"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sunt migrenoasa, da am o mare veste.
Cica am baiat!!!!!

sunt 16 sapt de sarcina deja, deci in principiu nu prea mai are cum sa se insele:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir la tuata lumea!!
Mai, bine ca veni Bibi, ca ne-am luat de-o grija!!! Da' cu arborica ce facem, aaa???
mihaela, "reverentzele" mele ca-ncercai sa egzplici ce-i aia reputatie!!! :-)) Io una n-as indrazni, mai cu seama de cind lucrez cu o suma de antropologi pe linga mine, care - cum scoate unul un cuvint- e si taxat, intrebat si luat la egzemplificari cognitive , de cum "e aia?" Si evident, ca n-ai niciodata dreptate, orice ai zice!!! Da' poate isi face macar, cupilu' o idee, daca-i egzplici ca pina si bunica stie ca Bibi Bloksberg e vrajitoarea buna!! (io, par egazmpl, incep sa le confund pe Bibi astea :-)))
iileana, pai scandinava iejti, daca nu gusti genu'?? Eurovision, vreau ca sa spun!!! Ca p-aiclea e cultura adevarata, de cind cu Abba ( mai ales la svensi :-))

Va pupez si transmit aci mesaj lu' Doruletz, ca in week-end sint libera!!! daca tu nu esti, de luni oricum sint in vacanta, asa ca poti sa-mi trimiti pozele cu Carasco

va pupez si (inca) ma bazez pe Adeluctza si nuiaua ei

PS Sabina, ce ma zapacesti?? :-)) Imi spusesi ca-i fata??? Acu, felicitarile mele ca ai pereche!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

felicitari ptr baietel, Sabina!
inteleg ca vrei sa ramina asa, sa nu se mai schimbe?!

mey, camilele alea au fost jignite punindu-li-se asa nume.
in alta ordine de idei ... ce mi-ar fi placut si mie (la 19-20 de ani)sa-mi fac un sabatical d'asta asa prin ioropa si nordul africii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

sabina, felicitari, ma bucur pentru tine, stiu ca iti doreai baietel! Bravo, sa va traiasca!

Vazurati www.youtube.com/ytawards" target="_blank">premiile youtube?

asta cica e www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs" target="_blank">"cel mai adorabiiiiil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

da, doru, "adorabil", intr-adevar!

sabina, felicitari pentru baietel

pegasina, revino urgent, tin pumnii

quote:
Originally posted by iileana
Pe Arboria o astept si eu ca pe piinea calda, deja mi-am pregatit carnetul de notite.

ileana, cu carnetelul de notite in mana ar trebui sa stau eu. daca are cineva idee cum sa explici unui copil de noo ani diferenta intre dragoste si sex, sa imi comunice, pliz.
si mi-e ca daca interzic accesul la computer, o sa fie si mai curioasa.

altfel, totul merge bine

iar in desert nu m-as duce nici obligata, sorry, io's cu ploaia si cu marea, chestii din astea mai ude, ashea. da' m-as fi dus intr-o croaziera in alaska.

pana una-alta,o sa merg (daca prind bilete) la concertul "the police", ca tot s-au reunit. primul lor concert din tur o sa fie acilea in ograda.

io mai viu, da' nu stiu cand, fiti cuminti si nu uitati sa stingeti becul

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

il pe kiwi!!!!

ce ma bucur ca a venit primavara si in poienita.

sabina felicitari pentru baietel. si sa-ti treaca repede durerea de cap, da?

pegaso, tin si eu pumnii!!!

asaaaaa, vreau si eu poze pe privat lilutzo.

mihaela, ce culoare iesi? si io m-am tuns si acum vreau sa ma vopsesc da' nu stiu cum...

in rest, am citit peripetiile domnisoarei itsme si deja am fluturi in stomac ccc cand ma gandesc ce m-asteapta cu tudor, mai ales ca sunt o mama foarte posesiva. dar sper ca ma voi educa pe parcurs...
am mai vazut niste poze frumoase cu cuci ;-}}} si cu domnisoara alexandra.

si-acum sa va povestesc cat am fost de placut impresionata de regele lear, de profu' si de fostii colegi de facultate ai lui ionu', dar mai ales de regia lui tompa gabor. aveam o intrebare pentru cei care mai tin minte piesa, stiti cumva daca in original cordelia ramane la curte drept mascariciul regelui, sau nu?
si-am mai savurat ceva cu foarte mare placere saptamana asta: www.imdb.com/title/tt0089853/" target="_blank">trandafirul rosu din cairo a lui woody allen.

in alta ordine de idei am pierdut aparatul foto si, desi nu faceam foarte multe poze, parca imi lipseste o mana de cand nu-l mai am la indemana. dar las ca-mi iau altul, un sony dcs h5. ce ziceti sabina, pozaru' e bunicel? oricum eu m-am indragostit de el.

gata ca m-am lungit prea tare da' promit sa mai vin.

Mergi la inceput

Daca mergi tot pe un compact, Ia Canon.
A 640 de exemplu.
Sau dacavrei megazoom, S3IS.Au multe setari manuale si o claritate f buna a imaginii la lumina slaba!

MI-a trecut juma de durere...azi am avut zi de umblat prin oras si ma declar depasita!!!

distante pe care le parcurgeam cu autobuzul in maxim 30 de minute s-au diltat cumplit!! fac o ora jumate de exemplu....e un haos general, urasc Bucurestiul cand e vorba de mers pe drumuri....

Doru, ma cam obisnuisem cu Anastasia drept sa-ti zic:D

Acu il asteptam pe Iosif Gheorghe.
mai viu:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

da' de ce canon si nu sony? eu am avut demult un canon, A310 parca ii zicea si nu mi-a placut deloc. ochi rosii la greu, poze zgomotoase si alte alea. si cred ca de asta fug de canon acum. am vazut poze facut cu h5-ul si mi-au placut enorm. acum, eu am o parere de amator, de asta tot intreb profesionistii...

lume, lume, unde sunteti fratilor, va pregatiti de week-end?
eu trebuie sa merg maine la serviciu. asa ca adio week-end.

Mergi la inceput

aaa, cu ochii rosii nu ma pricep deloc!! dar poti sa ii eviti daca scoti blitul.
Canon stiam ca sunt campioni la zgomot mic de imagine, insa e adevarat ca la aparate profesioniste.
Eu sunt pro canon si pt ca au f multe comenzi manuale.
mai e si Nikon Coolpix 8700 sau 8800, compcata adica, e si ala f fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Canon e mai bun ca Sony la aparate foto...io am un feeling special pt. Canon, am luat unul pe film, e foarte fain, dar mi-a ramas gandul(din pacate doar atat ) la 400d-ul aparut acum pe piata, dar de unde 1000 de euroi fratilor???
Asa ca azi am facut actele pentru rate la un Fuji s6500, sper ca nu m-am pacalit prea mult...Sabina, ce zici de el? Mie mi s-a parut raportul ce stie/pret foarte bun!

mara, culoarea iesi faina, am folosit un Garnier rosu aramiu intens, e mai inchis decat foloseam eu de obicei, are reflexe foarte frumoase, colegii si fameleonu' au zis ca e mai bine asa.

lil' hehe, nu m-am exprimat eu bine, faza a fost asa: Silvia m-a intrebat, iar eu am expediat-o la taica-sau, nu stiu cum i-a explicat dar cand am intrebat-o eu daca stie, mi-a raspuns ca nu . Noroc ca nu a insistat :)).

arborik, da stie ce e sex-ul? A mea inca nu stie, desi e mai mare decat a ta...poate imi dai si mie raspunsul cand o sa-l afli .
Wow, te invidiez pentru Police, Sting e cantaretul meu preferat si l-am ratat acu' vreo 2 ani cand fu la Bucuresti . Distractie placuta, sa vii sa-mi spui cum a fost!

Sabina, felicitari! Ce zice Sofia? Dar tu?

Mai viu, ca mai am de zis .

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput