iau pe greceste,pin'la urma,cumva:)
Io va zic numa ca am vazut Volver,Penelopeza e dementiala,am vazut-o in multe alte filme,dar in asta e buna de tot,si la propriu si la figurat.Mi-au placut teribil "culorile" filmului" ,mi-a placut mesajul,e unul foarte magulitor pentru femei),ei ce sa mai zic ,mi-a placut nene!Cam asta!
Celelalte nu le-am vazut ,sint un pic in deriva cu The departed,daca sa-l vaz sau nu ,ca problema e cam asa:Imi place Nicholson da nu-l inghit pe DiCaprio!Voila dilema!!:)

Edit:Cum bre e liber Martinezu????Saruri,ca lesin!!
Precis mi-l sufla vreo Emmanuele Beart,ceva.Am io o presimntire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Si io si io!
Io va zic numa ca am vazut Volver,Penelopeza e dementiala,am vazut-o in multe alte filme,dar in asta e buna de tot,si la propriu si la figurat.Edit:Cum bre e liber Martinezu????Saruri,ca lesin!!
Precis mi-l sufla vreo Emmanuele Beart,ceva.Am io o presimntire

Imi pare rau ...nu-ti mai traduc ccc ca se (sub)intelege :-)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Lilanducica, Lilanducica lumea vorbea de lucruri serioase si tu vii cu questii d-astea, ntz, ntz, ntz ... Bestiala idee da ma tem ca o sa aiba rezultatele fix pe dos. Pai daca lumea o sa mearga incet doamnele "agente" o sa dipara, nu ?!

Iete ca aparu si fiimea a' adoptiva. Ia zi, cum e Iorovizionu' Rayuelo taica. Mai avem fo' pesa in finala sau le descalificara pe toate si o sa castigam prin neprezentare ?

veu'

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

rezultate partiale:

http://www.opinionpower.com/results.cgi?id=636045453

http://www.opinionpower.com/results.cgi?id=826045456

http://www.opinionpower.com/results.cgi?id=639045457

ma enerveaza ca n-am ace;asi nr de persoane la toate trei partile :((
nu stiu ce-am sa fac la interpretarea soindajului

se va face peste suta sigur cel putin la nr 1, pt ca am vreo 14 fisiere word de introdus aici.

in rest, sunt in plop

ma duc sa mai lucrez....credca am citit prea multe si m-am complexat.mai am vreo 23 de pagini doar.... brrrr:)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bre, voi vorbiti acilea despre filme, io ma inscriu in clubul alora de nu vazura nici unul si nici nu prea au sanse sa le vada curand... ca cinema-ul il taiaram demult de pe lista.
Da' am si io o curiozitate, cand aveti voi maica timp sa vedeti atatea filme? mergeti la cinema de 2x pe saptamana?

In schimb, dupa multaaaa vreme fuseram si noi la teatru miercuri seara, ne-am amuzat la o piesa 'de bulevard parizian', scrisa cu un umor tipic frantzuzesc si superb interpretata. Unde mai pui ca pentru prima data in ultimu an ne deconectaram si noi o seara de la chitaieli si pampersi, uff.

Vazurati ca in scandinavia a inceput constructia la 'Arca lui Noe Vegetala'? Cica o sa se construiasca un depozit aproape de Polu Nord, in Norvegia, depozit care va contine toate semintele de la toate plantele de pe glob... Sa fie acolo in caz de catastrofa planetara. Constructia asta va fi la 100m sub nivelul marii si sapata intr-o stanca inghetata. Bre, io sper sa noteze bine locu unde-l fac, daca aia de raman teferi dupa catastrofa nu mai stiu unde ingropara norvegienii semintele si mor de foame ca fraierii?

cum lilutz numeri pe dejte compozitorii romani? sa nu te auda Alain ca te trimite sa mai cetesti pe acilea

Aci avu loc procesul lui www.liberation.fr/actualite/societe/233582.FR.php" target="_blank">Charlie, nici o surpriza, insusi procurorul a cerut achitarea. Insa procesul a fost un fel de circ, mai ceva ca la teatru, il citara pana si pe papa Ioan, venira la bara candidatii la presedintie... pana la urma a fost asa, un fel de dezbatere publica dar fara nimic de dezbatut ca toata lumea era de acord cu Charlie (mai putin ceata de vreo 15 musulmani sefi). Bine ca asta fu ocazia pentru ziare sa mai publice odata toate caricaturile alea pentru care s-a iscat scandalu, plus altele noi
Si ca sa raman un pic la religia pacii, cica in Indonezia, interzisera timbrul cu porc (care e de fapt simbolul anului 2007 in zodiacu chinezesc) Voi stiati ca asta e anul porcului? muhahahah, bietii musulmani...

Gata, acus plec de la birou si ma duc la un concert de muzica celta si bretona, intr-un pub ce apartine de ambasada Irlandei. Cica trebe sa am bolentinu la mine ca e control antiterorist la intrare. Nu ma intrebati ce caut acolo ca nici io nu stiu...

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir !!
doru', chiar ce cati bre acolo??? ...no azi aparu si pe-acilea un articol despre procesul lui www.jp.dk/muhammed/artikel:aid=4235366/" target="_blank">Charlie Hebdo si vorbira de unu Gaiffe care, condamnat la 30 de inchisoare pentru crima, isi facu sindicat si, ca urmare, are drept de a pleda pe la orice procese!! Acu' protesta impotriva faptului ca Charlie Hebdo nu se poate vinde si-n inchisoare, unde - cica- scandalul caricaturilor se lasa cu 6 morti ...no...sa anunti ce o fi pe 15 martie!!!
Pe de alta parte, vaz si www.dr.dk/Nyheder/Udland/2007/02/09/165403.htm" target="_blank">cea mai buna fotografie din lume a anului 2006!! E autentica, Ortansa?? :-))

Nu va mai spui, ca si io, ca si Sabina, ma lupt cu o hirtoaga de trimis la conferint...ma seaca astia cu formatele si templatele lor...Sabino, sper sa nu ai de-a face cu ACM-ul, ca io mai am putin si ...renunt la Suedia !!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit un topic despre carti on line: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=88264

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput